Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Diamond Vision בזול בדיל אקסטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אני מכיר מישהו שהתפורר לו הציפוי בסט שרכש מ POWERBULBS מה עוד שהאריזה בתמונות שם נראית לא של הייצור הגרמני. ועוד משהו: הגוון של הציפוי של ה DV הוא יותר תכלת ולא כחול חזק כמו שיש בתמונה בלינק הנ"ל

האתר היחיד שאני יודע בוודאות שמחזיק מקורי ואיכותי זה האתר הבא שאני קניתי ממנו ב2008 את הסט הראשון ולאחר מכן עוד סט.

http://www.autolamps-online.com/index.htm

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שאלה אני לא מעוניין באור לבן או משהו כזה.

אני מעוניין בנורה שתשפר לי את עוצמת ההארה וראיה בלילה איזה נורה תתאים לי ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
שאלה אני לא מעוניין באור לבן או משהו כזה.

אני מעוניין בנורה שתשפר לי את עוצמת ההארה וראיה בלילה איזה נורה תתאים לי ?

philips X-treme power או Osram night breaker plus - אם אתה מחפש לשפר את טווח ועוצמת ההארה לשדה ראייה מקסימלי, בלי כל העניין של פוזה/אור לבן/כחול/ורוד של ערסים.

לי יש את הפיליפס הנ"ל, הבדל של שמים וארץ לעומת הנורה הסטנדרטית. כמעט ואין הבדלי גוון לעומת נורה צהובה סטנדרטית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...