Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו B4 2007 מנוע 2000.

נורית חיווי תקלה כתומה דלוקה קבוע ונורית קרוז מהבהבת.

היום בבוקר הרכב לא הניע, תקלה כמו שהמצבר נגמר.

חיברנו כבלים והוא הניעה.

לאחר כמה דקות של טעינה אני מכבה ובודק שוב והוא לא מניעה.

בהנעה השנייה בעזרת כבלים כשנכנסתי לרכב, שמתי לב שהנורית קרוז מהבהבת ונורית תקלה קבוע.

בספר רכב כתוב לפנות למוסך מורשה.

יש למישהו מושג מה יכול להיות הבעיה?

לפני שבוע נקרע רצועת האלטרנוטר והחלפנו אותהה אחרי בערך חצי שעה נסיעה כוללת.(לבית מהבית למוסך וכו)

מאז נסעו עם האוטו 200 ק"מ והיום בבוקר הבעיה התחילה.

המצבר חדש יחסית, שנה וחצי של שנפ.

אני אבדוק את המצבר בהקדם, במידה ואחרי החלפת המצבר הנורית תמשיך לדלוק יש רעיונות?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
סובארו B4 2007 מנוע 2000.

נורית חיווי תקלה כתומה דלוקה קבוע ונורית קרוז מהבהבת.

תודה

הבוקר הופיע לי בדיוק אותה תקלה (לא היו לי בעיות מצבר)

תוכל להגיד לי מה הייתה הבעייה ? איך פתרת אותה וכמה עלה התיקון ?

פורסם

אצלי הבעיה התרחשה בגלל המצבר שהוא שבק חיים בין רגע, לאחר החלפת המצבר לחדש, בהנעה הראשונה(ליתר דיוק לא נסענו עם האוטו, רק בדקתי שהוא מניע ויש טעינה לאחר החלפת המצבר הנורה דלקה.

לאחר שעה בערך נסענו עם האוטו והנורה כבר לא הופיעה.

תבדוק טעינה, תבדוק שהמצבר תקין.

בזמנו כשהבעיה התרחשה קראתי בפורום בחול, חלק מהם טענו שהבעיה מתרחשת באקלים קר מאוד \ אם חיישן מסויים נרטב.

בדר"כ לוקח כ 150 ק"מ להתראה לרדת(הזמן שלוקח לחיישן להתייבש במדינה קרה?)

יש מצב שנכסנת לשלולית עמוקה בשבוע האחרון שירדו גשמים? שאיכשהו נכנסו קצת מים?

אולי ניקת קורוזיה עם מים חמים עקב בואו של החורף והרטבת איזה חיישן בסביבה?

במקרה שלי כשאני חושב על זה, באותו הבוקר אבא שלי ניקה קורוזיה בצורה די ברוטלית ככה שכל האיזור נרטב.(מה שגרם לבעיה לדעתי)

אם אתה רוצה לאפס את מחשב הרכב, לא חייב ללכת למוסך. אפשר בדרך עצמאית

You can also reset the CEL by disconnecting the battery and steeping on the brake to bleed any energy stored in the capacitors.

I got one pre-AP when I pulled the resonator off. Cleared it by doing the battery trick and good as new. If there is something wrong, it will log a CEL again. Now, if you think it might be something more serious than the gas cap and can deal with the blinking light before you can get to pull the code, wait so you can be sure.

יש מצב שזה ייאפס לך גם את הקודנית \ חלונות חשמל או לא יודע מה, אני לא נסיתי לאפס.

אני ממליץ לך לחכות 100 ק"מ לערך, אם הנורה לא נכבת גש למוסך מורשה שייתחבר לך עם סורק ויקרא מה התקלה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...