Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני חייב לציין שהזמנתי דרך הדקה ה 90 נופשונים כמה וכמה פעמים ותמיד הם עמדו במה שהם הציגו בעת ההזמנה.

שבוע שעבר הורים שלי החליטו שהם רוצים לטוס לסוף שבוע. הם החליטו שהיעד שהם מעדיפים זה רודוס. החלטתי לעזור להם למצוא דיל אטרקטיבי. שלשום בערב ביצעתי את ההזמנה דרך האתר של הדקה ה -90. זוג כרטיסי טיסה + בית מלון ברודוס. באתר הציגו שהטיסה חזרה היא ביום שני ב 2 לפנות בוקר. כלומר מפנים את המלון ב 12 בצהריים ביום א' ואז יש עוד חצי יום להסתובב עד הטיסה חזרה לארץ. הזנתי את כל הפרטים באתר ואז לפתע אני רואה שמשהו השתנה שהטיסה חזרה בראשון ב 2 בלילה.

התקשרתי מיד אליהם (כל הכבוד שעובדים גם ב 21:30) ודיברתי שם עם נציג. הוא טען שעשיתי טעות בהזמנה (נניח) ושבחרתי בחבילה אחרת. בינתיים החבילה שראיתי נעלמה באתר שלהם והופיעה ב WALLATOURS. הנציג בדק (מסתבר שהדקה ה 90 ווואלה טורס זה אותו דבר) ואמר שיש 2 מקומות אחרונים על הטיסה. רק שצריך להוסיף כסף. וגם שיש שינוי בטיסה חזרה, במקום ב 2 לפנות בוקר הטיסה יוצאת ב 1 לפנות בוקר. זה עדיין היה אטרקטיבי מבחינת המחיר אז הסכמתי. הוספתי עוד 10 דולר על הזמנת טלפונית (שיהיה להם לבריאות!). הנציג הבטיח שההזמנה דרך האתר מבוטלת ללא עלות מצידי.

עד כאן אין לי ממש תלונות. אולי טעיתי ואולי לא. עד רגע זה הייתי מרוצה והורים שלי היו שמחים.

אתמול בשעה 13:30 שלחו לאבא שלי במייל את הכרטיסי טיסה ואת הוואוצ'ר למלון. בשעה 17:30 התקשר אליי נציג של הדקה ה 90. הוא הודיע שיש שינוי בטיסה חזרה. החברה היוונית החליטה לבטל את הטיסה. אפשר לחזור רק בטיסה של יום א' בבוקר (נראה לי שהטיסה יוצאת בשעה 8 בבוקר). כמובן שנותנים 50 דולר הנחה לכל נוסע. אמרתי לו שאני בודק עם אבא שלי ושיחזור אליי עוד 5 דקות. כמובן שהוא מלחיץ שצריך למהר אחרת לא תהיה טיסה חזרה. אבא שלי התרגז לגמרי כמובן. בסופו של דבר בדקתי וראיתי שאין טיסות אחרות חוץ מהטיסה של 8 בבוקר. דיברתי עם אימא שלי שאמרה שעדיף חופש קצר מאשר כלום ושאבא שלי ירגע בסופו של דבר (הוא בעל עסק ובשביל לסגור ולצאת לחופש הוא צריך לתכנן את זה מראש). ברגעים אלה שאני כותב כאן אז הם עולים למטוס וממריאים.

נכנסתי עכשיו לאתר של הדקה ה 90 וגם שבוע הבא מפורסמות שם חבילות עם אותה טיסה חזרה שבוטלה עבור הורים שלי.

עשיתי בדיקה קטנה באתר של חברת Aegian Airlines ושם אין זכר לטיסה 4728 מרודוס לתל אביב. היא לא מופיעה בלוח הטיסות של החברה. גם בדיקה בגוגל על flight 4728 מחזירה לאתרי תיירות ישראליים אבל לא הרבה מעבר לכך.

יש דרך ודאית לבדוק האם הטיסה קיימת במציאות או לא?

אסף

פורסם

צריך לבדוק בלוח הטיסות של נתב"ג.

אבל היית צריך לעשות את זה לפני או בזמן שהזמנת...

קרה לחבר שלי שמכרו לו דיל וכשהוא בדק את הטיסות באתר של נתב"ג מצא שהשעה שמתוכננת לטיסה זו לא השעה שחברת התיירות מכרה לו - למרות שמדובר באותה טיסה (מספר טיסה זהה)

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

מה שכתב צביקה - זה לא קשור לדקה ה-90,

תמיד ייתכנו שינויים מוזרים כאלה בטיסות הזולות.

סתם צירוף-מקרים-חוסר-מזל-סטטיסטיקה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אינני יודע אם אגייאן הם חברה סדירה או צ'רטר, אבל בכל הנוגע ליוון/טורקיה/קפריסין הייתי נוקט במשנה זהירות.

כל הנופשונים האלה בנויים על קישור של טיסה, מלון וגורמים תיירותיים נוספים. אני אישית לא מאמין בשיטה הזאת.

אני מעדיף לשלם יותר, אבל לדעת שאני טס בטיסה סדירה בשעה שנוחה לי, בוחר מלון שמתאים לי ועושה מה שבא לי

במהלך החופשה. מאידך - אם בהמשך משהו נדפק, אז יש לי את כל האסמכתאות ע"מ לתבוע את חברת התעופה, המלון

וכו' באופן ממוקד על כל נזק או עוגמת נפש שנגרמו.

לסמוך על קומבינות שעשתה חברה ישראלית עם חברה טורקית/יוונית/קפריסאית זה כמו לשגול נערת ליווי ללא אמצעי מניעה.

יש סיכוי שתהנה ותרגיש שקיבלת אחלה תמורה לכסף, אבל יש גם סיכון לא קטן בצדו.

פורסם

דריש, נתחיל בזה ש-Aegean Airlines היא חברה סדירה אשר חברה ב-Star Allliance.

בנוסף לטיסות הסדירות שלה, היא מבצעת גם טיסות צ'ארטר - והן תלויות בצ'ארטריסטים (דקה 90 / קשרי תעופה / כדומה) אשר תלויות בנוסעים.

במידה והטיסה ריקה / אינה מלאה מספיק לפי רצון המזמינים (החברה / סוכני התעופה) - היא מתבטלת. זה דבר מוכר בתחום התעופה, ויש לקחת זאת בחשבון מראש.

כמי שעובד בחברה הנותנת שירותי קרקע ל-Aegean, אוכל לומר שזה קורה ולא מעט - וכפי שציינתי, דבר מאוד מוכר בתחום.

עדיף לרכוש כרטיס במחיר גבוה יותר - ב"סדירה" - ולקבל תמורה. או לחפש את הזול ולהשאר עם הז' ביד. זה מה שקורה לכל מחפשי המציאות... :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש כל מיני שינויים הזויים ממש רגע לפני עלייה למטוס בכל האתרים הללו.

לגבי שינוי מועד הטיסה אז גם זה קיים.

שטסתי לאיטליה וחזרה שני המועדים שונו ממה שנקבע במעמד ההזמנה של החופשה.

תמיד אפשר לקחת חופשה כמה חודשים לפני לשלם תוספת לא קטנה ולהיות בטוח שמה ששילמתה עבורו זה בדיוק מה שתקבל.

ההחלטה היא רק של הלקוח.

פורסם

בדקתי והטיסה באמת קיימת.

החשד שלי היה שהדקה ה-90 "המציאו" טיסה שבכלל לא קיימת בשביל למשוך לקוחות. ויש הבדל גדול בין להציג ולמכור משהו שלא קיים במציאות לבין למכור משהו ואז עקב אילוצים כאלו או אחרים לשנות מועדי המראה או נחיתה.

הנציג של הדקה ה 90 אמר שהם וואלה טורס זה בעצם אותו דבר.

תודה

אסף

• תוכן חדש...