Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1983 GOLF PIRELLI CAMPAIGN במחוזותינו, ועוד עם 5 דלתות?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום נתקלתי במקרה ברכב המיוחד והנדיר הזה.

253930_10150209932539067_746054066_7139118_3780270_n.jpg

253930_10150209932549067_746054066_7139119_5993447_n.jpg

מישהו מכיר במקרה ויודע פרטים?

תודה,

עידו.

פורסם

לא הצלחתי לראות מה ההבדל בינה לבין GTI רגילה מאותה שנה.

איך זיהית שזו גרסה מיוחדת?

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

לא ניתן לראות בתמונה, אבל יש לה ג׳אנטים של פירלי קמפיין, שלמי שמכיר, יוצרה רק ב 1983.

מעבר לזה, גג נפתח ידני מקורי והמדבקה בשחור מט סביב השימשה האחורית בדלת תא המטען.

עידו.

פורסם

ובפנים - המושבים האפורים המפוספסים של ה GTI.

בקיצור, כל הסממנים מראים שזאת GTI Pirelli campaign בעלת 5 דלתות, שזה נדיר ודי בטוח ייבוא אישי!

עידו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

זו MK2 טורבו דיזל.

זו הGOLF PIRELLI CAMPAIGN:

VW-Golf-GTI-Mk-I-lg.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רן, אין GTI MK1 אוטומטית למיטב ידיעתי, ולא מדובר בראביט האמריקאית ששונה בפנסיה הקדמיים והאחוריים, אלא חד משמעית בדגם הפירלי קמפיין הנדיר (והאירופאי!)

חוץ מזה, כפי ש SlowRide כבר כתב, צירפת תמונה של MK2 טורבו דיזל!

SlowRide - זה בדיוק הרכב (המהמם, בעיניי...) שצירפת בתמונה, רק בגירסת ה 5 דלתות המאוד נדירה!

התכוונתי לשאול אם מישהו מכיר את הרכב הספציפי (אולי הבעלים פה?!), ולא עזרה בזיהוי הדגם!

:-)

אם יש רכב שאני מכיר טוב, זה הגולף לדורותיו, ובעיקר ה MK1 האהוב עליי במיוחד (2 בעברי, ואחת נוספת ונדירה שאני מחכה כבר כמה שנים לקנות!)

הרכב המדובר נדיר מאוד, אבל נראה שההשקעה בו מאוד משמעותית!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנ"ל על הג'אנטים.

מעניין כמה סט כזה (אורגינלי) עולה היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת רק אחרי שהורדתי את התמונה גיליתי את הטעות אבל אמרתי שכבר תישאר....

גם אני אוהב את הדגמים האלה של הגולף הכי יפים לטעמי!

תשאיר פתק על הווישר אולי.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מכיר את הבעלים של הרכב. אם אני לא טועה הרכב יד ראשונה !. בזמנו שיפצו את הבנין ופינו את הרכב לרחוב עם תום השיפוץ הרכב חזר לחנות מתחת לעמודים שם הוא חונה שנים. הרכב שנת 83 ופשוט נזנח. הבעלים קנה בזמנו גם VR6 ולאבא שלו היה לוטוס אלן שכפי הידוע לי נמכרה וכיום בתהליכי שיקום.

אהה, ולא, הוא לא מוכר.

• תוכן חדש...