Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, כמו בכותרת- הייתי שם, ומצ"ב כמה תמונות לעיונכם, עם עוד הרבה יותר כאן (בכל זאת 80 תמונות, לא אתחיל לשפוך אותן לפורום).

מדובר להבנתי באוסף של דילר בלגי, שאסף מאות מכוניות, רובן מארבעת העשורים הראשונים של המאה העשרים (אך ישנן גם "חדשות" יותר). הם קוראים לזה מוזיאון, למרות שלא הייתי נותן לזה יותר מאשר אוסף (שימו לב לפגיעת הפח שחטף ה-NSU, זה לא דבר שרואים במוזיאון שמכבד את עצמו). למרות זאת, מדובר עדיין בכמות נכבדה ובכלים שלא רואים כל יום, בטח לא פה בישראל.

והאלפין השחורה סתם חנתה ברחוב...

נ.ב.

ממול נמצא מוזיאון הצבא הלאומי, שם יש תצוגת מטוסים וכמה טנקים. כאן תוכלו להתרשם מהם.

CIMG0322.JPG

CIMG0335.JPG

CIMG0364.JPG

CIMG0422.JPG

CIMG0473.JPG

CIMG0476.JPG

CIMG0489.JPG

CIMG0613.JPG

פורסם

הייתי שם לפני כמה שנים. להבדיל מהרבה מוזאונים בהם המכוניות משפוצות כאן מוצגות הרבה מכוניות משומשות במצב טוב.

לדעתי מוזיאון שיש בו הרבה הנאה וניתן היה להתקרב לרוב הרכבים עד כדי הצצה.

המוזיאון נמצא במרכז המוזיאונים של בריסל שזו קיריה ענקית - קולוסאלית- של מוזאונים.

ממולץ לבקר!

הלואי שלמועדון חמש היה מקום כזה לתצוגה ואחסנת רכבים של חברים.

במוזיאון היתה חנות דגמים בה המחירים היו מעולם אחר. הדגמים לא הצדיקו את המחירים שביקשו.

שלמה דן גדרון

פורסם

...

במוזיאון היתה חנות דגמים בה המחירים היו מעולם אחר. הדגמים לא הצדיקו את המחירים שביקשו.

...וגם עכשיו זה ככה. מחירים אסטרונומיים.

• תוכן חדש...