Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL GTO1004 VS JBL GTO75.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

בחנתי את שתיי המגברים שציינתי הם נראים לי דיי דומים מבחינת הספק ובטח גם מבחינת איכות קיבלתי כאן בפורום המלצה על GTO1004 המגבר מעולה אני בטוח אבל הוא גדול יותר מבחינת פיזית מהGTO75.4 וזה קריטי לי כי מותקנת אצלי פלטה ברכב שבזצמנו המתקין שלי הכין לי לשתי מגברים באותו מידה מדובר על מונו בלוקו CERWIN VEGA500.1 וארבע ערוצים HED 300.4

השאלה שלי עם 75.4 תואם למידות של הסרווין פחות או יותר ויוכל לשבת על הפלטה ??? והאם כדאיי לרכוש את 75.4?????

(אגב הסרווין שלי תואם למידות של הדגם החדש יותר ווגה 400.4)!

יש כאן תמונות עם ההתקנה שלי מצורפת שם כמה תמונות של הפלטה המדוברת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=337530

תודה למגיבים

פורסם

מדובר בשני מגברים שונים ,ללא קשר מי יותר טוב\איכותי

אם ה-1004 לא ניכנס אז הוא לא אופציה,אם אתה שואל על ה -75 אז זה מגבר לא רע חזק ואמין.

אפשר ללכת עליו ,יותר מומלץ לדעתי זה לחפש ב 1000 שח מגבר איכותי יותר ביד שניה.

יש ציוד טוב מאוד במחיר הזה.

פורסם

להשאיר את המגברים האלה ?! הם חלשים לדוטק !

איטום זה עסק לא משתלם מבחנתי זה לא משהו שנשאר איתך אני ישקיע בהתקנה טובה לא בבידוד!

יש פה מישהו בכלל שממליץ לי לא לשדרג את המגבר? חחח זה יכול לחסוך הרבה :)

פורסם

תפרסם אותו למכירה, אחרי שתמכור אותו יהיה לך תקציב יותר טוב ותביא משהוא בעזור ה-1500-1600 ראיתי פה בפורום במחירים האלה מגברים מדהימים למכירה.

בנתיים תיהיה עם המגבר הזה עד שתמכור.

פורסם

מגבר לא רע, אבל הוא יותר לרעש ולא לאיכות.

אני הצלחתי להוציא ממנו סאונד לא רע, היה לי את הזאוס 4400 שהוא הרבה הרבה יותר חלש מה-8408.

המחיר שהבחור דורש לא תמצא משהו יותר טוב אם אתה שואל אותי.

פורסם

הבנתי טוב אני יבחן את זה ונראה ,כנראה שהGTO 1004/75.4 יעשו את העבודה לא פחות טוב עדיף ללכת על חדש עם אחריות בכל זאת מדובר במגבר יש לו בלאי מסויים ביד שנייה

פורסם
להשאיר את המגברים האלה ?! הם חלשים לדוטק !

איטום זה עסק לא משתלם מבחנתי זה לא משהו שנשאר איתך אני ישקיע בהתקנה טובה לא בבידוד!

יש פה מישהו בכלל שממליץ לי לא לשדרג את המגבר? חחח זה יכול לחסוך הרבה :)

לצערי "לא משתלם" ו- "מיצוי טוב של מערכת הסאונד" זו חתונה קטולית.

אחת התרומות ה-כ-י גדולות לאיכות המערכת היא בידוד טוב של הדלתות הקדמיות.

הסרווינים שלך לא נופלים מהJBLים שציינת - אתה לא תרוויח כאן כלום... אם אתה מתכוון לעשות את זה אני מקווה שאתה לא תתאכזב כשתגלה שנתת פול גז בניוטרל.

הייתי מחבק את ההצעה של יוני בשתי ידיים ומבודד את הדלתות - לך תדע, אולי תישאר עם הרכב הזה יותר ממה שחשבת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שום דבר לא חלש מדי בשביל הדוטקים, פשוט תעבוד אקטיבי ותעיף את הרמקולים האחוריים, או תחבר אותם לHU.

אדי צודק, הסרווין הזה הוא מגבר טוב, תנסה לנצל אותו לפני שאתה חושב על להחליף אותו.

בידוד בדלתות, וואוווווווווו הבדל ענק אתה לא תאמין אפילו כמה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אוקיי יש פה תפנית בנוגע לשדורג למגבר הקיים !

זאת המחשבה הראשונה שעלתה להעיף את המגברים ברכב כשראיתי את ההספק של הדוטק לעומת מה שמגבר שלי מוצהר 60 לערוץ ובפועל מוצי באזור ה50 + - שזה נשמע מאוד לא סביר לדוטק !

ולהתייעצות שלכם יש לי כמה שאלות :

1. מזה חיבור אקטיבי ואיך הוא מתבצע מה זה נותן בעצם מבחינת הגברה? והבנתי שצריך לוותר על הקרוסים ?

2. ,באיזה רמה צריך לאטום ? כמה חומר נדרש לאטום את הדלתות מבחינת כמות? ומאיפו אפשר לרכוש בידוד?

3. והכי חושב כמה סה"כ תצא לי עלות של ההתקנה ברמה גבוהה +חומר בידוד ? אני יודע שהמחירים משתנים כי מדובר פה תחרות בין מתקינים ! ואני מוכן לקבל הצעה בפרטי כמובן על מתקינים באזור חיפה והסביבה שמוכנים לבצע את ההתקנה !

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי!

אני מחפש לקנות מערכת מולטימדיה והציעו לי את הדבר הבא, אני מעוניין לדעת אם המחיר משתלם כי אני לא כל כך מבין בזה.

מכשיר מולטימדיה מסוג KENWOOD דגם 4028:

* מסך מגע "6.1 VGA ברזולוציה של 800X480 פיקסל.

* ממשק משתמש בעברית ובנוסף 12 שפות נוספות לבחירה (רוסית, ערבית, צרפתית ועוד).

* BLUETOOTH מובנה לסלולארי בעברית עם תמיכה בהשמעת קבצי מוסיקה מהסלולארי.

* חיוג קולי מהמכשיר ומיקרופון חיצוני לאיכות דיבור גבוהה.

* קורא קבצי וידאו MPEG1/MPEG2/DIVX

* קורא קבצי מוסיקה מסוג MP3/AAC/WMA/WAV

במחיר של 2600 ש"ח

האם שווה??

• תוכן חדש...