Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פעם קישור ליוטיוב בפורום, של בנאדם שבודק עובי של צבע של רכבים עם מכשיר מיוחד.

אם אתה יכול להזמין איש מקצוע כזה אז תוכל לדעת יותר טוב אם יש תיקוני צבע.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכי חשוב אל תבוא בגישה של "איפה מנסים לדפוק אותי".

תגיע בגישה חיובית וככה גם תצא.

אחרי כל השירשורים לא הבנתי איך ליישם את זה.

למה כשאני קונה מכשיר חשמלי אני יכול תוך שבועיים להחזיר/להחליף אותו גם אם מה שמקולקל זה צורתו החיצונית ולא איך שהוא פועל?

אני לא חושב שמנסים לדפוק את הקונים של הרכבים. פשוט אין מספיק חוקים שמגנים עליהם.

תודה לך על העידוד. 8)

פורסם

כשקיבלתי את הרכב האחרון שלנו קפצתי לקומפיוטסט לבדוק את עובי הפח לפני שחתמתי על הטפסים. כל השאר כפי שאמרו לך

פורסם
הכי חשוב אל תבוא בגישה של "איפה מנסים לדפוק אותי".

תגיע בגישה חיובית וככה גם תצא.

+1

כשקיבלתי את הרכב האחרון שלנו קפצתי לקומפיוטסט לבדוק את עובי הפח לפני שחתמתי על הטפסים. כל השאר כפי שאמרו לך

אולי אם קנית יגואר, עם כל הכבוד לI10 זו עצה מיותרת.

לגבי ההמלצה לבדוק את הרדיו ולהביא דיסקים, שטות מטופשת.

נגיד שגילית שהרגיו לא עובד! אז מה? לא תיקח את האוטו?

הרי בסופו של יום ישלחו אותך למוסך החליף אותו.

כל מה שבאחריות כמו חלונות, נעילה, מראות, רדיו וכד, אין צורך אמיתי לבדוק במסירה. בכל מקרה גם אם תתגלה בעיה לא יוכלו לעזור לך במקום.

תתחדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תשמע כל עוד לא קנית רכב מצ'מפיון אני יכול להגיד לך שכבר תסיר 90% דאגות מליבך :lol:

ועל שאר השאלות כבר ענו לך ...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
+1

אולי אם קנית יגואר, עם כל הכבוד לI10 זו עצה מיותרת.

לגבי ההמלצה לבדוק את הרדיו ולהביא דיסקים, שטות מטופשת.

נגיד שגילית שהרגיו לא עובד! אז מה? לא תיקח את האוטו?

הרי בסופו של יום ישלחו אותך למוסך החליף אותו.

כל מה שבאחריות כמו חלונות, נעילה, מראות, רדיו וכד, אין צורך אמיתי לבדוק במסירה. בכל מקרה גם אם תתגלה בעיה לא יוכלו לעזור לך במקום.

תתחדש.

תודה לכולם. אז מה בעצם לא באחריות? רק הפח ומושבים?

פורסם
ראיתי את הטופס המצ"ב איפשהו בפורום, רק תירגמתי אותו מDOC לPDF כדי שיהיה נוח להדפיס.

השתמשתי בו כקו מנחה כשלקחתי את הפיקצ'ו שלי, אולי יעזור גם לך..

(קרדיט למי שכתב אותו, למרות שאין לי מושג מי זה)

טופס מעולה! אני אשמור אותו ליום מן הימים

פורסם

לדעתי נסיעת מבחן בקבלת הרכב חשובה כדי לגלות תקלות ברכב במידה וקיימות. כדי לא להתחיל אחר כך לבלות במוסכים עם הרכב. קראתי שקיימת תופעה כזאת שנקראת רכב "לימון".

אני חוזר על השאלה שלי :

מי יודע אם אני יכול לדרוש נסיעת מבחן ברכב שאני מקבל לפני חתימה על קבלתו.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

אתה יותר מדי היסטרי, תירגע :roll:

רכב "לימון" הוא רכב נדיר, אך בהחלט קיימים כאלה. על אף זאת מרבית התקלות לא יתרחשו בסוכנות המסירה ויגיעו אחר כך, אחרי שהרכב יצבור קילומטרז'. בדיוק בשביל זה קיימת האחריות ואם יהיה מדובר בכשל מתמשך אז כבר היו מקרים של החלפות רכבים ופיצויים נאים.

אבל באמת, אתה היסטרי ברמות שלא יאפשרו לך להנות מהרכב אם תמשיך לחשוד בכל העולם ואחותו, ראה את ההוא מהפיקנטו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה יותר מדי היסטרי, תירגע :roll:

רכב "לימון" הוא רכב נדיר, אך בהחלט קיימים כאלה. על אף זאת מרבית התקלות לא יתרחשו בסוכנות המסירה ויגיעו אחר כך, אחרי שהרכב יצבור קילומטרז'. בדיוק בשביל זה קיימת האחריות ואם יהיה מדובר בכשל מתמשך אז כבר היו מקרים של החלפות רכבים ופיצויים נאים.

אבל באמת, אתה היסטרי ברמות שלא יאפשרו לך להנות מהרכב אם תמשיך לחשוד בכל העולם ואחותו, ראה את ההוא מהפיקנטו.

איתמר.

אני לא היסטרי, אני זהיר ,מתכונן , מברר, דייקן. זה האופי שלי.

אחרי שאני מקבל מידע אני גם לא בלחץ. כזה אני.

דבר לא יפריע לי להנות מהרכב כשאני אקבל אותו עם כל המכלול שלו. מדבר מנסיון שלי מתחומים אחרים של החיים שלי.

יש שניים מפיקנטו . אני לא יודע למי התכוונת. לאחד עם בעית סטיה של הרכב הדבר היה מתגלה בנסיעת מבחן אני מניח. בינתיים גם הבנתי שלא החליפו לו את הרכב ולא פתרו את הבעיה.

טוב אין לי כוונה להחליף את השירשור המקורי בפיקנטו. בכל מקרה היתי יותר רגוע אם היה אפשר לקחת רכב לנסיעת מבחן לפני חתימה. זה גם הגיוני לדעתי.

האם אני יכול לדרוש את זה או לא? מנסיונכם

פורסם

לא נהוג לקחת רכב חדש לבדיקה במכון, למרות שאולי כדאי, גם לא נהוג לחפש ליפט בכדי להרים אותו עליו ולהזמין מומחה שיבדוק את השאסי למרות שאולי גם זה כדאי. בדיוק באותו אופן ולנסיוני הפרטי, לא מקובל לבדוק בנסיעה את האוטו לפני שאתה מאשר בכתב את קבלתו. אלא שכמובן זכותך המלאה לבקש זאת, אולי אפילו לדרוש, מענין מה תהיה תגובת היבואן ואין פה ציניות, סתם סקרנות. מה שכן נהוג הוא, כפי שכבר נכתב, לבדוק את מראה הרכב מבפנים ומבחוץ ולחפש ליקויים נראים לעין וזהו.

פורסם
לא נהוג לקחת רכב חדש לבדיקה במכון, למרות שאולי כדאי, גם לא נהוג לחפש ליפט בכדי להרים אותו עליו ולהזמין מומחה שיבדוק את השאסי למרות שאולי גם זה כדאי. בדיוק באותו אופן ולנסיוני הפרטי, לא מקובל לבדוק בנסיעה את האוטו לפני שאתה מאשר בכתב את קבלתו. אלא שכמובן זכותך המלאה לבקש זאת, אולי אפילו לדרוש, מענין מה תהיה תגובת היבואן ואין פה ציניות, סתם סקרנות. מה שכן נהוג הוא, כפי שכבר נכתב, לבדוק את מראה הרכב מבפנים ומבחוץ ולחפש ליקויים נראים לעין וזהו.

תודה. אני השבוע מקבל את הרכב. החלטתי כן לבקש באסרטיביות נסיעת מבחן. אין לי מה להפסיד מקסימום יסרבו בתוקף.

איפה לדווח אחר כך בשירשור חדש או כאן?

• תוכן חדש...