Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע בעבר הזמנתי פלטת עץ לפי מידה בחנות שנקראת "עץ ועצה" באזור פרדס חנה. הפלטה יצאה סה"כ בסדר, אבל, בדיעבד, נראה לי שהמחיר קצת גבוה (218 ש"ח), וגם היחס של איש המכירות שטיפל בי לא היה אדיב, בלשון המעטה. בכל אופן עכשיו אני רוצה לכסות את הפלטה באותו סוג בד שנמצא בתא המטען (מאזדה 3). הלכתי למישהו בחדרה והוא ביקש 200 ש"ח (100 ש"ח על הבד + 100 ש"ח על העבודה). המחיר שוב נראה לי "מעט" גבוה. מה דעתכם על המחירים הנ"ל ולאן כדאי לגשת ע"מ לכסות את הפלטה (אזור תל אביב עד חדרה).

בתודה,

אבי

פורסם

יקר מאוד!

הפלטה עצמה לא אמורה לעלות מעל ל50 ש"ח.

בדיוק אתמול קניתי MDF אומנם לא משהו שקשור לאוודיו אבל עדיין,קניתי 4 פלטות 65X1.20 ב100 ש"ח.

הבד הזה שאתה מדבר עליו נקרא לבד והוא זול,גג 50 ש"ח לחתיכה שתכסה את כל הפלטה.

את הפלטה תרפד לבד,פשוט מאוד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה זה איכותי ?! (ויש לנו נגרייה משפחתית ,אל תצחיק אותי)

זה חתיכת MDF או סנדוויץ' חתוך למידה מתאימה ב 200 ש"ח אתה קונה פלטה שלמה וחותך בבית :roll:

תקנה לבד לבד ופח דבק מגע ותדביק לבד .

בהצלחה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הפלטה עשויה מעץ "3 שכבות" ואם אני לא טועה, הגודל המקורי ממנו היא נחתכה הוא 50X120.

לגבי הריפוד, אני מניח שמדביקים אותו, נכון? בכל זאת, נראה לי שעדיף ללכת למישהו מקצועי כדי שזה ייראה טוב.

ואריק, כשאתה כותב "50 ש"ח לחתיכה שתכסה את כל הפלטה" - אתה מתכוון לצד אחד בלבד או לשני הצדדים?

עדיין מעוניין לשמוע איפה כדאיי לקנות ולהדביק את הריפוד. אני עובד באזוה"ת החדש של נתניה, כך שאם יש באזור מישהו שלא קורע במחיר, זה יכול להיות טוב.

פורסם

ג'וניור, תהרוג אותי וזהו!.... ובנוסף גם האייקונים שדופקים את הראש בקיר... כמו כל ישראלי מצוי אני שונא לצאת פראייר! :cry: טוב, אין לבכות על חלב שנשפך... לפחות מי שקורא את זה לא יילך לקנות ב"עץ ועצה", שזה סוג של השבת הצדק על כנו... (מצד שני, פראיירים לא מתים - הם רק מתחלפים... :?). דרך אגב, לאיזה שימוש צריכים פלטה אם לא למגברים? ולמי שרוצה לדעת, הפלטה עצמה עלתה 125 והחיתוך - 93.

פורסם

היית לוקח פלטה מ-MDF 17במיקרה הגרוע ביותר היית יוצא בהגזמה של 80 שקל אצלך ביד

אבי אז בישביל להכאיב לך "יצאת צדיק אבל קצת פראייר":-P

אנשים פה לא לומדים לקח הולכים קונים ואח"כ באים לשאול http://www.youtube.com/watch?v=ZxIp0EUFqYU

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
הפלטה עשויה מעץ "3 שכבות" ואם אני לא טועה, הגודל המקורי ממנו היא נחתכה הוא 50X120.

לגבי הריפוד, אני מניח שמדביקים אותו, נכון? בכל זאת, נראה לי שעדיף ללכת למישהו מקצועי כדי שזה ייראה טוב.

ואריק, כשאתה כותב "50 ש"ח לחתיכה שתכסה את כל הפלטה" - אתה מתכוון לצד אחד בלבד או לשני הצדדים?

עדיין מעוניין לשמוע איפה כדאיי לקנות ולהדביק את הריפוד. אני עובד באזוה"ת החדש של נתניה, כך שאם יש באזור מישהו שלא קורע במחיר, זה יכול להיות טוב.

צד אחד,למה אתה צריך את הצד השני?

ולא מדביקים אותו,אתה מניח את הפלטה על הלבד,חתיכה שתיהיה יותר גדולה מהפלטה עצמה,אתה לוקח אקדח סיכות ומהדק את החלק העליון,אחרכך את החלק התחתון ומותח כל פעם שאתה נותן סיכה,את הצדדים אותו דבר,רק תמתח שלא יהיו קמטים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לנו במשפחה ניסיון רב עם עץ ועצה עם הרבה יותר סחורה בפלטות בודדות

לצערי הם חושבים שהם היחידים בארץ שמחזיקים עץ על כל המשתמע מכך

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מגברים לא צריכים פלטה בכלל. ובטח ובטח שלא איכותית.

המטרה של הפלטה היא בעיקרה אסתטית.

אתה צריך את העץ הזול והקל ביותר שתוכל למצוא ולא יישבר שתשים עליו את המגברים.

MDF שהוא סוג עץ זול ופשוט מאוד מתאים באופן נהדר למשימה.

הפלטה באמת לא הייתה צריכה לעלות יותר מ-100 ש"ח, אבל לא נורא. בוא נגיד שלמדת לקח זול יחסית.

בנוגע לריפוד - זה מאוד פשוט. לך לחנות בדים. תקנה בד מסוג לבד LEVED שמתאים לצבע של הבאגז'.

אחר כך לחנות כלי יצירה ותקנה ספרי דבק (עדיף, אבל לא זול) או סתם דבק שיתאים (תתיעץ במוכר).

תמרח אותו ואז תדביק.

זה ממש ממש לא מסובך, כיף לעשות לבד, יש המון סרטונים באינטרנט שמסבירים איך להדביק.

הלבד זול - יעלה לך סביבות ה-50 שקל, גם לשאר החומרים יש עלות - אני שילמתי על ספריי דבק של 3M קרוב ל-70 או 80 שקל. יש שמה הרבה יותר ממה שאתה צריך.

פורסם

תודה, נקמיצ'י.

בכל זאת יש לציין, שאם הבד עולה 50 ש"ח בערך וספריי הדבק 70-80 ש"ח אני מגיע לסכום שהוא לא רחוק ממה שדרשו ממני בחדרה - 200 ש"ח על ריפוד הפלטה משני הצדדים, כולל עבודה.

פורסם

אני מציע לך להשתמש באקדח סיכות במקום דבק.

גם יותר זול, גם יותר נוח וגם יוצא יותר יפה.

פורסם

אין לך בשביל מה לרפד אותה משני הצדדים.

את הצד האחורי תשאיר חשוף.

לדעתי גם יותר נוח ככה לתפוס שמה כבלים.

אכן מחיר לבד + ספריי דבק עולה מעל 100 ש"ח.

אבל דבק מגע רגיל יעלה הרבה פחות. וגם תמיד יש מישהו שיש לו אקסטרא בבית.

תנסה אולי להסתדר עם הרפד על ריפוד של חלק אחד בלבד בפחות כסף.

• תוכן חדש...