Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - אני מעוניין לקנות רכב סופר-מיני, תקציב של עד 60K אבל קצת מתקשה להתאפס על הדגם/דגמים שיענו הכי טוב על הצרכים שלי:

בגדול אני מחפש רכב שיהיה חסכוני ,אמין ולא מאוד יקר לתחזוקה. מבחינת אופי השימוש - אני נוסע כ-20-25 אלף ק"מ בשנה, כאשר לפחות חצי מהק"מ הן נסיעות לעבודה באיזור חיפה ככה שהרכב צריך לעמוד בעליות שבדרך בצורה סבירה (ממש לא מחפש מטוס או התנהגות סופר ספורטיבית אבל שיתנהג סביר בעליות), אין שום בעיה שהרכב יהיה ידני (ובמידה וזה מוביל לחסכון בדלק - אפילו עדיף), רוב הזמן אני נהג יחיד.

נכון לעכשיו הדגמים שאני חושב עליהם הם הפונטו גרנדה והסיריון - מנסיונכם, הם עונים על הדרישות? יש עוד דגמים שכדאי להביא בחשבון בתקציב הזה?

כל הערה, עיצה או נאצה יתקבלו בברכה.

פורסם

תודה על התגובה, השאלה האם בתור רכב שרוב הנסיעות שלו הן בינעירוניות האלטו יהיה נוח לאורך זמן, איך שהוא אצלי בראש התקבע שזה רכב ש"הסביבה הטבעית" שלו היא בעיקר בתוך העיר... טוב נצטרך למצוא מישהו שיכול לחוות דיעה ממקור ראשון.

פורסם

לך על הגרנדה פונטו 1.4 ל'. לא תתאכזב. זה רכב ברמה בטיחותית ורמת איכות ואבזור גבוהה יותר מהסיריון. הוא גם מאוד חסכוני. מגיע רובוטי או ידני. מרווח, בעל תא מטען גדול יחסית לקטנות ואם חשוב לך, העיצוב שלו הרבה יותר יפה...

פורסם

יש הבדל די מורגש בין פונטו 1.4 לפונטו 1.2 מבחינת כוח המנוע.

גם הסיריון יכולה לענות על הדרישות שלך, במיוחד אם אתה מעדיף גיר אוטומטי על פני הגיר הרובוטי או הידני של הפונטו גרנדה. היא קצת פחות נעימה בנסיעות בין עירוניות, אבל עושה את העבודה יפה מאוד. אופציה נוספת שאתה יכול לשקול היא ניסאן מיקרה - מכונית אמינה, זולה לאחזקה ודי חסכונית.

• תוכן חדש...