Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שאני משוטט במקרה באתר של חבר - יוצא לנגד עיניי מבצע חדש של מכשירי תנועה ושם סוזוקי אלטו ב54 אלף שקל!

אומנם אני ממש לא מת על הרכב הנ"ל מכל הבחינות אבל לדעתי לאט לאט ירדו המחירים לכל רכבי המיני אחרי הכניסה של הפיקנטו. אין ספק שקיה עשתה טוב לכולנו בסופו של דבר

פורסם

היי ארתור,

אתה צודק בכך שמכשירי תנועה, לובינסקי וכו' יצטרכו להגיב לכניסת הפיקנטו. אך שים לב שמחיר המחירון נשאר 59,990 ש"ח, דהיינו רשמית אין שום שינוי. יבואני הרכב עושים הכל כדי להשאיר את המחירונים הרשמיים גבוהים, ויעדיפו לתת הנחות לפלח שוק מצומצם או הטבות שוות ערך אחרות.

עם זאת, במקרה הזה לא נראה לי שיהיה להם מנוס מלהוריד מחירים בסופו של דבר - הפיקנטו מאד מוצלחת ונותנת הרבה יותר מהקטנות האחרות.

אגב, הפז'ו 107 נמכרה ב-2009 ב89 אלף (!), וכיום נמכרת רובוטית עם איבזור בטיחותי רב יותר ב74 אלף. ולא כל ההפרש הוא בעקבות "המיסוי הירוק" (עד כמה שאני הצלחתי לחשב).

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם

בנוגע ל107 - אנחנו קיבלנו את הרובוטית עם כל האבזורים האפשריים (למעט ג'נטים) ב68 אלף, בלי להתמקח ובלי כלום.

פורסם

גם עם מיקוח כנאה יהיה ניתן לקבל את האלטו באותו מחיר כמו של "חבר"

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הם חייבים להוריד את המחירים כדי להיות בתמונה ו54 אלף זה 8 אלף פחות מקיה וזה המון במונחים של הרכבים האלה, למרות שקיה עולה האלטו בכל הרמות אבל למי שמחפש חדש וכמה שיותר זול וחסכוני זה הפתרון

פורסם

לדעתי המחירון החדש מוריד את האלטואים בני שנה למחירון של 40K לעסקאות בפועל ואם לפני שנתיים מישהו היה אומר לי שאפשר לרכוש רכב בן שנה ב40K הייתי חושב שלאדה חזרו למכור מכוניות.

פורסם
בזמן שאני משוטט במקרה באתר של חבר - יוצא לנגד עיניי מבצע חדש של מכשירי תנועה ושם סוזוקי אלטו ב54 אלף שקל!

השלב הבא זה הריסוק של מחירון יד 2 , ואז יש את השירשור הבלתי נמנע "למה **** מורידים מחירים ופוגעים בלקוחות שלהם ?'

פורסם

מצד שני, מה כבר אפשר להפסיד ב 54K ?

מקרה הכי גרוע, סעו בה 10 שנים ולאחר מכן פשוט תשאירו אותה ברחוב ללא מספרים, הפסד של 5K בשנה, חצי מירידת ערך של משפחתית ממוצעת.

אגב, זהו שיקול של לא מעט מרוכשי המכוניות האלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...