Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרה אליי לפני זמן קצר אישה שמייצגת את ארגון 'לחם לטף', דיברה על כך שהם עוזרים לילדים במצוקה וממנים להם ארוחות וקיטנות וכדומה. ששאלתי אותה איך הגיעה אליי לפלאפון, היא טענה שהיא עוברת על כל הרשימות של תושבי אשדוד, רק מה מוזר לי שבאיזה הקשר הפלאפון שלי קשור לעובדה שאני גר באשדוד ואיך לעזאזל היא קיבלה את המספר שלי וממי?!

היא רוצה שאני יתרום 360 ש''ח - אמרה את זה חד וחלק, היא רצתה את פרטי הכרטיס האשראי שלי או שאני יפקיד לחשבון שלהם.

אמרתי לה שאני מעוניין להגיע ולשלם במזומן והיא נתנה לי כתובת של רחוב בעיר ואמרה שהמנהל יפגוש אותי וידבר איתי:roll:

בחיפוש בגוגל על 'לחם לטף' לא מצאתי שום דבר על הארגון הזה.

מה זה לדעתכם, נבלה או טרפה?:?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היא רוצה שאני יתרום 360 ש''ח

יש הנחה לסטודנטים?

אני לא מבין איזה חוצפה יש לעמותה לבקש סכום מסויים (ולא ממש קטן)

פורסם
יש הנחה לסטודנטים?

אני לא מבין איזה חוצפה יש לעמותה לבקש סכום מסויים (ולא ממש קטן)

:lol: שלא תחשוב שלא שאלתי. אגב אין לי בעיה בכלל לתרום ואפילו בעונג רב ובסיפוק. אבל הבעיה מתחילה עם השיחה המפוקפקת והלא ממש משכנעת.

למרות שבדקתי ואימתתי את הפרטים שהיא נתנה לי עדיין יש בי חשד, אחרי הכל חבל לתת כסף שיתנדף ברוח.

הקטע הוא שיצאתי דביל לגמרי ואמרתי לה שתתקשר אליי מחר.:brickwall:

השיחה לא הייתה מחסום אלא ממספר גלוי לגמרי.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ואם כבר עניין העמותות האלה עולה, אני אתן דוגמא לכל אותם מתרימים שבאים אליכם

ברחוב, בבתי קפה, בקניונים, וכד'. הדיל הוא ששליש מהתרומה הולכת למתרים, שליש

הולך למפעיל של כולם, ורק שליש מגיע בסוף לעמותה. שגם לה כמובן יש הוצ' שונות

כמו שכ"ד, שכר לעובדים, נסיעות, הובלות, חשמל, מים, ארנונה, ומה לא, ובסוף למי שבאמת

זקוק לתרומה נשאר קדחת.

פורסם

לנתק בלי נקיפות מצפון.

השילוב של החמדנות והאופי הדורסני/לוחץ/מחוצף של המתרימים הטלפוניים הרג את התחום הזה.

מעבר לחוצפה של דרישת סכום כלשהו שהוא כפולה של ח"י לטובת עובדי האלילים שבינינו,

הם גם נוטים להתקשר יותר מפעם בשנה...

לא נותר אלא לסרב לכולם, ולבחור בקפידה את התרומות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כאמור היא חזרה אליי היום בשנית והחלטתי לא לענות, תייגתי את המספר תחת השם 'לא לענות', נקווה שאין להם כמה מספרים.:roll:

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• אחראי פורום
פורסם

כמעט גרוע כמו איזה איש אחד, שדפק על הדלת שלי עוד כשגרתי בפ"ת ובלי הקדמות מיותרות פשוט אמר: "תרומה".

אמרתי לו ש"חבל שהתאמצת לעלות 3 קומות בלי מעלית, היית צועק לי מהחנייה ומהחלון הייתי עונה לך שאין אף אחד בבית".

כבר שנים שבגלל כל השחיתות שהולכת בעמותות למינהן שצצות כמו פטריות אחרי הגשם, אני באופן גורף לא תורם לאף אחת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כבר שנים שבגלל כל השחיתות שהולכת בעמותות למינהן שצצות כמו פטריות אחרי הגשם, אני באופן גורף לא תורם לאף אחת.

ואני תמיד חשבתי שהסיבה שאתה לא תורם נעוצה בהיותך תימני :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ואני תמיד חשבתי שהסיבה שאתה לא תורם נעוצה בהיותך תימני :-P

חזק! ;-)

מזכיר לי שהיתה בירושלים איזו אישה מבוגרת, כל חודש היתה מגיעה לכל הבתים בירושלים, איך שאתה פותח את הדלת

היא עושה פרצוף תשעה באב ואומרת ״תרומה, אישה מסכנה״. איזה ערב אימא שלי פתחה לה את הדלת בדיוק שניה אחרי

שהיא פתחה מכתב התראה מהבנק לפני הליכים...

אימא שלי, שהיא אדם מאוד אדיב ורגוע, פתחה עליה כזה פה, ואמרה לה שלא תעז לבוא אליה לבקש תרומות.

מאז שמעתי אודותיה רק דרך חברים מכל קצוות העיר, אבל אלינו היא כבר לא באה.

• תוכן חדש...