Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר ידני. והבעיה היא שהרכב מגמגם ולא מאיץ בצורה חלקה בטורים נמוכים (עד 2000) בנוסף אם תוך כדי הנסיעה אני מוריד את רגל מהגז נותן למהירות קצת לרדת ואחרי זה שוב פעם מאיץ אז עוד פעם מרגישים שהרכב קצת קופץ.

מה יכול לגרום לזה ?

רשימה של מה הולף ומה בטוח תקין ברכב:

פילטר דלק חדש.

פילטר אוויר חדש.

פלגים חדשים.

מזרקים לאחר נקיון יסודי.

שמן + פילטר שמן חדשים.

מה שכן יכול להיות שהממיר הקטליטי סתום למרות שלא נדלקת לי מנורה של בדיקת מנוע.

פורסם
לדעתי ניקוי בית מצערת!

10 דקות עבודה.

ניקיתי אותה כבר 3 פעמים בזמן האחרון, היא נראת יותר טוב מחדשה. אבל תודה בכל זאת.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מנסה ללכת סחור סחור במקום לגשת ישר לפתרון הבעיה. במקום לנסות ולהחליף את זה ולנקות את ההוא אתה צריך לגשת לבעל מקצוע שמכיר את הרכב ויוכל לבצע דיאגנוסטיקה מלאה לרכב, כולל חיבור למכשיר ארבע גזים ומחשב דיאגנוסטיקה.

פורסם

עזרה תן לי בעל מקצוע אמין באיזור נתניה, מבטיח לך שאני מחדש אצלו את כל הרכב, אבל כמה שלא המליצו לי, כל אחד מחפש רק להרוויח כסף מבלי לתקן כמו שצריך.

פורסם
האם המצתים שהורכבו הם מקוריים?

את האמת שאני לא יודע, מה שכן הם של דנסו, ובחנות חלפים בדקו לפי הספר שהם מתאימים לרכב, בנוסף במוסך לפני שהרכיבו אותם בדקו שוב פעם לפי ספר אחר, ובשני המקרים נמצאו למתאימים.

• תוכן חדש...