Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים הגעתי למצב שכמעט אין דלק במיכל והנורת דלק החלה להבהב מספר פעמים עד שנשארה דלוקה קבועה,

לאחר תדלוק טנק מלא הנורה נשארה דולקת, המד מראה את כמות הדלק, ואיני מרגיש שינוי כלשהו באוטו.

יונדאי אקסנט 96 - הצעות ?

פורסם

פשוט זה הפעם הראשונה שרכב מהמזרח התקלקל אז אין אנשים שיודעים מה לעשות .

אני גם לא בטוח שיש טעם ללכת למוסך הריי אין מוסכים לרכבים מהמזרח הם פשוט לא מתלקלים.

עצה : התקשר למפעל אולי הם יודעים מה יכולה להיות הבעיה , אולי יתנו לך רכב חדש במקום מכיוון שאף פעם לא נתקלו בבעיות ואתה הראשון .

:lol::lol::lol:

ברצינות : לך לקבל חוות דעת ממוסך של יונדאי .

פורסם
לפני כמה חודשים הגעתי למצב שכמעט אין דלק במיכל והנורת דלק החלה להבהב מספר פעמים עד שנשארה דלוקה קבועה,

לאחר תדלוק טנק מלא הנורה נשארה דולקת, המד מראה את כמות הדלק, ואיני מרגיש שינוי כלשהו באוטו.

יונדאי אקסנט 96 - הצעות ?

שלום

על פניו נראה שהבעיה לא מסובכת לפתרון. תנסה לנתק את התקע של מצוף הדלק מתחת למושב האחורי. אם הנורה תמשיך לדלוק התקלה תהיה או בחיווט או בלוח שעונים, ואם היא תכבה התקלה נמצאת במצוף:):lol:

שבוע טוב

פורסם

shaulc - תודה רבה על הציניות , אני לא חושב שבשביל בעיה כזאת שווה ללכת למוסך יונדאי ולשלם 250 שקל על בדיקה.

מוסך אמ הדרך - אם תוכל להדריך אותי איך אני מגיע בדיוק לתקע מצוף הדלק אני אשמח.

פורסם
shaulc - תודה רבה על הציניות , אני לא חושב שבשביל בעיה כזאת שווה ללכת למוסך יונדאי ולשלם 250 שקל על בדיקה.

מוסך אמ הדרך - אם תוכל להדריך אותי איך אני מגיע בדיוק לתקע מצוף הדלק אני אשמח.

כמו שכתבתי לך, תרים מושב אחורי, תמצא מכסה עגול בערך באמצע המושב, תפתח אותו ותמצא מתחתיו גוף עגול המחובר למיכל הדלק, יוצאים ממנו 2 צינורות ותקע חשמלי. נתק התקע ובדוק.

בהצלחה

פורסם
אם אני מנתק את התקע ונוסע עם האוטו האם יכולה להיות סכנה כלשהי?

איך זה ישפיע על הנסיעה / על לוח השעונים?

אתה לא צריך לנסוע. פשוט פתח את מתג ההתנעה והסתכל בלוח השעונים אם הנורה דולקת אחרי שביצעת את הניתוק.

פורסם

כששמים סוויץ' יש כמה נורות שנדלקות (כמו השמן צ'אק אנג'ין ועוד כמה) ולאחר שמתניעים הם נכבות (דבר שהוא נורמלי לחלוטין)

אולי הנורת דלק לא אמורה להיות בין הנורות שנדלקות אני כבר לא זוכר..

ולכן צריך להניע כדי שהנורות האלו ייכבו..

• תוכן חדש...