Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנהלים עד 15,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אני יודע שיש הרבה דיונים על העניין, אבל אני עדיין בהתלבטות.

אל תנסו לשכנע אותי שלא כדאי מנהלים בסכום הזה, כי אני לא נוסע הרבה ושווה לי ההשקעה של עוד כמה שקלים כל חודש וליסוע עם רכב מרווח. חשוב לי גם תא מטען גדול (עגלה גדולה שעולה כמו רכב, ומזוודה).

לכן ההתלבטות היא.

פיג'ו 406 שנת 2000 + (צורה חדשה)

סיטרואן c5 2002 + שניהם מנועים 2000 סמ"ק בלוק ברזל.

סאאב 95 שנת 2000 (ראיתי אחת נשמע מעניין)

שברולט מאליבו 98 +

וולבו 850 95+

פולקסוואגן פאסט 98 + (צורה חדשה)

ניסאן מקסימה 95 +

הונדה אקורד 94 + (קשה למצוא שמורה)

עד היום החזקתי מכוניות צרפתיות (605, קסנטיה, והקטנות) נוחות מדהימה חלפים קצת יקרים,

אני מחפש ברכב נוחות, שיראה טוב יחסית.

אם תוכלו לדרג לי מבין כולם. אמינות, צריכת דלק (שלא יהיה חסכוני, אבל לא שערוריתי של 1 ל 5). אבזור, ופינוק.

המון תודה מראש .יוסי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אענה לך בקצרה מחמת מחסור בזמן,

שברולט מאליבו 98 - רכב מצויין, נוח ביותר, רכב מנהלים אמיתי!

וולבו 850 95 - אני מאוד אוהב ומסמפט את הרכב הזה, נוח מרובע וגדול כמו שאני אוהב,

פולקסוואגן פאסט 98 - רכב מצויין! אך החלפים יקרים, תמצא אחת שמורה, עדיפות לדיזל,

ניסאן מקסימה 95 - לא הרבה יודעים להעריך ניסאן בארץ הקודש, וחבל, רכב מצויין ואיכותי!

הונדה אקורד 94 + (קשה למצוא שמורה) - אתה צודק! קשה למצוא שמורה, אך חוץ מזה זה רכב מצויין

ביותר, רכב אמין עם איכות בניה אמריקאית (אז ההונדות שהגיעו לארץ היו מיוצרות בארה"ב)

הרכבים שציינתי כאן מיתוך הרשימה שלך מצויינים, תבדוק מה הכי נוח לך!יהיה לך קשה לתחזק אירופאיות

מבחינת עלות החלפים, וגם המאליבו מעט יקרה בחלקים, אך סבירה, ההונדה והמקסימה פחות יקרות אך זה לא מציאה,

הן מבחינת מחירי חלקים סבירות, הייתי מתמקד על המאקסימה והאקורד, עם סטיה קטנה למליבו למקרה שתהיה במצב ממש טוב!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

המון תודה..

אני רואה שהסתייגת לגמרי מהאירופאיות אע"פ שהם בשנתונים הרבה יותר מתקדמים???

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. בסוף משפט יש נקודה אחת, לא שתיים. כתוב עם סימני פיסוק מוסכמים, זה לא .. צ'אט.. ***

פורסם

החלקים שלהם יקרים ועדינים מידי, לחבר לא מזמן הלך טורבו בפאססאט TDI

הוא השקיע סכום לא מבוטל בתיקון,

יש אירופאיות שהן מאוד לרוחי, אבל אני מסתייג מהרבה רכבים תוצרת אירופה

ואאודי A4 ופאססאט זה אותו עיקרון מאותו יצרן רק שהבודי והסמל שונים,

במחיר של אאודי תוכל להשיג פלסוואגן ממודל יותר גבוה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כדאי לך להכניס גם את הוולוו 940 לרשימה (רצוי עם מנוע 2300)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי ממליץ לך להגדיל את התקציב ל30, שם יש אופציות הרבה יותר טובות.

איך שאני רואה את זה כל אוטו ישן שתקנה בתקציב הזה , יידרוש ממך הוצאות אחזקה מאוד גבוהות .

כך שגם ככה אתה הולך להוציא כסף אז עדיף כבר שתוציא את זה על רכב יותר חדש

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

הונדה אקורד 94 אפשר למצוא בסביבות 10 אלף היום, תודה לסחירות הנמוכה של הרכב.

את השאר תוכל להשקיע ביישור קו רציני, וקיבלת רכב מפנק.

מניסיון של 5 שנים עם הרכב.

שונא גזענים !.

פורסם
הייתי ממליץ לך להגדיל את התקציב ל30, שם יש אופציות הרבה יותר טובות.

איך שאני רואה את זה כל אוטו ישן שתקנה בתקציב הזה , יידרוש ממך הוצאות אחזקה מאוד גבוהות .

כך שגם ככה אתה הולך להוציא כסף אז עדיף כבר שתוציא את זה על רכב יותר חדש

אני לא נוסע הרבה כך שלדעתי אני לא יגיע לרמות אחזקה מאוד גבוהות,כך שאני מעדיף לא להגדיל תקציב, ולהשאיר מה שצריך לטיפול ואחזקה.

פורסם

אני שונא שאומרים לאנשים להגדיל את התקציב אבל במקרה גם חבר שלי מחפש, ויש כמה ניסן מקסימה שנת 2002 להשיג ב 19,000-20,000 (תלוי בכוח השיכנוע שלך).

אז אולי זה כדאי.

פורסם
כדאי לך להכניס גם את הוולוו 940 לרשימה (רצוי עם מנוע 2300)

מצטרף להמלצה! רכב מעולה. היה ברשותי/אבא שלי וולוו 940 טורבו - רכב מצויין, מרווח, נוח והגה שאישית ממש אהבתי (יותר מזה של BMW 730 שהייתה לי).

ראוי לציין שלהתרשמותי (כאשר בחרתי 940 לקנייה עבור אבא שלי) הדגם 2300 ללא טורבו חלש מאוד. הדגם עם טורבו חזק וחסכוני. אצלינו בממוצע (נסיעה מעורבת) היהיוצא 1ל10 כמו אוקטביה 1.6. קשה להאמין לזה, אבל כך זה היה והרכב היה בעל מרכב סטיישין (אני נזכר בה ומעניין מה עלה בגורלה).

ממליץ בחום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ה 940 מבחינתי לא כ"כ מתאימה, עכשיו השותף שלי מכר אחת כזאת, שהיתה מאוד שמורה 120.000 ק"מ.

ממש לא התחברתי לאוטו, ולא לאיבזור שלו, פשוט ומדי מרובע, מעבר לזה היתה תקלה שעברנו כל מוסך מורשה ואף אחד לא ידע לטפל, ככה שממש שבעתי ממנה.

והדבר הכי מאכזב שמדובר על מנוע 2000 טורבו, והרכב צרך בתוך העיר 1 ל 4/5 שאין הצדקה לתמורה שמקבלים.

פורסם

2300 טורבו לחץ נמוך זה עולם אחר גם מבחינת צריכת הדלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...