Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמה לדעתכם אמורה לעלות החלפת קלאץ ב גולף 99 ידני בנזין?

אשמח לקבל טווח מחירים כמו כן המלצות איפה ניתן לבצע את הטיפול באזור המרכז.

תודה מראש לכל העונים

• ספונסר פורום
פורסם

מצמד כזה של יצרן מקורי הכולל מיסב לחץ ועבודה

עולה כ 2000 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

כ 4 שעות עבודה .

פורסם

לילה טוב רון...

אין לי ספק ולו הכי קטן שאתה מיקצוען אמיתי ורק דברים טובים הספקתי לשמוע עליך וכן יירבו כמותך..

בעניין המחיר לקלאץ' לרכב הנ"ל זה מעט יקר (מקווה שאתה לא כועס)

המוסכניק שלי לוקח על עבודה שכזו עם סט קלאצ' מקורי של וולאו אם אני לא טועה לרכב הנ"ל כ-1300 ש"ח כולל מע"מ.

אני פשוט זוכר את המחיר כי במיקרה לפני כמה זמן שהייתי אצלו לביקור חברים ראיתי אותו עובד על רכב כזה ומבצע את הטיפול המדובר.

:)
פורסם
לילה טוב רון...

אין לי ספק ולו הכי קטן שאתה מיקצוען אמיתי ורק דברים טובים הספקתי לשמוע עליך וכן יירבו כמותך..

המוסכניק שלי לוקח על עבודה שכזו עם סט קלאצ' מקורי של וולאו אם אני לא טועה לרכב הנ"ל כ-1300 ש"ח כולל מע"מ.

אני פשוט זוכר את המחיר כי במיקרה לפני כמה זמן שהייתי אצלו לביקור חברים ראיתי אותו עובד על רכב כזה ומבצע את הטיפול המדובר.

תוכל לתת לי את מספר הטלפון של המוסכניק שלך?

תודה

פורסם
לילה טוב רון...

שעות עבודה משתנות מיצרן ליצרן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עוד שאלה.

הבנתי שיש קלאץ רגיל וקלאץ הפוך והמחירים שונים לחלוטין.

האם זה נכון?

ואיך אני יכול לדעת איזה קלאץ יש לי?

• ספונסר פורום
פורסם
לילה טוב רון...

אני מכיר מקום שמוכרים שם שווארמה ב 10 שקל למנה

אתה רוצה לאכול ?

פורסם
אני מכיר מקום שמוכרים שם שווארמה ב 10 שקל למנה

אתה רוצה לאכול ?

אם השוארמה איכותית אז בוודאי שאוכל....ועוד ב-10 ש"ח אני מבטיח שאוכל 2 מנות...

פורסם

ב10 ש"ח השווארמה היחידה שתאכל תהיה מבשר חתול במקרה הטוב ...

ראה זאת כמטאפורה למוסך.

ידע=כסף, כמו כן למוסך יש הוצאות כמו משכורות, שכירות , ארנונה ,מיסים וכמובן גם צריך להרוויח כמה שקלים כדי להצדיק את קיומו של העסק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ב10 ש"ח השווארמה היחידה שתאכל תהיה מבשר חתול במקרה הטוב ...

ראה זאת כמטאפורה למוסך.

ידע=כסף, כמו כן למוסך יש הוצאות כמו משכורות, שכירות , ארנונה ,מיסים וכמובן גם צריך להרוויח כמה שקלים כדי להצדיק את קיומו של העסק.

אתה צודק ב-100% ידידי...

ובטח שאיני יכול להשוות את גודל המוסך של רון לעומת המוסך שאליו אני מיתכוון שהוא מחזיק 3 עובדים בלבד.

אבל דבר אחד תרשה לי לתקן אותך - לא תמיד הכסף = ידע. ולא חסרים פה דוגמאות לכך כמו מוסכים מורשים למיניהם.

המוסכניק שלי עובד בתחום משנת 70 וקצת ואת הידע שלו הוא פשוט מוכר בקצת פחות כסף, זה הכל.

את רון אני אמשיך לשבח לא משנה שאיני מכיר אותו והכל על סמך סיפורים שמספרים לי עליו מזה כמה שנים טובות. בסה"כ העליתי עובדה ספציפית על טיפול הקלאצ' עצמו ולטעמי במיקרה זה ההפרשים הם לא קטנים.

פורסם

יתכן וכי הפרשי המחירים נובעים מכך שהקלאץ המקורי לרכב הנ׳ל הינו של ׳לוק׳ (גרמני)

ולעומת זאת צויין על ידי vogivog קלאץ תוצרת ׳וולאו׳ (צרפת), איכותי מאוד ברמתו אבל לא המקורי עבור הרכב הנ׳ל.  

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ידידי היקר, ברוב המוחלט של פורומים מקצועיים בחו"ל המוצרים של "וולאו" מובילים יותר מ "לוק"

ובחלק מהמיקרים גם מ"סאקס" שנחשבים לאיכותיים ביותר. שלושת החברות הנ"ל נחשבים לתחליפים

מקוריים לרכבי הקונצרן, ובתקופה האחרונה "סאקס" מזמינה דיסקיות קלאץ' מ"וולאו" ומרכיבה אותם בקיטים שלה.

סקר שוק בקרב מוסכים (ובכלל) הוא דבר מבורך, בטח בטיפול יקר כמו החלפת קלאץ'. מטאפורת פיתת השווארמה נחמדה מאוד ואני

אפילו נוטה להסכים איתה, רק למי ששכח, מעבר לעלות העבודה של המוסך- ישנה עלות החלפים שהם למעשה הלחם והחמאה של המוסכים. מחירי ה"תיווך" של מוסכים על חלפים שונים נעים בין 20-80%, וזו גם הסיבה שאם תלך בתמימותך למוסך כלשהו ותבקש מחיר רק על עבודה כשאת החלק אתה תביא- תתקל ב 99% סירוב- מה שאגב בקרוב עומד להפוך ללא חוקי כחלק מהמלצות וועדת טרכטנברג לצדק חברתי- אז בבקשה רבותי בפעם הבאה שאתם במוסך אל תרגישו רע לדרוש את מה שעל פי חוק מגיע לכם!

נ.ב

מצטער על ההקפצה :lol:

• תוכן חדש...