Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש MAZDA 3 1.6 2005 COMFORT עם גפ"ם, ועכשיו הוא רוצה להחליף את הרכב כי הרכב לא חסכוני בדלק והוא לא מרוצה מ ה-גפ"ם .

הוא מחפש רכב חסכוני, יפה ורחב .

ובזמן זה אין לא אפשרות להשקיע כסף על החלפת הרכב אז הוא מחפש רכב שהמחירון שלו יהיה כמעט אותו מחירון של ה MAZDA .

במשפחה יש 4 נוהגים האוטו נוסע הרבה הרבה וכמובן צריך רכב אמין ובטחוני ובלי בעיות !!

ועוד פעם הכי חשוב ברכב שיהיה חסכוני ( 12 KM לליטר ויותר)

מה אתם ממליצים לי לגיד לאבא שיקנה ??

ותודה רבה :)

פורסם

אם אתם מחפשים משפחתית אז טיוטה קורולה רובוטית או ניסאן טידה יכולות להתאים. הם משפחתיות די חסכוניות בדלק ונדמה לי שהן היחידות שיגיעו לצריכת דלק קרובה למה שאתם מחפשים.

פורסם

תודה על העזרה :D ..

אני חושב שאלך על הניסאן כי במשפחה יש 4 נהגים ושמעתי שזה לא בריא לתיבת ההילוכים הרובוטית שבקורולה .

פורסם

מצטרף לשאלה- תוכל לפרט על אי שביעות הרצון שלכם מהגפם?

בנוסף: בנסועה של 53 בשנה אתם מוציאים המון כסף על דלק. כדאי לעשות חשבון מול TSI או רכב היברידי שיעלו יותר אבל יחזירו את החסכון באיזה שהוא שלב.

פורסם

אני שמעתי מהרבה מומחים שמערכת הגפ"ם מפחיתה את כוח המנוע עם הזמן .

וגם יש בעיה במערכת הגפ"ם שיש לי באוטו, בל פעם שהתורים עולה מ 5 היא מתחילה לזמזם וחוזרת לעבוד על בנזין למרות שהחלפתי את הפלתירים ועשיתה לה שירות מלא.

• תוכן חדש...