Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלון לסופ"ש ת"א/הרצליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חוגג לאישה יום הולדת וחשבתי לקחתת אותה ללילה אחד במלון בהרצליה או בתל אביב.

אמנם זה לא הרבה זמן לשהות במלון, אבל ההיצע גדול ואני מעדיף לשמוע המלצות מיודעי דבר.

אז כאמור בכותרת בתל אביב או בהרצליה, חמישה כוכבים, איכותי, כמה שיותר רומנטי וזהו בעצם.

פורסם

הגדרת תקציב יכולה להיות התחלה.

-לאונארדו ממש נחמד אם אתה בקטע אורבני שכזה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ללא ספק (לטעמי) מלון דן בתל אביב

אמנם מיבחוץ הוא ניראה קצת גייז של שנות ה 70 אבל הוא מחודש ומפואר מבפנים והמיקום והתמורה שמקבלים בו אוכלים את כל המלונות במרכז (לדעתי)

ואם בהרצליה, אז דן אכדיה כמובן, מלון קלאסי ברמה, לא המוני, מפואר, מפנק

בכללי אני אוהב את הרשת הזו, יש להם את הגישה שאני מחפש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה קצת תלוי בתקציב, אבל כמו שצויין מלון דן סבבה, גם אינטרקונטיננטל מלון מצוין אבל יקר, קרוב למתחם התחנה שנחמד לראות ולנוה צדק.

בהרצליה יש גם את מלון דניאל, אבל שם ורק את אגף השיזאן שהוא משודרג ומופרד מהחלקים האחרים במלון.

פורסם

בתור הרצלייני 20+ שנה, אני יכול להמליץ לך מאוד על דן אכדיה, מדובר לדעתי באחד המלונות הטובים בארץ אם לא ה...!

יצא לי להיות שם בסיטואציות שונות ותמיד מאוד נהנתי, אבל זה מאוד תלוי מה אתה מחפש, אם אתם יותר בקטע הרומנטי של שניכם ככה על החוף ובבריכה בלי יותר מדי עומס של אנשים וכו' אני ממליץ לך ללכת על המלון הזה, אם אתה יותר מחפש עיר גדולה וקצת בלאגן אפשר ללכת על ת"א, בכל אופן אם תלך על תל אביב או הרצליה, תוכלו בערב גם לצאת למסעדה או פאב טוב במרחק נסיעה קצר במונית ואני בטוח שתהנו לכאן או לכאן.

תשים לב שברוב המלונות באיזור, בשבת שירותי המלון לרוב מצומצמים יותר (לא מבשלים במקום וכו' וכו')

תהנו!

פורסם

כעיקרון עוד לא נבנה מלון שמגרד את הילטון, אם כי אינטרקונטיננטל הוא גם סבבה לגמרי לטעמי.

אבל אלה מלונות יוקרה.

אני הייתי מחפש באותו תקציב סויטה משודרגת במלונות יותר פשוטים. איכות החדר והנוף יתנו הרבה יותר תמורה מהלובי וארוחת בוקר.

פורסם
כעיקרון עוד לא נבנה מלון שמגרד את הילטון, אם כי אינטרקונטיננטל הוא גם סבבה לגמרי לטעמי.

quote]

דווקא הילטון לטעמי מיושן יחסית, למרות שחידשו חלק גדול ממנו, והוא יקר מעבר לתמורה שהוא נותן.

• תוכן חדש...