Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

להלן סרטון שמצאתי שמציג את ה-Audi A6, שנת מודל 2012 אשר הוצגה, בסרטון הנ"ל מתואר שהכניסו בה

המון טכנולוגיה, כמו קורסאת נהג בעלת מסאז', מסכי ניווט שנפתחים, אפילו שילבו שם את Google Earth בניווט!

כמו כן, טוויטרים (או ספיקרים) שמורמים אוטומטית בעת הפעלת מערכת המולטימדיה ועוד.

http://www.youtube.com/watch?v=KZVbhB0Yi68 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נתקלתי גם ב-BMW M5 שנסקרה בתוכנית Top Gear ובה יש אפשרות כיוון של המתלים, זמן השהיית האורות אחרי כיבוי הרכב,

מושבי צד שזזים בהתאם לפניה ותומכים בנהג על מנת שלא יגלוש לצד, חנייה אוטומטית ועוד,

מרוב כל הכפתורים, אני מודה שאישית, הייתי מתבלבל.

ברור שהכל נועד כדי להקל לנו על החיים אבל יש מוסכמה מסויימת שככל שיש יותר טכנולוגיה, כך יש יותר סיכוי שמשהו יתקלקל

ויעלה מאוד יקר (אם אין אחריות לרכב).

אני אפילו לא רוצה לדעת מה היה קורה אם היו מכניסים את אחד הרכבים הללו למוסכי היבואן אצלנו בארץ לטיפול :roll:

מה אתם חושבים?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

תלוי.

אני באופן אישי בעד טכנולוגיה ולוקסוס בסגנון של רולס רויס. כלומר, הכל נעשה בדיוק בצורה שאתה צריך ובצורה הכי טובה שיש.

המשמעות היא שיש לך על כל הדשבורד אולי 10 כפתורים, ואתה ממש לא צריך להתעסק עם זה.

אבל אם אתה נוקט בגישה המנוגדת, שהרבה טכנולוגיה זה טוב, במכוניות האלו אתה באמת יכול לעשות הכל.

אין מבחינתי משהו פחות חשוב מכיוון הזמן של האורות של הלוחית, ןכן, יש הרבה דברים מיותרים.

העניין פה הוא שאתה מתעסק עם זה פעם אחת (בשבוע שאתה קונה את האוטו), ואז אתה שוכח מזה (אלא אם כן אתה ממש מתלהב).

זה כמו כיוון הבאס והאיזון של הרמקולים באוטו.

אתה עושה את זה רק פעם אחת, ביום שאתה מתקין את הרדיו, וזהו. אחרי זה אתה לא מתעסק.

מצד שני, יותר מדי טכנולוגיה גם יכולה לגרום לבעיות כי באופן פוטנציאלי יש הרבה יותר שיכול להתקלקל.

תנו לי רכב עם חלונות חשמל, רדיו, כיסאות חשמליים, מזגן מכאני ואני מבסוט.

פורסם

לדעתי, ישנה חיה כזאת "יותר מידי טכנולוגיה".

אתן לך דוגמא, ללקסוס של חבר נגמר המצבר, באנו להתניע בעזרת כבלים. בהתחלה הוא טען על המסך שהוא אינו יכול להתניע כי מכסה המנוע פתוח, כמובן שהמכסה פתוח! נגמר המצבר צריך להתניע עם כבלים. טוב סגרנו אותו כמעט עד הסוף ו"רימינו אותו" להתניע. לאחר מכן הוא אומר שהדלק פתוחה. לאחר שנסגרו הדלתות כל פעם שניסינו להתניע קודם כל הגיע זרם לכל מערכות המחשוב של האוטו ולכן לא היה מספיק להנעה.. אחרי מאמצים רבים הצלחנו להתניע. פעולה שאמורה לקחת מספר שניות לקחה קרוב ל20 דקות!

פורסם

המכונית הופכת לגאדג'ט. כמו שיש מי שמעדיף נוקיה3100 (צביקה-פיק) ויש מי שרוצה גאלאקסי S או אייפון - כך יש מי שרוצה רכב פשוט וזול, ויש מי שמוכן לשלם תמורת רכישת ואחזקת רכב משוכלל. לי למשל, מערכת מוזיקה חסרת חשיבות (מספיקה לי רשת ב') אבל יש לי חברים שלא יסתפקו במערכת ששווה חצי רכב, וכמובן שנושא השויץ מחייב ציוד מתאים.

ולא לשכוח - הרבה מאוד טכנולוגיה שוכבת לה שם מתחת למכסה המנוע, תרתי משמע, כך שלא חסר מה שיתקלקל גם במערכות הבסיסיות של הרכב ולא רק בתוספות. נדמה לי שלמרות זאת רכב שתוכנן ויוצר בשנים האחרונות הרבה יותר אמין מרכב מיכאני לחלוטין שיוצר לפני עשרות שנים (ואני מתכוון - להשוות חדש מול חדש, או בן 5 מול בן 5).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא לחלוטין מסכים שככל שיש יותר טכנולוגיה ברכב, יש יותר סיכויים שמשהו יתקלל.

אם לא היה מתקלל ההגה החשמלי המשוכלל אזי הייתה מתקלקלת משאבה פרימיטיבית אחרת ברכב...

כמובן שיש אחריות יצרן וגם ככה, למי שיש כסף לרכוש רכב כזה לא יתרגש מאזישהיא תקלה אחת לכמה זמן.

לדעתי, ישנה חיה כזאת "יותר מידי טכנולוגיה".

אתן לך דוגמא, ללקסוס של חבר נגמר המצבר, באנו להתניע בעזרת כבלים. בהתחלה הוא טען על המסך שהוא אינו יכול להתניע כי מכסה המנוע פתוח, כמובן שהמכסה פתוח!

בלקסוס, ב.מ.וו ושאר רכבי יוקרה בסגמנט הזה - יש שתי דרכים להנעת הרכב -

במקרים רבים המצבר נמצא בכלל בפגאז' ואז לא תהיה לך בעיה של מכסה מנוע פתוח ובמקרים בהם המצבר בתא המנוע לא מחברים כבלים למצבר עצמו - אלא למקום הייעודי לו בתא המנוע ולמינוס.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אני לא לחלוטין מסכים שככל שיש יותר טכנולוגיה ברכב, יש יותר סיכויים שמשהו יתקלל.

תורת ההסתברות חולקת על דעתך, ככל שאתה מוסיף יותר מאורעות בלתי תלויים (במשותף או לא) למערכת עם התסברות סופית לתקלה כך ההסתברות הכוללת לתקלה גדל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...