Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אנחנו זוג צעיר (בני 28) רוצים לקנות רכב משומש ל 5-7 שנים הבאות.

רכב ראשון ועיקרי עבורינו.

חיים בחיפה ההררית.

שני הרכבים האלה עולים בסביבות 45,000 ש"ח (שזה הסכום שנרצה להוציא).

חשוב-

אמינות

בטיחות

ירידת ערך סבירה

שיהיה קל למכור

כנראה נסע כ 15,000 ק"מ בשנה לכן תצרוכת דלק חשובה אך לא בעדיפות ראשונה.

מצד אחד טויוטה קורולה מאוד אמינה ופופולרית, מצד שני היות והיא יקרה אני יכול לקנות רכב אחר (למשל יונדאי אקסנט) חדש בהרבה. מה אתם אומרים?

תודה רבה!

יואב

פורסם

הקרולה רובוטית?

אם כן אין לך מה לקחת אותה באיזור הררי,

תהיה לך בעיה לעשות חניות שלא במישור איתה, חוץ מזה שהגיר הזה לא מתאים לכל אחד גם במישור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לגבי גיר:

לצערי חברה שלי מתעקשת על אוטומט לכן מדובר על אוטומט בלבד (לא רובוטי ולא ידני).

ועוד הערה:

אני לא מדבר על רכב ספציפי.

אני מתלבט באופן כללי האם עדיף לקנות:

יונדאי אקסנט 2007 עם 70,000 קילומטר יד 1

לעומת:

טויוטה קורולה 2002 עם 110,000 קילומטר יד 2

תודה.

פורסם
הקרולה רובוטית?

איזה רובוטית ואיזה נעליים, ב 2002 טויוטה עוד לא חלמו על הגיר הזה.

לדעתי אין כאן בכלל שאלה, האקסנט תהיה תמורה הולמת יותר. קורולה מ 2002 היא רכב בינוני מכל הבחינות אך אמין ביותר ושומרת על המחירון כמו זהב.

אקסנט מ 2007 אומנם גם לא תפארת יצרניות הרכב, אך עדיפה על הקורולה, הן בבטיחות, ביד, בקילומטרז' ובשנתון.

מה שכן, לא הייתי מתפשר על אקסנט במצב פחות ממושלם. אקסנט כאלה יש בשוק כמו זבל (וסליחה על הקללה ברומנית מדוברת) ואין שום סיבה להתפשר על מצבו הקוסמטי, מכני והיסטוריית הטיפולים. מה גם שלדעתי הן נסחרות מתחת לסכום שציינת, בעיקר יוצאות ליסינג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לעניות דעתי האקסנט 2007 סבירה לגמרי ואין סיבה לשלם 45000 על רכב בן עשר.

בפועל תוכל קורולה 2004 במחיר שמציעים לך דגם 2002.

לדעתי - חד משמעתית - אקסנט.

מבחינת אמינות הטויוטה והיונדאי דומות.

מבחינת סחירות תסתכל מחירה של מכונית בת חמש עשרה הוא זניח - אחת בת עשר תשיג בכל מקרה קצת יותר.

קניה נעימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שני הרכבים אמינים, למרות שיש יתרון לאקסנט כי היא פחות זקנה וככה גם תהיה פחות מועדת לפורענות מבחינת תקלות.

האקסנט יחסית בטיחותית לגמרי הקורולה אני לא יודע אבל הרכב יותר ישן אז בטח היו בו פחות מערכות בטיחות מתקדמות.

שני הרכבים לא יהיו קלים למכירה, האקסנט בגלל שיש ממנה בכמויות ענקיות (בייחוד בגלל הליסינג) והקורולה בגלל שזה רכב שהוא יקר יחסית לשנתון נמוך ככה שתצטרך אולי למכור מתחת למחירון.

מבחינת תצרוכת דלק כאחד שנוסע כרגע על אקסנט 2008 מנוע 1.4 (עד שהפולו שלי תגיע) אני יכול להגיד לך שהרכב הזה לא מצטיין בתצרוכת דלק , הוא עושה משהו כמו 1:11 משולב אבל זה גם לא נורא כי אתם לא נוסעים כל כך הרבה.

2 דברים נוספים שאתה צריך לדעת

1. יש 2 מנועים לדגם הזה, מנוע 1.4 שהוא טיפה עצל ומנוע 1.6 שמרגיש יותר נעים לנהוג בו ומבחינת תצרוכת הדלק אתה לא נפגע הרבה.

2. נוחות הנסיעה ברכב דיי מזוויעה, אני נוסע נסיעות קצרות של חצי שעה עד 45 דקות ואחרי נסיעה הגב שלי לא אוהב אותי כל כך.

אני אישית הייתי הולך על האקסנט בכל מקרה אם אלה 2 האופציות היחידות שלך

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...