Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל מידע על דברים שכדאי להתמקד בבלנו ובכלל על רכב ישן.

איזה ליקויים הם בגדר סכנה, איזה ליקויים הם רגילים לרכב ישן וכמובן איזה ליקויים נפוצים יש שמצדיקים הנחה קטנה...

דרך אגב , באופן כללי, עדיף ללכת לדינמומטר או לקומפיוטסט?

פורסם

יש לי בלנו 98, תתכונן לכך שבמכון הבדיקה ירשמו הרבה דברים שליליים, כי סה"כ זה לא רכב חדש ולכן הם רוצים לכסות את עצמם.

יש כמה דברים שכדאי לשים לב :

קפיצות בהעברת הילוכים בגיר האוטומטי.

נזילות חמורות של שמן.

בעיות שאסי.

מנוע אוכל שמן

פורסם

כשאתה בודק רכב שהיה 13 שנה על הכביש. קח בחשבון שאתה לא הולך לקנות אותו אחרי הבדיקה.

המכונים האלו בעיקר מכסתחי"ם את עצמם, ורושמים כל ליקוי שיש ושאין.

אין מצב שמנוע בן 13 לא יהיה עם מלא ליקויים, וכך גם הפחחות, מערכת הקירור, ועוד ועוד ועוד...

אם אתה יכול לבלוע את כל הליקויים האלו. רק שים לב שאין נזקים לשלדה, ושהגיר לא הולך למות (וגם על זה אף אחד לא יכול להתחייב).

ובכלל, כשאתה קונה רכב בן 13 אתה חייב לעשות לו "ישור קו".

וזה אומר לקחת אותו למוסך אמין, ולתקן את כל הליקויים.

להערכתי הגסה (מאוד, הרי לא ראיתי את הרכב) זה יהיה בין 900 ל 2500 ש"ח של השקעה ראשונית.

אין מצב לקנות רכב בן 13, לשים דלק, ולנסוע.

דאג שיהיה לך ביטוח הכולל גרר.

תהנה

אגב, אשמח לראות את טופס הבדיקה.

אם תוכל לסרוק אותו ולפרסם כאן זה יהיה נהדר.

תודה

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

• תוכן חדש...