Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה סיאט לאון 4 שנת 2002

למי שלא מכיר: הרכב מגיע במקור עם מערכת 4X4 מסוג האלדקס (כמו TT קוואטרו), מערכת בלימה הכי גדולה בקונצרן (דיסקים 312 כפולים מלפנים, וכן 256 כפולים מאחור), ESP מלא וניתן לניתוק !ABS , בקרת אקלים, סאנרוף מקורי, כריות אוויר גם בכיסאות, גיר מחוזק 6 הילוכים, קלאצ' הכי חזק בקונצרן, 240 מ"מ, טורבו K03-S ועוד ועוד, לכל מי שחושב להציע את המחיר שרשום על "הניירות" של לוי יצחק הנקראים "מחירון" מומלץ להפסיק לקרוא כאן.

הרכב אצלי קרוב ל 4 שנים , נקנה עם 114 אלף ק''מ , היום יש לו 143500 , הרכב בקושי נסע והוא שמור ברמה הכי גבוהה שיש . כל הטיפולים של הרכב מתועדים מיומו הראשון ונעשו לפי הסדר , אני יד שלישית , שילדה נקייה בהתחייבות !

הרכב הזה לא מיועד לקו ישר ולכן התוספת היחידה שיש למנוע היא צ'יפ עדין יחסית (1.2 באר) , כל שאר התוספות הן רק בתחום ההתנהגות :

קוילאוברים של חברת witech

אנטי קולים של חברת H&R

סט בושינגים מלא של powerflex

גנט 17 שעבר ניקוי חול וצביעה מיוחדת

צמיגים toyo R1R

רתמות לנהג ולנוסע של חברת schroth עם אישורים !

מעבר לכל זה הוחלפו כמעט כל הצינורות ברכב לצינורות סיליקון של החברות הטובות ביותר (גדישה , מים , אינלט , נשם וכו' )

הרכב במצב נדיר והושקע בו המון זמן וכסף .

אני ניגש לבדיקה במחיר 62,000 .

אני לא רואה סיבה להוריד במחיר לפני הבדיקה , לאחר הבדיקה אם יהיו ליקויים שצריך להתייחס אליהם המחיר ירד בהתאם ,

לעוד פרטים נא לפנות אלי בפרטי

יום טוב

72.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...