Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני מספר שבועות קניתי היילקס עם 4X4 הרכב הוא רכב עבודה שלי אבל אתמול החלטתי ל"השתולל" ונכנסתי לשטח.

ברגע שהעברתי להילוך low האוטו עשה רעש כאילו משהו לא מחובר נכון .הורדתי מההילוך והחזרתי לרגיל ולא היה רעש בהעברה העברתי שוב להילוך שטח לא היה רעש אבל שעשיתי רברס הוא עשה את אותו רעש. אפשר אולי המלצות או דעות על מה שזה יכול להיות?

אגב האוטו לפני קניה עבר בדיקה ונמצא שהארבע על ארבע עובד מצוין והכל תקין באוטו.

פורסם

האם לוקרים ברכב שלך ידניים? אם כן, נעלת אותם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה זה לוקרים? לא נעים לי לשאול אבל אין לי מושג מה זה.

פשוט העברתי ל4x4 ונתן מכה כזאת של משהו לא טוב משהו שבור כזה.

ואז העברתי לhigh ולא היה רעש ואז החזרתי לlow והוא לא עשה רעש ועשיתי רברס והיה שוב את הרעש אז נסעתי בלי מצב 4X4 פשוט, אגב האוטו נוסע מצוין בכביש .

פורסם

לוקרים זה נעילה של ציריות. יש רכבים שצריך לצאת החוצה ולנעול בשני הגלגלים הקדמיים אותם כאשר משלבים 4X4, אחרת בפועל לא תיהיה לך הנעה כפולה גם אם תשלב בגיר.

מניח שבפורום שטח יכולים לתת לך תשובה יותר מלומדת ממני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יכול להיות שלא שילבת נכון את ההילוך, אני יסביר לך איך לשלב בדרך הנכונה, תנסה ותראה אם הרעש יחזור.

אתה קודם כול מחבר את הלוקרים בגלגלים (במידה ויש) מסובב אותו למצב "לוק" לאחר מכן כשאתה במצב עמידה והרכב על ניוטרל אתה משלב להילוך LOW תוך כדי לחיצה על הקלאץ, ואז תתחיל נסיעה, חשוב לציין שההילוך הזה לא נועד לשימוש בדיונות או כורכר ונועד לנסיעה בשטח טכני, סלעים, וכול מיני מעלות קשים.

*לא לשכוח, כשאתה מוריד משילוב 4X4, שחרר את הלוקרים בגלגלים למצב "פריי"(במידה ויש כאלו) שלב למצב רגיל שלב את הגיר לרוורס וסע כמה מטרים אחורה, ברכבים מסויימים אתה תשמע או תרגיש את הניתוק של ה4X4, ברכבים מסויימים הוא פשוט ישתחרר ללא כול התראה או סימן, בהצלחה, ותהנה, יש לך אחלה רכב שטח! (ראיתי כבר כמה וכמה כאלו שעושים נפלאות!)

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תוכן חדש...