Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי פעם אני מבצע עבודות שיפוץ קלות בבית, העניין הוא שאני לא רע בריצוף אבל בחשמל ככה-ככה.

בחוץ היה מתג ישן מאוד (משנות החמישים) שמדליק אור על קיר חיצוני בבניין בצד התחתון של המדרגות, וכנראה מדובר במתג מתחלף כי יש אחד כזה גם במעלה המדרגות. שברתי אותו החוצה ועשיתי טעות, לא רשמתי או סימנתי את מיקומי החיבורים במתג.

כרגע אני במצב כזה: יש לי ארבעה חוטים שיוצאים מהקיר: שניים חומים, שניים כחולים. כנראה ששני החומים הם LIVE (מתח) ושני הכחולים מינוס. הארקה אין.

קניתי מתג חדש (מחליף) ואין לי שום מושג ירוק איך מחברים את החוטים למתג? שלושה ניסיונות הביאו רק לקפיצת ממסר-פחת (ולניצוץ חזק)... במתג עצמו ישנם רק שני מקומות חיבור: למעלה ולמטה (אין כפולים, רק למעלה ורק למטה). איך מחברים את זה?

:?

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אם במפסק שקנית יש מקום לחיבור שני מוליכים בלבד, סימן שקנית מפסק יחיד.

אם מהקיר יוצאים לך ארבע מוליכים, יתכן שהיה לך שם לפני כן מפסק צלב.

במקרה שרוצים להדליק אור משלושה (או יותר מקומות), נמקם בשני הקצוות מפסיקים מחליפים ובאמצע הדרך נמקם מפסיקים מסוג צלב.

האם ייתכן שגם אצלך ניתן להדליק/לכבות את האור משלושה מקומות שונים?

פורסם

יכול להיות שקניתי מפסק שהיה ארוז באריזה לא נכונה, למרות שיש עליו מדבקה של "מחליף".

באופן גס ביותר זה הולך ככה:

[מתג בכניסה לבית] --> [מנורה] --> מדרגות --> [עוד מנורה] --> [המתג שאני צריך לחבר]

כמה כניסות יש למתג מצליב?

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אוקיי, אגש לחנות ואביא מפסק מצליב. אני מקווה שאוכל למצוא את הנוסחא הנכונה, אחרת אאלץ לקרוא לחשמלאי.

פורסם

תפרק את הלחצן שבבית עצמו ותראה את סדר החוטים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...