Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ביולי הקרוב אני מתכנן לטוס לשוויץ ולתתת קפיצה קטנה ללוקסמבורג. שמתי לב שבדרך ישנו את מפעל בוגאטי במולזהיים ווהבנתי שיש שם גם איזה מוזיאון של בוגאטי. רציתי לברר האם באמת ניתןלעשות איזה סיור במפעל ואיפה בדיוק נמצא הוזיאון?

חוצמזה אשמח להמלצות מוטוריות (וגם כאלה שלא) על האזור.

בתודה מראש

גיא.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

אין סיכוי להכנס למפעל, בלי סיבה מוצדקת לא יכניסו, רק ממעבד סוציו-אקונומי מסוים מרשים להכנס, כמו שאומרים - You don't ask, you're invited :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

במהלך השנים האחרונות יצא לי לבקר בכתריסר מדינות באירופה, אבל לוקסמבורג השאירה את הרושם הכי טוב בהפרש גדול.

המקום דווקא מזכיר את ישראל בנקודות מסויימות, למשל זה שכל התח"צ שם מבוססת על אוטובוסים. (טוב... זהו בעצם.) :-)

אם אתם מתכננים לבלות שם את הלילה, קחו בחשבון שבסניפי Quick (המקדונלד'ס המקומי) יש אינטרנט חינם, והם עובדים

עד שעה מאוחרת. זה יכול לחסוך לכם כמה גרושים מעלות המלון, שכן לא תצטרכו לשלם על אינטרנט בחדר. חוץ מזה, הכל

יקר - האוכל, החניה והשופינג, לכן הייתי ממליץ לזרוק את האוטו באיזה רחוב צדדי, להעביר שם את היום בהליכה, ואז בערב

להמשיך ליעד הבא.

פורסם

במולהאוז יש מוזאון רכב ענק שכולל את אוסף בוגאטי הגדול בעולם, לא כדאי לפספס.

אם אתה עובר את הגבול בין שוויץ לצרפת בבזל באוטוסטרדה, מיד לאחר מעבר הגבול תראה שלטים כחולים שיסמנו לך על מולהאאוז (מילוז בצורפתית)ושלטים חומים שיציינו על Cité de l'Automobile , קל מאוד להגעה וחבל לפספס.

אם אתם בקטע של קניות, יש בהמשך פאוור סנטר בסדר גודל שאפילו אמריקאים עומדים מולו משתאים, שווה קפיצה לשופינג, נקרא ILE NAPOLEON.

עצה אישית, לעבור את הגבול ולישון בצד הצרפתי (לינה הרבה יותר זולה משוויץ) לא רחוק מהמוזיאון ולאחר ארוחת הבוקר לגשת למוזיאון כי הוא ע - נ - ק!!! תגיע לשם ב 12 ןתתבאס שב 16:00 זורקים אותך החוצה ולא ראית עוד שליש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקיי אז אני מבין שעל בוגאטי ניאלץ לוותר... חשבתי על אופציה שנייה (אם לא נלך על המוזיאון שבגירה המליץ עליו)

והיא לנסוע דרך שטוטגרט ולבקר במוזיאון פורשה/מרצדס ואז להמשיך ללוקסמבורג, למרות שזה מאריך קצת את הדרך... מה אתם אומרים?

פרטים בה"פ.

פורסם

צריך שתסביר את מהות הטיול כי ציריך- לוקסמבורג דרך שטוטגארט עם טיול מוזיאונים (ב.מ.וו במינכן ופורשה מרצדס בשטוטגארט), רק פה מדובר על מינימום 4 ימי טיול.

האם הנסיעה עצמה ללוקסמבורג היא(היא...הוא...הם) מטרת הטיול או שהטיול הוא השהיה בלוקסמבורג (ואם כן, למה?)

פורסם

אז ככה: אנחנו מתכננים לטוס לשבועיים לשוויץ שמהם כיומיים - שלושה יוקדשו ללוקסמבורג. מכיוון שהדרך ללוקסמבורג אורכת איזה 3 שעות חשבתי למה לא לעצור באמצע באיזה מוזאון רכב טוב על הדרך...

פרטים בה"פ.

פורסם

3 שעות ללוקסמבורג? :shock:

אולי ב TGV !

ציריך-מינכן יקח כ 3 שעות (חלק מהדרך אין עדיין אוטוסטרדה), ציריך שטוטגארט עוד שעתיים וחצי.

ציריך-באזל יקח לך כ 2 שעות וחצי, כל הדרך אוטוסטרדה אבל הנסיעה בשוויץ איטית ואכיפת המהירות קפדנית ואכזרית!

לאחר מעבר הגבול בבאזל יש לך עוד כ שעתיים וחצי לשטרסבורג.

פורסם

ע"פ גוגל מאפס (שדווקא די דייקו בזמני הנסיעה כשנסעתי לאיטליה) הנסיעה מבאזל ללוקסמבורג לוקחת כ-3 וחצי.

בכל מקרה השאלה היא מה עדיף? לנסוע דרך שטוטגרט ולבקר במוזיאון פורשה או דרך מולהאוז ולבקר במוזיאון של האספנות?

פרטים בה"פ.

פורסם

הכל בהתאם לזמן!

אם דרך שטוטגארט אז אתה גם עובר במינכן ואז זאת חובה לעצור גם במוזיאון ב.מ.וו החדש.

בקשר לנסיעה הקצרה, מדובר בנסיעה דרך מולהאוז ושטרסבורג וככל הזכור לי מדובר בכ- 470 ק"מ.

מציריך לבאזל כ 90 ק"מ. אם נתחשב שכניסה ויציאה מהערים, עבודות בדרך (שמאוד נפוצות בשוויץ) ובמהירות הנסיעה המותרת, הדרך אורכת במינימום שעה וחצי. (אני שם לב שבטעות כתבתי בהודעה מעל שהדרך היא שעתיים וחצי, כאמור, מדובר בטעות ולמעשה הדרך אורכת כשעה וחצי עד שעתיים).

במעבר הגבול זה "אתה והמזל שלך", אתה יכול לעמוד שם 5 דקות וגם יכול לעמוד שם שעה (להזכירך, שוויץ אינה חלק מהאיחוד האירופי ולכן עדיין מדובר בגבול קיים ופעיל אם עמדות בידוק דרכונים ומכס).

לאחר הגבול אתה אדון לעצמך, אם אתה לא משתולל במהירויות מטורפות, אף אחד בצרפת לא יעצור אותך באוטוסטרדה על מהירות ואתה יכול לגמוא את יתרת ה 370 ק"מ במהירות (אבל שוב, יש כ"כ הרבה נקודות עניין בדרך שלטוס את הדרך הזאת רק בכדי להגיע למקום לא ממש מדהים כמו לוקסמבורג נראה לי באופן אישי, תמוהה לחלוטין).

פורסם

גם אני חשבתי לבקר במפעל של בוגאטי כשהייתי בצרפת (בתקופת ראש-השנה) ואפילו יצרתי קשר עם המפעל עצמו.

זאת התשובה שקיבלתי-

Dear Mr XXX

We thank you very much for your interest in our Bugatti brand and product.

Unfortunately we have to inform you that we do not offer any guided tours in our factory in Molsheim.

Thank you for your comprehension.

Sincères salutations//Sincerely yours//Mit freundlichen Grüssen

Pierre Colesse

Bugatti Automobiles S.A.S

Sales & Marketing Trainee

Tel. : +33 (0) 3 88 04 80 98

Fax : +33 (0) 3 88 04 80 99

Email : [email protected]

Adresse :

Bugatti Automobiles S.A.S.

1 Château St. Jean

Dorlisheim

F-67120 Molsheim

סרסור,

תתחשב בעובדה שביקור בכל אחד משלושת המוזיאונים (BMW, מרצדס, פורשה) הללו לוקח לא מעט זמן (3 שעות מינימום).

במוזיאון במולהאוז טרם הייתי, אבל מקריאה ומצפייה בתמונות, בהחלט יתכן שכמות המוצגים בו גדולה אף יותר.

לביקור ראשון, הייתי ממליץ על המוזיאון של מרצדס-בנץ- יש בו קצת מכל דבר; מכוניות מירוץ (מודרניות וישנות), אוטובוסים, משאיות, מכוניות ספורט מכל השנים, דגמי קונספט ומכוניות נוסעים רגילות.

נסיעה טובה ומהנה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

בגירה ויגאל תודה! הארתם לי כמה נק'.

בעיקרון אנחנו מתכננים לצאת בשבוע השני ללוקסמבורג דרך באזל כך שדרך מינכן אנחנו לא ממש עוברים...

בגירה, אמרת שיש הרבה נק' עניין דרך מולהאוז ושטרסבורג (שהיא גם הקצרה יותר) אשמח אם תוכל לפרט לי.

יגאל, גם אני ניסיתי את מזלי ושלחתי להם... עדיין לא השיבו לי, נקווה לטוב! (-;

פרטים בה"פ.

פורסם

נקודות עניין מוטוריות או בכלל?

אם מוטוריות, אז אנחנו בעיקר מדברים על המוזיאון במולהאוז שבכלל לא בקנה מידה של מיזיאון מרצדס או ב.מ.וו, מדובר במשהוא שגדול בערך פי 10 מהמוזיאונים האלה, מדובר באחד מהאוספים הגדולים והמרשימים בעולם (וכמובן אוסף הבוגאטי הגדול בעולם) וצריך להקדיש לו יום שלם.

אם מדובר בנקודות עניין לא מוטוריות, תגיד מה מעניין אתכם, טבע? אומנות? נופים? היסטוריה? שופינג? קולינריה?

אני מכיר את אלזס לגמרי לא רע ואוכל לייעץ בהתאם למה שמעניין אתכם.

פורסם

טבע ונופים בעיקר וגם קצת שופינג זול יכול לבוא בטוב... יש איזה שווקים ששווה לבקר בדרך?

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...