Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, סוף סוף התקנתי את המערכת שלי!

אחרי בעיות תקציב, זמן ועצלנות מצידי הצלחתי לקחת את עצמי בידיים ולנסוע להתקין את המערכת.

ההתקנה לא הושלמה עד הסוף, כי עדיין חסר סאב ורמקולים אחוריים (המקוריים מחוברים ל-HU).

זה התחיל ביום חם, לפי החדשות של ערוץ 2 היום הכי חם בשנה עד עכשיו, נסעתי מחיפה לפתח-תקווה לזיו ב-http://www.need4sound.co.il.

התקנה ביום חם ומפרך כזה מעייפת, ולמרות זאת המערכת נעשתה לפי שביעות רצוני המלא בידי זיו ואחיו שהתאמצו מאד.

החלטתי ללכת על מערכת SQ במגבלות התקציב שלי.

המערכת החדשה כוללת:

PIONEER DEH-760

COMPONENT MB QUART DSD-216 6.5

ROCKFORD 501X

DYNAMAT ORIGINAL 2 DOOR KIT

SUB STILL LOOKING

REAR FILL WILL COME VERY SOON

המערכת תוכננה להיות אסטית ואיכותית בלי יותר מידי "פוזה". כל הכבוד לזיו ואחיו שעשו עבודה מקצועית, יפה, מושקעת ומסודרת. עבדו כמה שעות טובות בשביל לספק את הרצון שלי 8) .

הרשמים מהמערכת הם מעל ומעבר, לדעתי הצליל שנותן הקומפוננט הוא פשוט "מעולה" והחוויה של הרמקולים עם הדיפון של הדלתות היא פשוט לא נורמלית. תנו לי להתרגל עוד קצת ואני אגיד לכם אם יש לטוויטרים "צליל מתכתי" כמו שכמה אנשים טוענים.

החיווט של המערכת הוא RCA של רוקפורד (שזור), וכבל מתח של 6G.

את הרמקולים לא שומעים חזק בחוץ, וזה השיג את מה שרציתי (שלא ישמעו בחוץ יותר מידי). אין עדיין סאב, כך שלהגיד מה יהיה אח"כ זה כבר יגיע בהמשך.

אני מרוצה :D:D:D:D:D:D עד השמיים וזה מה שחשוב!

הנה תמונות ההתקנה:

http://pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=74CF8901338E40B188D2B1F9AC142873&alid=67839

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה.

המיד הותקן בדלת בצד. יש אפשרות באוטו לשים רמקולים בצד, אבל תחילה צריך לחתוך את הפלסטיק שמכסה את הדלת. יש שתי גדלים בדלת (2 עיגולים שחופפים אחד עם השני) עם קוטר של 5 ו-7 אינץ', לכן היה צריך לחתוך בשביל להתקין את המיד.

פורסם

נראה טוב, תתחדש!

קשה לדעת לפי התמונה בדיוק, אבל נראה כאילו הדיינמאט לא צמוד לגמרי על הפח, אולי שווה לעבור עליו שוב עם רולר .

הרמקול מותקן על הפאנל של הדלת או שאחרי האיטום עשו חור בחומר והוא מותקן על הדלת עצמה?

פורסם

דיאבלו קודם כל תתחדש - המערכת נראית פצצה אבל יש לי כמה דברים שנראים שצריך לתקן קצת..לפי דעתי

קודם כל נראה כאילו הרמקול יושב על הפלסטיק של הדלת..האם??

אם כן אין לו מספיק נפח מאחורה כי הדינאמט שם מה גם הפלסטיק במיצובישי לא כזה משהו....(גם אני נוסע בכזאת..אז מנסיון..)

ואם כבר מדברים על דינאמט - אחי השקעת בחומר איטום מצויין - אבל נראה כאילו המתקין התעצל קצת..הוא נראה קצת מידלדל - היה צריך להדביק אותו יותר צמוד..

דבר אחרון - כבל 6 גייג'?..זה נראה לי קצת לא מספיק, או אולי אני לא מחשב נכון..

בכל מקרה אחי אל תעלב או משהו כזה - אני בא פה לטובתך ולא לקטול..

קח את הדברים שלי לתשומת ליבך - אני כותב שתתקן את זה לפני שיהיה מאוחר..

לילה טוב, אלון.

פורסם

כבל 6 גייג זה מצויין למגבר הזה אם הוא בעומס מלא.

4 גייג' לא נכנס שם ו8 זה הכי קטן שאפשר לשים לו. אז 6 מתאים בדיוק.

פורסם

תתחדש נראה טוב... דרך אגב איזה אוטו זה?

*** עריכה *** : MITSUBISHI SUPER LANCER מצטער לא שמתי לב קודם.

בכל זאת מזל טוב תתחדש. :lol:

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
כבל 6 גייג זה מצויין למגבר הזה אם הוא בעומס מלא.

4 גייג' לא נכנס שם ו8 זה הכי קטן שאפשר לשים לו. אז 6 מתאים בדיוק.

לדעתי החיוט הכי טוב בישבילו הוא 4G אבל באמת הוא לא ניכנס למגבר ..

אפשר ליקנות מפצל מתח ולחבר אותו למגבר או פשוט לחתוך קצת בקצוות ולהכניס...

אני עשיתי את הרעיון ה2.... בגלל שהביאו לי 4G במחיר ממש נמוך ....

ד''א

דיי מומלץ לסלול כבל 4G אם בירצונך להביא עוד מגברים...

פורסם

את הדיננמייט אפורים להדביק על פח הדלת ואולי בנוסף איפה שהוא שם..כאילו שיכסה את הדלת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...