Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכשיר נעול/ינעל בטעות באחד העידכונים.

אם זה סימפרי אז אין בעיה אבל אני לא היית לוקח את הסיכון אם זה לא סימפרי.

פורסם

אין אייפון שנרכש בארה"ב והוא סים פרי , פשוט אין חייה כזאת.

לטעמי, לא שווה להתעסק עם אייפונים מארה"ב , רוב הסיכויים שזה ייגמר במפח נפש וגם אם לא , אז לא שווה הדפיקות לב בכל פעם שתחבר את המכשיר למחשב.

תוסיף עוד כמה גרושים ותקנה סיפ פרי.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

מי שיש לו מספיק ידע יכול בכיף ללכת על אייפון אמריקאי + GEVEY TURBO SIM. יש לי חבר שרץ עם זה כבר חודש ומבסוט עד השמיים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קאררה - עם כל הכבוד טורבו סים זה זבל של פיתרון ומגיע יום אחד וזה נסגר בעידכון (כך היה וכך ימשיך ליהיות).

זה לא שווה את ההתעסקות (וההגדרות מפעילה שצריך כל פעם לעשות) ומבחינת קליטה ואמינות - זה לא משהו.

קנה מכשיר סים פרי.

ליביו (שיש לו "טיפה" ידע ופעם אחת עשה את השטות הזאת ולא יחזור עליה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ברגע שקניתי מכשיר SIMFREE הכל בסדר ?

זה לא משנה אם הוא משוויץ \ טוניס \ מצרים \ הודו ?

האם יש דרך לבדוק בוודאות שלא מותקן עליו שום TURBO SIM \ UNLOCK \ GEVEY וכל דבר אחר ?

האם יש דרך לוודא שזה בכלל אייפון אמיתי ולא זבל סיני?

פורסם

ליביו לא יודע איזה ניסיון יש לך עם הטורבו סים מהעבר. אבל אני רכשתי עבור חבר שלי מהאתר של גבי את הטורבו סים האחרון והוא עובד מעולה.

יש 0 תקלות עם זה.

הדבר היחיד והבודד שמעצבן איתו זה שפעם ב... כשאתה מתחיל את המכשיר מחדש צריך לעבור על פרוצדורת האקטיבציה שזה בדיוק 2 דקות מהחיים שלך.

אני מחזיק מכשיר אייפון 4 סים פרי. זה אחרי שקניתי אמריקאי וחיכיתי 4 חודשים ואז מכרתי אותו.

אם היום היתה לי אפשרות לקנות אייפון אמריקאי במתחת ל-2400 שקל (אם הייתי נגיד בארה"ב), הייתי קונה וקונה טורבו סים.

אבל אני משתמש יחסית בעל ניסיון ומבין את המכשיר יחסית לעומקו ועל כן עבורי זה יותר רלוונטי מאשר משתמש חדש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אז איזה אייפון אני כן יכול לקנות, אם אני לא מוצא אחד שנרכש בארץ?

מארצות הסים פרי, המפורסמות בהן- איטליה אנגליה ושוויץ. יש עוד, נדמה לי שהכי זול בהונגקונג (וגם סים פרי).

אם אתה רוצה לעשות לעצמך טובה אל תקשיב למי שרץ על זה חודש חודשיים ושנה, אייפון נעול זה זבל ולא שווה את ההתעסקות. לא הייתי לוקח אייפון נעול גם ב1000 שקל.

פורסם

קאררה - יש לי אייפונים מאז הראשון ולמחייתי אני מפתח להם.

האייפון הקודם של אשתי היה נעול , הראשון שלי היה נעול ועברו תחת ידי מספיק כאלו.

יש עוד התעסקות מעבר למה שאתה מספר (חבילת דאטא , SMSים) והוא יכול להינעל במחי עידכון אחד של אפל כמו שהם עשו כבר כמה פעמים בעבר.

טרנספורטר, תבקש לקנות פלאפון לא פרוץ ומעודכן, ותבקש לפתוח את המגירת סים שלו כדי לראות שכל מה שיש שם זה סים ולא כל מני תוספות.

לגבי אם זה אמיתי או לא - אי אפשר באמת להתבלבל אלא אם לא ראית אייפון בחיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצאתי אייפון שנרכש באורנג', נטען ע"י המוכר שהוא באריזה המקורית, סגור ועטוף עם העטיפה והמדבקות המקוריות.

* האם זה שווה 2700 ש"ח בהנחה שהוא מראה לי חשבונית וחותם על זכרון דברים ?

* מכשיר כזה יכול להנעל בעתיד ע"י עדכון \ פריצת ה-APPWORLD \ תוכנה חדשה \ שטות חדשה של אפל ? או שאין סיכוי לעולם?

* איך אני בודק שלא מדובר באיזה חיקוי עלוב מתאילנד ? (אריזה מקורית מספיקה?)

• תוכן חדש...