Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי משקפי שמש:

רודי פרוג'קט אוקלי וכל אלה הם אחלה משקפיים, אבל לא בשבילך. חבל על הכסף לדחוף בהם עדשות אופטיות.

צודק! - לכן , באוקלי ישנה אפשרות להזמין משקפי שמש מקוריים, עם עדשות לפי המרשם שלך, ישר מהיצרן!

אמת - יקר אימים. אבל - קח ממני כל חפץ שיש לי , ותשאיר לי את המשקפיים... (WHY3 , טיטניום, עדשות black iridium polalrized RX).

פורסם

יש לי 3 שנים כבר רודי פרוג'קט.

ולאנשים מסביבי. יש עוד כ 15 חברים / אחים / עובדים איתי שיש להם רודי.

זה משקף שהמחיר הרגיל לא הגיוני ויקר.!

אבל יש מבצעים וחברים שיש להם הנחות כוחות הביטחון. שאז המחיר הגיוני.

זוג יעלה כ 650 שקל. פחות או יותר.

וקליפס למשקפי ראיה יעלה עוד כ 200-300 שקל.

ואז אתה יכול להרכיב את הקליפס או לא להרכיב. ולהשתמש במשקפיים כמשקפיים רגילות.

מנסיון. לי יש קליפס לראיה. וזה נוח. ולא מורגש

מה שאני אוהב ברודי שהחלפים במחיר סביר.

העדשות נסרטו. מחליפי עדשות (כ150-200 שקל)

הקשת נשברה כמה מאות בודדות. וכו.

והמשקפים עמידות!! הן נפלו לי בטיול האחרון (לפי כשבוע וחצי) בקניון. 3 קומות. במדרגות הנעות. על רצפה. לא קרה להן כלום.

אפילו לא סריטה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

Alex, למה לא אמרת שאתה חייל???

עשית כבר משקפיים דרך הצבא?

כי אם לא, תוכל לנצל את זה למשקפי שמש אופטיות.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

כמה שהמספר לראיה היה יותר קטן ככה המבחר של מסגרות גדול יותר.

לא מזמן התחדשתי גם במשקפי שמש ראיה,מאחת החברות הגדולות שעשו כמעט 50% אצלם ברשת.

לא חסר מבצעים גם היום.

פורסם

תודה לכולם על הרעיונות המצוינים!

בינתיים אזמין אחד מהמשקפיים המתלבשות מאיביי, ובמקביל אלך לרופא בצבא, נראה מה הוא יגיד...

שוב תודה רבה!

Honda civic EJ6

פורסם

מרשם צבאי נותן כ-330 ש"ח זיכוי באופטיקה הלפרין (באם אתה רוצה משהו נורמלי) או מסגרת הכי פשוטה + עדשות הכי פשוטות בחינם.

אגב, אני לא מבין איך אנשים סוגרים פה משקפיים+מסגרת+שמש ב600-700 ש"ח כשרוב המסגרות עולות יותר מזה?

משכנתא זה קל

פורסם

יש לי רודי פרוג'קט עם עדשות אופטיות.

עם קימור ועם ציפוי מראה.

אלה המשקפיים שמחזיקים אצלי הכי הרבה זמן אי פעם. יש לי אותם משנת 2001 ולמעט חלקים שהתבלו כגון אפונים וגומיות שמאחורי האוזניים (או איך שלא קוראים לחלק הזה...) והוחלפו ללא חיוב, הם עדיין נראים טוב מאוד.

ראוי לציין גם שהשרות של היבואן מעולה.

אני זוכר שלפני עשור הם היו יקרים מאוד יחסית לאלטרנטיבות אבל שווים את המחיר ואני מרוצה מהם מאוד.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יש לי רודי עם הקליפ הפנימי ועד היום לא הצלחתי להתרגל אליהם .

פשוט התרגלתי לשמש :wink: .

בקשה קטנה : החברה שעשו עם הקליפ הפנימי , אתם יכולים לשלוח לי את השם (וכתובת אם אפשר) של האופטימטריסט שעשיתם אצלו ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...