Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום.

לפי הרישיון, אני מחויב להרכיב משקפי ראייה בנהיגה. אני מרכיב אותן רק בנהיגה, ובצפייה בטלויזיה, כי אני רואה די טוב.

לפתע בא לי להרכיב משקפי שמש בזמן הנהיגה (הרחוב עלול להיות מאוד מסנוור בימי קיץ רותחים).

כמובן שאני לא יכול להרכיב את שניהם ביחד. מה אני עושה?

- חשבתי על עדשות, אבל ממש אין לי סבלנות ללבוש בבוקר ולהוציא בלילה, ולהתעסק עם תמיסה ושטויות כאלה...

יש עדשות חודשיות שלא מצריכות שום התעסקות?

- האם יש אפשרות להשיג משקפי שמש שהן גם ראיה? היכן וכיצד?

עוד פתרונות יתקבלו בברכה.

תודה והמשך יום נעים.

Honda civic EJ6

פורסם

כן, יש משקפי שמש עם עדשות מותאמות. גש לחנות האופטיקה המועדפת עליך ובחר מסגרת. חשוב שתציין בפני המוכר/ת שאתה רוצה מסגרת שניתן להתאים לה עדשות אופטיות (לא בכל המסגרות ניתן לעשות זאת). בחנות תוכל לבקש שיכינו לך עדשות מתאימות. שים לב, שכדאי שתגיע עם "מרשם" (מספרי עדשות) לחנות, כדי שיוכלו ישר להכין לך ולא תצטרך לחכות. אני קניתי בזמנו באופטיקנה ולא הייתה אפשרות לבצע שם בדיקה, והייתי צריך להגיע לאופטימטריסט קודם. קח בחשבון, שעלות העדשות היא באיזור ה300-500 ש"ח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לי יש משקפי שמש שהם גם אופטיות,

ממליץ לך לעשות סבב בדיקת מחירים,

כאשר רציתי לעשות את זה ניגשתי לרשת משקפיים מאוד גדולה ומכובדת ורצו על כל הסיפור בסביבות 550 ש"ח,

נכנסתי לאופטמטריסט שלי ליד הבית, מי שאני עובד איתו שנים, רצה רק 300 ש"ח, ויצא מצויין.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אין דבר כזה פולורייזד.

יש עדשות מקטבות (בעברית כמובן).(מלשון קוטביות)

ואם רוצים את התרגום זה פולארייזד.(מלשון פולאריטי)

polarized זה שם כולל לעדשות מקטבות, polaroied, זה שם של מותג משקפי שמש , שנכחד מהעולם:).

under construction..

פורסם

אלכס, תחפש משקפי שמש של RUDY PROJECT מסדרת RX :) אל תתפשר.

אני עצמי משתמש ב OAKLEY DISPATCH POLARIZED, אני כבר לא יכול להיות באור יום ללא המשקפיים האלה. משהו מאלוהים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לגבי העדשות:

יש עדשות יומיות, חודשיות, דו חודשיות ומה לא. אפילו צבעוניות עם מספר.

הכל תלוי בדרישות שלך ובמספר שלך (יותר נכון בצלינדר). אם יש לך צלינדר גבוה אתה בבעיה (מנסיון).

אם יש לך מספר נמוך, אז זה יהיה מיותר עבורך אם מדובר לנהיגה. למרות שתמיד טוב שיש עדשות למקרים בהם אתה צריך משקפיים אבל לא רוצה לשים. גם לא כל כך יקר.

לגבי משקפי שמש:

רודי פרוג'קט אוקלי וכל אלה הם אחלה משקפיים, אבל לא בשבילך. חבל על הכסף לדחוף בהם עדשות אופטיות.

בשביל לעשות משקפי שמש אופטיות צריך מסגרת מיוחדת. בגדול המסגרת צריכה להיות ישרה יחסית (לא מעוגלת) אבל גם זה תלוי במספר ובצלינדר.

העדשות שאתה מקבל במשקפיים האופטיות יהיו בהירות יחסית לעדשות המקוריות של המשקפיים ברוב המקרים. לי אישית זה מפריע.

לסיכום:

לדעתי עדשות הן האופציה הכי טובה, מפני שאתה יכול לשים מעל איזה משקפי שמש שאתה רוצה מבלי להתפשר.

מצד שני, אם אתה צריך את זה רק לנהיגה, תעשה משקפי שמש אופטיים הכי בסיסיים וסע לשלום.

אם לא בא לך לא זה ולא זה, תמיד יש את הפתרון הבא:

http://www.dealextreme.com/p/polarized-clip-on-uv400-sunglasses-with-hard-protective-case-large-14084

עריכה:

למשקפי שמש תוסיף ציפוי נגד סינוור כמו למשקפיים רגילים.

נכתב על ידי משקפופר מגיל צעיר ומרכיב עדשות מזה 13 שנים :D

Kawasaki Versys !!!

פורסם
אלכס, תחפש משקפי שמש של RUDY PROJECT מסדרת RX. אל תתפשר.

באותה הזדמנות חפש גם שוגר דדי שיממן לך אותן, או בדוק אפשרויות לקניה בחו"ל/באינטרנט.

פורסם

בחר מסגרת או משקפי שמש בשוק עם עדשה ישרה יחסית (וקוטר נמוך יחסית), כי הקימור והקוטר קובעים את מחיר העדשה המיוצרת.

גש לחנות משקפי ראיה, ועיין בקטלוגים של יצרניות של העדשות.

בחר את סוג העדשה שאתה רוצה (צבע, ציפוי, קיטוב, פוטוכרומטיות ועוד).

שלם וחכה להגעתם לחנות.

פעם אחרונה שאני בדקתי, עדשות נורמליות עם מספר עולים בסביבות ה-600-700 ש"ח. מסגרת טובה יכולה לעלות אותו הדבר.

משכנתא זה קל

פורסם

לי הציעו פעם עדשות קשות, שלפי מה שהאופטמיטריסט אמר לא צריך להוציא אותם לפני השינה. יכול להיות ?

קקטוסולר ידנית

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

כל תגובה נלקחה לתשומת לבי.

בעיקר מכיוון שאני חייל, ולפיכך אני דל תקציב, האפשרות שהציע traviaN תהיה הראשונה שאנסה.

עכשיו לפי דעתכם, מה עדיף לקנות:

http://cgi.ebay.com/Aviator-Polarized-Grey-Clip-on-Flip-up-sunglasses-/320469214622?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4a9d74259e#ht_1358wt_905

או

http://cgi.ebay.com/Clip-Flip-up-UV400-Eye-Protect-Sunglasses-Len-Silver-/280423766860?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item414a8f1b4c#ht_1445wt_905

או

http://cgi.ebay.com/Solar-Shield-Aviator-Clip-Sunglasses-Easy-Flip-Up-/190447420170?pt=US_Sunglasses&hash=item2c578d030a#ht_3719wt_905

שוב תודה..:)

Honda civic EJ6

פורסם

כנס לחנויות אופטיקה על מנת שיתאימו לך את המספר המדוייק. יש מבצעים כאלה ואחרים כיום.

לגבי רודי פרוג'קט - יש לי כאלה - מאוד לא אוהב אותן. לטעמי הן לא מוצלחות (עניין של נוחות אישית), ויקרות באופן מוגזם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מרכיב משקפיים רק בזמן נהיגה (ואני אפילו לא צריך לפי החוק).

אני משתמש במסגרת ראיה עם שבאה עם קליפ-און משלה, שמתחבר עם מגנט ובאותה צורה של המסגרת, זול וטוב.

כל הסיפור עלה לי כולל בדיקה ועדשות 600 שקל.

משהו כזה :

MT811Sside.png

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...