Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. היום רכבתי על אופניי והייתי עד למקרה הבא:

ניידת של משטרת תנועה, עומדת בצד הדרך (אין שוליים, אז היא חוסמת נתיב שלם ומי שרוצה לנסוע ישר חייב לנסוע על נתיב נגדי), כאשר לפתע, החליטו השוטרים לעשות פרסה, תוך כדי חציית קו הפרדה רציף (כמה נקודות זה? שלילה אולי?). אז הייתם אומרים, ניחא, קריאה דחופה, מקרה חירום אולי... אז כנראה שלא, כי לא הדליקו את הסירנות קודם כל (תיכף גם תגלו למה זה לא היה מקרה חירום בכלל). מה עוד שהקו נגמר כ-6-7 מטרים ממקום ביצוע הפרסה. כלומר , כולה להתקדם 7 מטר ולא לעבור על החוק. המשכתי לנסוע, וכעבור דקה אני רואה את הניידת חונה במפרץ של תחנת אוטובוס. היו חניות פנויות בשפע במרחק של 10 מטרים מהתחנה. הניידת הייתה ריקה ,אגב. אני לא יודע כמה זמן היא עמדה שם, צילמתי את הניידת, וגם רואים בצילום את החניות הפנויות לא רחוק ממנה.

השאלה האם כדאי לעשות עם זה משהו /לפנות למישהו? אני תוהה, מה היה עולה בגורלו של אדם מן השורה לאחר שהיה מבצע את הדברים שעשו שוטרי התנועה?!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

YNET והיום שהיה של ערוץ 10 אוהבים את הדברים האלה, שלח להם את התמונה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...