Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה מערכת של SINFONI ו-HU Pioneer DEX-P99RS

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר 2 מגברים, קדם מגבר וסאב של חברת הבוטיק SINFONI ורדיו דיסק של פיוניר מדגם DEX-P99RS.

כל הציוד תקין ולעולם לא תוקן, בשימוש של כשנה ועם אריזתם המקורית!

הציוד נמכר עקב כניסה לעולם הצילום בצורה רצינית ורצון להשתדרג מבחינת ציוד הצילום.

המערכת מדהימה ומיוחדת ושמורה מאוד כיאה לציוד ברמה כזו! מערכת חדשה כזו עולה הרבה מאוד כסף ונופלת לידכם הזדמנות חד פעמית לשדרג או לבנות את המערכת שלכם עם הוצאה כספית נמוכה מאוד יחסית לעלות המקורית של המערכת!!!

1. מגבר Prestigio - מגבר מסדרת ה-La Prima (סדרה הכי גבוהה) של חברת Sinfoni. מגבר SQ שני ערוצים, Class A מהטובים בעולם. עלות מגבר חדש היא כ-14000 ש"ח. אני מבקש עבורו 8200 ש"ח.

קישור לנתוני יצרן של Prestigio

2. מגבר Amplitude 150.2x - מגבר SQ שני ערוצים, Сlass AB. מגבר מאוד חזק ומתאים להגברה של סט "חזק" או סאב בקלות יתרה. עלות מגבר חדש היא כ-8500 ש"ח. אני מבקש עבורו 5400 ש"ח.

קישור לנתוני יצרן של Amplitude 150.2x

3. קדם מגבר Premier One - קדם מגבר (Pre Amp) של סינפוני הוא פריט נדיר ומיוחד שלמעשה, במילים פשוטות, משפר עוד יותר את הסאונד. היחידה הזו נותנת פשוט "חיים חדשים" לרמקולים. הסט נשמע יותר מאוזן, יותר חזק!! יש לקדם מגבר גם אופציה להתחבר למערכת המובנת של הרכב כי יש לה כניסת HI-LEVEL, בנוסף לכניסות RCA. עלות קדם מגבר חדש היא כ-7500 ש"ח. אני מבקש עבור הקדם מגבר 4800 ש"ח.

קישור לנתוני יצרן של ה-Premier One

4. סאב S1000SW - סאב SQ של סינפוני, בגודל "10 בתיבה (ע"פ הורואות יצרן) אטומה ובנפח של 28 ליטר העשויה מ-MDF בעובי 2.5 ס"מ. סאב טונאלי, מדויק ופאנצ'י. עלות סאב חדש כ-3300 ש"ח. אני מבקש עבור הסאב 1700 ש"ח.

קישור לנתוני יצרן של הסאב

5. רדיו דיסק Pioneer DEX-P99RS - רדיו דיסק SQ למהדרין. ניתן להשתמש בו בתצורת 4WAY. יציאות 5V. ניתן לחבר אליו כונן קשיח (אני חיברתי כונן של 160GB). תומך בקבצי WAV, כלומר לוסלס (איכות דיסק מקורי). רדיו דיסק הכי טוב שניתן למצוא היום, למעט רדיו דיסקים כגון אלפיין סטטוס F1 והפיוניר ODR שנמצאים בליגה אחרת ומאוד מאוד יקרים. עלות רדיו דיסק חדש כ-5500 ש"ח. אני מבקש עבור המכשיר 3800 ש"ח.

קישור לאתר היצרן

במידה ומישהו ירכוש יותר מפריט אחד יקבל הנחה, כמובן בהתאם לכמות הפריטים. במידה ומישהו ירצה לקנות את כל החלקים יקבל הנחה יותר גדולה, שהיא אני מבטיח לא תסתכם בכמה מאות שקלים בודדים ובנוסף ייקבל במתנה שני זוגות RCA של MONSTER מהסדרה הגבוהה שלהם 402XLN שעלותם היא כ-700 ש"ח.

כמובן, בנוסף לכל האמור, אני מוכן להתגמש ולדון על המחיר על מנת להגיע לעמק השווה.

ניתן לפנות אליי בהודעות פרטיות או בטלפון 0547527517.

אלכס.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...