Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR PC מבקש עזרה ב RR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לא מצליח לגרום ל RR לקרוא ממקורות שונים:

אני לרוב עובד מ USB מנגן פלאקים.

יש לי גם CD חיצוני שאני רוצה לחבר ולפעמים גם USB נוסף.

הבעיה היא כשאני מחבר אותם הוא לא קורא אותם אוטומטי אלה אני צריך להגדיר שוב בקונפיגורציה שאני רוצה להשתמש בכוננן השני או ב CD בתור תקיית מוסיקה,

האם יש דרך לסדר את זה?

ובעיה שנית היא לגרום ל RR או לסקין ELITE LITE לקרוא תמונות של האלבומים של הדיסק, ניסיתי כבר לעשות את המדריך שלהם שאומר לשנות את שם התמונה בתקיה של כל אלבום ל FOLDER.JPG וכלום לא עוזר.

בעיה שלישית היא קשורה לתוכנת ה GPS שפורסמה פה לא מזמן IGO8, לפי הנסיון שלי היא לא בדיוק עובדת חלק, זאת אומרת הרכב לא זז חלק על המפה, הוא זז בקפיצות קטנות כאלה.

מישהוא נתקל?

תודה, יבגני.

פורסם

יבגני,

אני לא חושב שיש אפשרות להגדיר יותר מתקייה אחת לmusic path בRR,

יש לי דרך לבצע את זה,אבל אני לא מת על הדרך הזאת ואני ישמח לשמוע אם משהו יודע על פתרון אחר.

מה שצריך לעשות זה :

יצירת תקייה בתוך התקיית מוזיקה שהגדרת בconfig, לדוגמה הוספת ספריה בשם CD DRIVE.

בתוך הספרייה הזאת תכניס קיצור דרך לכונן הCD

לאחר מכן הכנס לרשימת ה Audio file types בconfig את הסיומת lnk.

כאשר תפעיל את RR ותלחץ על הקובץ, הוא יפתח לך playlist של כל הקבצים שנמצאים בקונן שאליו הקיצור.

*יש מצב שתקבל error כאשר winamp תנסה לקרוא את הקובץ ה lnk, אבל הplaylist יוצר בכל מקרה לאחר לחיצה על ok.

*הדבר הזה עובד רק עם winamp .

בקשר לתמונות של הדיסקים:

תנסה להוסיף ב rr.config מתחת ל [music]

coverfile=*.jpg

הבעיה של הקפיצות ב GPS קוראת גם אצלי , עדין לא ניסיתי את זה,אז זה לא 100% ,אבל תנסה לשנות את ה BPS

של היציאת com ( ב device manager ) ובמקביל לשנות את זה גם בigo.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

תודה רבה אני אנסה, זה לא עובד עם FOOBAR? ניסית?

אגב יש איזה פלאגין MediaLaunch אבל אין לי מושג איך מפעילים אותו.

ועוד דבר, מישהוא הצליח לגרום ל ELITE LITE לקרוא רוסית או עיברית?

פורסם

יבגני

אצלי הRR קורא תמונות של אלבומים מבלי שאני אצטרך לעשות משהו מיוחד בסקין

אני משתמש בגרסא 1.6 של הסקין הזה.

אני פשוט זורק את הJPG של האלבום ישירות לתוך הסיפרייה הראשית של האלבום - זה עובד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ולגבי לקרוא מUSB - למה בכלל?

אין לך מספיק מקום בHDD?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש אבל אני עובד אם SSD 40GB לא בא לי לפוצץ אותו, גם נוח לעבוד עם כונן USB אתה בכל רגע יכול לקחת אותו הביתה ולעדכן רשימת שירים של 16GB.

מה שמעניין אותי זה בחיבור CD חיצוני, אני ממש רוצה אפשרות לקריאת CD חיצוני בנוסף ל USB.

ושאלה נוספת, את העטיפות לאלבומים אתם סתם זורקים לתקיה של האלבום? תחת איזה שם?

פורסם

מה שיותר מפתיע אותי זה איך אתה גורם ל RR להפעיל פלאקים? אצלי הוא לא מוצא אותם בתיקייה שאני מפנה אותו משום מה...

פורסם

יבגני, ברגע שיש בקובץ rr.config את השורה coverfile=*.jpg כל jpg שתזרוק לתקייה שמוצגת בתוך נגן האודיו של RR יוצג ע"י RR, אם זה לא עובד כנראה שיש לך איזה בעיה בRR, וכנראה התקנת גרסה חדשה תפתור לך את הבעיה.

תוריד למחשב שלך (בבית) גרסה אחרונה של RR ואיזה סקין שאתה רוצה ותראה שזה עובד בלי שתעשה כלום.

ravid, תחפש ב rr.config את השורה "...audiofiles=.wav,.mp3,.aiff" ותוסיף שם את הסיומת .flac

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

מוזר אבל את אף אחד מהדברים האלה לא הייתי זקוק לעשות.

מה הבעיה להתקין HDD חיצוני 3.5 אינטש (או שזה 2.5 בעצם? לא זוכר כרגע מה הקטן יותר) עם חיבור USB בגודל של חצי עד אחד טרה? את מערכת ההפעלה תשאיר על הSSD.

אתה יכול גם לדאוג דרך הdisc manager שתהיה לו אות קבועה מאוד גבוהה כמו K למשל (כונן לוגי) וככה לא משנה איזה התקן תחבר למחשב - אין סיכוי שבמקרה האות הזו תיגנב.

תגדיר לRR את תקיית המוזיקה שלו לכונן הלוגי שהגדרת עבור הHDD USB שלך...

לגבי להפעיל CD - נדמה לי שאתה יכול להשתמש באופציה של DVD בשביל זה - אני צריך לבדוק.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...