Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכונה החלומית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מחליפה את הפולו שלי בפרארי גם אם היו מציעים לי בחינם.

מרבה נכסים - מרבה דאגות.

עם הפולו החדשה אני מתבאסת שאנשים מגעילים ישרטו וידפקו לי את הרכב (קרה לי בערב חג, שמישהו נתן מכה בכוונה) - אז עם פרארי בכלל זה כאב לב לבוא כל פעם ולראות מה גנבו או שרטו או דפקו. אלא אם כן יש לך חנייה פרטית מקורה וסגורה. אבל להחנות אחת כזו ברחוב... לא נשמע כיף בכלל.

פורסם
לא הייתי מחליפה את הפולו שלי בפרארי גם אם היו מציעים לי בחינם.

מרבה נכסים - מרבה דאגות.

עם הפולו החדשה אני מתבאסת שאנשים מגעילים ישרטו וידפקו לי את הרכב (קרה לי בערב חג, שמישהו נתן מכה בכוונה) - אז עם פרארי בכלל זה כאב לב לבוא כל פעם ולראות מה גנבו או שרטו או דפקו. אלא אם כן יש לך חנייה פרטית מקורה וסגורה. אבל להחנות אחת כזו ברחוב... לא נשמע כיף בכלל.

למי שיש פרארי יש גם כסף לחניה פרטית ומקורה,

ובטוח שהוא לא חונה אותה סתם זרוקה ברחוב (למרות שיש גם כאלה).

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

דעה המונית ושגויה, למי שיש כסף לX רכב יש כסף לX בית ולX טיפולים וכו'...

יש לי חבר בשנות ה30 לחייו, בחנייה הלא מקורה חונה 750LI 2010 וע"י הרכב שלו חונה גם ה"סופה" של אביו, הבנאדם עדיין חי אצל ההורים, מה תגיד על זה?, אין לו כסף לX\Y\Z?

פורסם

עזוב אותי משכונה מלאה בפרארי, השכונה החלומית זה שכונה שלא תפחד לחנות בה את הרכב מבלי למצוא שקעים בדלת פתאום שתרד לאוטו בבוקר, ולא תמצא פגוש מרוסק מנהגת חדשה שלמדה לחנות ליד האוטו שלך.

זה שכונה חלומית.

אגב יש כמה וכמה שכונות באשדוד שאני יכול לצלם לך עם רכבים בשווי של 400 אלף שקל וצפונה, עדיין לא פרארי, אבל יגוארים ומרצדסים כן ,אה ויש גם שברולט קמארו אחת ויחידה =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...