Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנטיס 1.6 ניקוי מצערת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אתמול ניקית את בית המצערת בעזרת תרסיס לניקוי קרבורטורים. ( הניקוי בוצע בעקבות טורים נמוכים בסרק ורעידה קטנה)

לאחר הניקוי הטורים בסרק עלו במעט.

האם צריך לאפס את המחשב?

או אני צריך לכוון את המצערת על ידי בורג הנמצא על כבל הגז.

תודה.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

תודה על תגובתך.

את הכיון ביצעתי בעזרת הבורג שסימנת.

אין צורך לגשר שום פינים בשקע דיאגנוסטיקה כדי לכוון את הסרק.

הבורג הנ"ל הינו בורג שקובע את יניקת האויר בסרק.

חשוב לדעת!!!,,,

אם לאחר ניקוי בית מצערת הטורים בסרק עולים סימן שהיה פייח בבית המצערת.

ניקוי בעזרת תרסיס לניקוי קרבורטורים מנקה את הפייח וגורם לפרפר להסגר כמו שצריך.

חשוב גם להוציא את הבורג הנ"ל ולרסס אותו בחומר.

לאחר ניקוי הרכב מגיב הרבה יותר חזק ללחיצה על הדוושה.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

יש לי שאלה בנוגע לזה, אם לבית מצערת תכלס אמור להיכנס רק אוויר, אם אני מכניס ספריי לניקוי קרבורטורים אני לא שורף שם איזה חיישן או הורס משהו על הדרך? כי זה כמו שתבלע מים במקום אוויר, אתה הרי תחנק.

פורסם

את המצערת מומלץ מאוד לנקות בצורה יסודית ע"י פירוקה לגמרי מהרכב וניקיונה בחוץ, ולא סתם לרסס כאשר הרכב עובד מהסיבה שהחומר שמכיל ספריי הקרבורטורים הוא חומר שאוכל גומיות ואטמים למיניהם שאלו אטמים שקיימים על חיישנים המתחברים לבית המצערת, אם זה על מנוע הצעדים וכדומה. כמו כן לא הכי בריא שחומר זה ניכנס לתאי השריפה כי הוא לא ממש חומר שנישרף שזה כבר עלול לפגוע בחיישני החמצן ובממיר הקטליטי עצמו לטווח הרחוק.

:)
  • תוכן חדש...