Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת אתה OCD..:-D

 

תזהר רק לא להמיס את הפלסטיק, זה לא הפלסטיק של וולוו מהמאה הקודמת.

 

אני לא יודע אך זה אצלך, אבל היום בחדשות הכל צבוע ומתכלה מאוד מהר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הצלחתי לנקות חלק קטן באמצעות חומרים אלימים כמו אלכוהול, אצטון ופנטסטיק, שאחרי קרצוף הגון השאירו משטח נקי יחסית ולא דביק, אבל המאמץ היה רב מאד (משהו כמו שעתיים לחצי מטר רבוע) ואני לא בטוח שזה בריא לפלסטיקים.

כמובן שניסיתי גם נוזל כביסה מהול, סנו חלונות וכדומה,

 

אני מקווה שהחומרים האלימים שבאמצעותם השתמשת להסיר משטחים שומניים לא יראוו את אותותיהם בהמשך , בכך שיכלו לך את הפלסטיקה.

כדאי להשתמש במים ובחומרים יעודיים לפלסטיקה, אשר שומרים עליהם ולא פוגמים בהם.

ניקוי מתמיד של משטחי הפלסטיק ומריחה של חומר בצורה מתמדת ישמרו על הפלסטיקה על הדש בורד, והניקוי העתידי יהיה קל יותר.

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לכולם, והנה עדכון:

 

Tuff Stuff הוא החומר בשבילי. ניקיתי את רוב הפלסטיקים בקלות - התזה, המתנה של כדקה לתת לחומר לעבוד וניגוב.

 

האפקטיביות של החומר מעולה, ולאחר שניקיתי משטחים נרחבים אני מתכוון לעשות מקצה שיפורים לקצוות הפלסטיקים, חיבורים ו nooks and crannies אחרים. עשיתי טסט גם לקטיפת הכורסאות ופנים הדלתות והתוצאות מעולות גם על כתמים של שנים.

 

על כל משטח עברתי בסוף גם עם מגבת לחה ומגבון לתינוק, על כל מקרה.

 

מה שכן... ההגה היה החלק המטונף ביותר ברכב, והחומר אכן ניקה אותו והוריד כמויות אדירות של ג'יפה שחורה, אבל באיזשהו שלב הבנתי שאני לוקח איתי גם חלק מציפוי ההגה.

 

למרות שעכשיו אני יכול לראות את הדוגמא של ההגה, את התפרים של ציפוי העור וכדומה, החלטתי להפסיק לעבוד על ההגה ולרכוש לו ציפוי אפור בהזדמנות.

 

תודה לממליצים על טאף סטאף, אכן חומר מעולה.

 

חג שמח

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

 

Winston S. Churchill -

×
×
  • תוכן חדש...