Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לכבוד החג אני משתף אתכם בקושיה שאני מתחבט בה כבר די הרבה זמן.

פעם, כשהיה לנו שיער גם על הראש, איסוף האשפה היה נעשה בשעות השחר המוקדמות, בין ארבע לשש. בשנים האחרונות אני נתקל יותר יותר בפקקים ברחובות הערים שנגרמים בגלל משאיות זבל שנעמדות באמצע הרחוב, כל שניים שלושה בניינים, ועוצרות את היוצאים לעבודה.

האם יש סיבה רשמית לכך שאיסוף הזבל נעשה בשעות הבוקר המאוחרות (7-10 ומעבר לזה) ומעכב את התנועה, או שפשוט היתה זליגה איטית של שעות העבודה לכיוון נוח יותר לפועלים?

בברכת חג שמח,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני חושב שיש לזה כמה סיבות.

קודם כל, ריקון פחים זאת פעולה די מרעישה. זה לא נעים כשהפועלים של הזבל גוררים לך פח זבל מתחת לחלון בארבע לפנות בוקר.

שנית, ברוב העיריות העבירו את נושא איסוף הזבל לקבלני משנה. התוצאה היא, כך לפחות אני מאמין, שפחות משאיות צריכות לאסוף עכשיו זבל מיותר בתים. כך שהפועלים שפעם הספיקו לסגור את הקו בשעתיים צריכים עכשיו קצת יותר שעות בשביל להשלים סיבוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגלל שבימי החג אין איסוף אשפה, אז היום המשאיות אוספות גם מהאיזורים שבדרך כלל מכוסים ביום שלישי למשל, ולכן הן צריכות לעבוד "שעות נוספות".

:turn-l:
פורסם

צביקה, למרות שהגיוני מה שאתה אומר לגבי קבלני המשנה, אני לא רואה הרבה משאיות זבל ב"תחילת המשמרת", קרי בשעה 0400, אלא בשעות המאוחרות יותר.

yuv - התופעה התחילה מזמן, לפחות כמה שנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כולם צודקים. עניין של קבלני משנה שגם רוצים לחסוך בכסף (יותר זול להחזיק פועלים בין 6 בבוקר ל 2 בצהריים מאשר 3-4 לפנות בוקר ועד 9 למשל) ושמים ז*ן על הציבור (בערים הגדולות זה גורם לפקקי ענק בכל הרחובות הקטנים והחד-סיטריים).

אגב, התופעה לא החלה עכשיו אלא לפני שנים, כמו שכבר נאמר. לפני מעל 6 שנים שכרתי עם אישתי דירה ברמת גן באחד הרחובות הקטנים הצמודים לאיזור בן-גוריון\ז'בוטינסקי. לפחות פעמיים בשבוע, בשעה 7:10 בדיוק כשהייתי יוצא מהבית, היתה עוברת משאית הזבל הארורה וגורמת לפקק ענק במשך 10-15 דקות. לצבי בר (ראש העיר) זה לא ממש הזיז, אבל התושבים סבלו וסובלים כהוגן עד עצם היום הזה גם ברחובות אחרים בעיר (וכמו שאמרתי, זה קיים בעוד ערים גדולות אחרות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בגלל שבימי החג אין איסוף אשפה, אז היום המשאיות אוספות גם מהאיזורים שבדרך כלל מכוסים ביום שלישי למשל, ולכן הן צריכות לעבוד "שעות נוספות".

במקרה שלי הם פשוט לא אספו את הזבל מהבניין, והזבל תפס לא רק את חדר האשפה, אלא גם את החניה שליד, ומסריח את כל הרחוב. :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...