Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

בקרוב אני מתכוון להתקין מערכת באוטו שלי(פג'ו 206 XS), קיבלתי כמה הצעות ודווקא ההצעה מהספר שלי נשמעה לי הכי מעניינת עם המוצרים איכותיים מאוד.

להלן הפירוט: קומפוננט קדימה של MB QUART

רמקולים/קומפוננט(עדיין לא הוחלט)אחורה גם הם של MB QUART

רמקולים למגש אחורי: בבדיקה

2 מגברים של ROCKFORD מהדגם החדש.

סאב של DLS

רדיו דיסק של PIONEER דגם 8100.

בעיקרון מה שחשוב לי במערכת זה שלא ישמעו אותי מ 20 ק''מ שאני בא, העיקרון שלי זה שישמעו צליל נקי ואיכותי ולא סתם צרימה באוזניים כמו המערכות של בני דודינו.

לשיפוטכם, הצעות מענות ושיפורים ייתקבלו בברכה

פורסם

זה קצת בעיה כי אם הייתי יודע דגמים הייתי רושם אותם. מחר אני ייקח דף וירשום הכל.

אבל בכללי איך האיכות של המוצרים?

תיקון: הרדיו דיסק זה פיוניר 860 פרימייר.

פורסם

אני מבין שבאתה עם רשימה מהבית ואתה רק מחפש חיזוקים ולא המלצות.

עם הרשימה שהבאתה לא ניתו להגיד טוב\רע,לכול חברה יש מוצרים בסיסיים ומוצרים ברמה גבוהה

ללא דגמים מדוייקים לא ניתן לתת חוות דעת רצינית.

פורסם

אם אין לך חורים במגש האחורי חבל שתעשה. מגש זה דבר יקר, וברגע שיש סאב אין טעם ל 6X9.

עצה שלי אליך תרשום מה התקציב שלך ותראה על מה ממליצים פה. תזכור למי שנותן כאן המלצה למוצר כלשהו אין שום אינטרס שבאמת תקנה אותו (אין אינטרס למכור9 משהו שעלול להיות לבעל עסק, לכן לדעתי הכי טוב להגיע עם רעיון די טוב של מה שאתה רוצה ולא להסתמך רק על מה שנאמר לך בעסק.

פורסם

יש לי חורים במגש האחורי עם רמקולים 6X9 כבר אבל של חברה לא מוכרת למרות שהם נותנים עבודה טובה יחסית,

התקציב שלי הוא עד 3500 כולל התקנה, מי שהציע לי את המוצרים האלה הוא הספר שלי שאני סומך עליו בעיניים עצומות,

בנוסף הוא אמר שהוא ישים לי בידוד בדלתות בלי הוספת כסף ועוד כמה שטויות..

פורסם
אל תאמין לכל סיפור שתה שומע

בתקציב כזה אפשר לרכוש מערכת טובה

תאמין לי שעליו אפשר לסמוך בעיניים עצומות,בעבר היה לו מקום שמתעסק במערכות ובכל הדברים מסביב, וזה לא מישהו שאני לא מכיר אותו, אני אצלו כמעט כל שבוע ובסופשים אנחנו גם יוצאים לטייל על טרקטורונים ביחד.

• תוכן חדש...