Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רדיו דיסק של KENWOOD מדגם KDC MP8017. המכשיר דיי ישן (מדובר בדגם עם הפאנל המתהפך למי שזוכר) ועבד עד לפני כשנה.

לאחרונה החלטתי לנסות לתקן אותו בעצמי. משיטוט באינטרנט הבנתי שהתקלה שלו היא בלוח הגמיש שמחבר בין "לוח האם" לפאנל המתהפך (פירקתי את הרדיו דיסק ואכן גיליתי את הכבל הקרוע).

מבירור במספר מעבדות הבנתי שהתיקון יעלה כ 200 ש"ח. יש לי את היכולת להחליף את הלוח עצמאית וע"מ לחסוך בעלויות אני מעוניין לקנות את החלק ולהרכיב אותו בעצמי.

האם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיג את הלוח המדובר (תמונה מצורפת - הלוח העליון בתמונה)? מישהו מכיר ספק בארץ של רכיבים מסוג זה?

תודה לכולם

!B4I1k2Q!Wk~$(KGrHqN,!hEE)8Ol--bgBMovsNy8-Q~~_3.jpg

פורסם

זה נקרא flat cable או flex cable. יש גם הקוראים לו ribbon.

אם התמונה שצירפת היא של הכבל הספציפי שאתה צריך אני חושש כי אין לך ברירה אלא להזמין מהאינטרנט את הכבל הספציפי הזה, נראה כי הוא ייעודי למכשיר.

200 ש"ח נשמע כמו מחיר הוגן מאוד לעבודה + החלפת הכבל, הייתי הולך על האופצייה הזו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון מאוד איתמר, לכבל אכן קוראים RIBBON.

הדבר שמסקרן אותי הוא שגם מעבדות מזמינות,הרי, את החלק מספק כלשהו בארץ לא? אין דרך להגיע ישירות לאותו ספק?

אולי דרך מעבדות השירות של KENWOOD?

פורסם

אני אפילו די בטוח שהם היחידים שיכולים להשיג את החלק הזה.

זה לא נראה כמו סרט ריבון אוניברסלי שניתן לקנות בחנויות האלקטרוניקה בשד' הר ציון בת"א.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...