Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10 או סוזוקי אלטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש שרשורים בנושא וקראתי אותם אך השרשורים אינם רלוונטים כיוון שהמחיר של ה I10 ירד מאז למחיר שקרוב לאלטו ובכל זאת אשמח לשמוע דעות יותר עדכניות. הכוונה היא לגיר ידני ב 2 המכוניות וביונדאי למנוע ה 1.1

אני מתחיל ללמוד באוקטובר והרכב עתיד לעשות כ 150 ק"מ בשבוע בממוצע כאשר הנסיעות יהיו בעיקר מחוץ לעיר ומדי פעם בתוך העיר כאשר גם מחוץ לעיר אין תוואי נסיעה של עליות רצחניות או משהו דומה.

המחיר של היונדאי עפ"י הבנתי הוא 65000 שקל כולל אגרת רישוי. המחיר של האלטו 61000 אך חשוב לציין שאני מניח שמתישהו יהיה מבצע של חבר לסוזוקי ואם זה יקרה אני אוכל לרכוש את הרכב במחיר מבצע שאני מניח שזה יהיה משהו כמו 57000 שקל בתוספת מתנה של חיישני רוורס ומערכת מיגון. לצערי את המבצע של היונדאי בינואר פספסתי ואם ארכוש את היונדאי זה יצטרך להיות במחיר הרגיל.

בהתחשב בנתונים שציינתי לעיל, אשמח לשמוע מה עדיף יהיה לי לקנות.

בנוסף אשמח גם לשמוע דעה לגבי עניין האמינות והסחירות של 2 המכוניות ובעיקר על ההבדלים בעניין עלות האחזקה ב 2 המכוניות וצריכת הדלק. אני יודע שהאלטו יותר חסכונית, אך השאלה שלי היא בכמה יותר חסכונית. מניסיון עבר עם יונדאי גטס למשל, האוטו פשוט שתה דלק.

כבר קבעתי נסיעת מבחן לאלטו ואחריה אקבע נסיעת מבחן ליונדאי. אודה לכם על כל עזרה שתעזור לי בהתלבטות

פורסם

כמי שהיה בעלים של אלטו ידנית לפני שלושה חודשים והיום בעלים של I10 1.1 אוטומטית: הI10 טובה בהכל! מהאלטו (חוץ מצריכת הדלק)

האלטו קופצנית ומרעישה יחסית ל I10

אני החלפתי את האלטו בגלל שאישתי לא הסתדרה עם הידני ואני לא מצטער לרגע.

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

תודה, אשמח לשמוע עוד תגובות בנושא במיחד צריכת הדלק ב I10 בגיר הידני. אני מנסה להבין עד כמה צריכת הדלק שונה. כי אם באלטו אני צריך לתדלק כל 3 שבועות וביונדאי כל שבועיים וחצי אז זה לא משמעותי.

פורסם

עדכון קטן.. הייתי בסוכנות יונדאי והצלחתי להוציא מהם את האוטו ב 63,000 כולל אגרת רישוי ובנוסף אני מקבל חיישני רוורס וקודנית. כל מה שנותר לי זה להחליט

פורסם

ברור שהיונדאי

כל ההשוואות של מכוניות קטנות נוטות לטובת היונדאי.

רכב 5 נוסעים אמיתי מול רכב מיקרו מיני ל 4 נוסעים עם מנוע רועד.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אני די מסכים במיוחד אחרי שישבתי ב-2 המכוניות ובאלטו יש הרבה פלסטיקה לעומת היונדאי. הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שהיונדאי לא תהייה שתיינית דלק כמו רוב הקוריאניות ובמיוחד כמו הגטס שהייתה לי. מאוד מאוד אשמח אם מישהו שיש לו I10 ידנית 1.1 יוכל לתת לי אינדיקציה לגבי צריכת הדלק. זה מאוד יעזור לי להחליט

פורסם

ממבחני רכב שקראתי, צריכת דלק ביונדאי סביבות ה- 1/16-1/17, בסוזוקי- 1/19-1/19.5

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

בתדלוק השני שלה ה I10 (ידנית), עשתה 1:17 משולב... יש לציין שאני עדין על הגז ולא מושך הילוכים.

הרכב עדיין לא הגיע ל 1000 ק"מ כך שאני מאמין שהצריכה תשתפר עם הק"מ.

פורסם

האלטו מרגישה זולה יותר ללא ספק. היא מפצה בצריכת דלק מצוינת, אמינות מפליגה, שמירת ערך טובה יותר, ולדעתי עיצוב חביב הרבה יותר.

אני בחרתי אלטו, כל אחד והטעם שלו... המכוניות די דומות.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק מעדכן.. בסופו של דבר הזמנתי את ה I10 ידנית 1.1 וקיבלתי אותה השבוע. לא הספקתי לנסוע איתה יותר מדי, אך בינתיים היא עונה על הציפיות. הנסיעה כיפית, המנוע לא משמיע קרקושים והאוטו לא מרגיש "עצל" ומאיץ יפה. הברקס אינו נוקשה והעברת ההילוכים מרגישה חלקה. בינתיים אני מרוצה ואין לי ממש תלונות, אבל אולי בגלל שהיא אצלי רק שבוע.

לגבי צריכת דלק, עדיין לא יכול לתת אינדיקציה. לא מצפה לצריכת דלק כמו של האלטו או הפיג'ו, אבל אם אצליח להוציא ממנה 1-16/17 אני אשמח אז מקווה שלא אתאכזב בתחום הזה. אעדכן אחרי שהמיכל הראשון יגיע לקיצו

• תוכן חדש...