Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

waze או igo ?

Accent Coupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתמש כבר שנה עם WAZE באייפון 3GS על רשת סלקום.

הבעיות הגדולות שאני יכול להצביע עליהן הן דווקא הדיווחי תנועה. באמצע ניווט קפצו לי עשרות הודעות למסך על דיווחי תנועה שלא נמצאים בכלל במסלול שלי, וכל הודעה כזאת הסתירה את ההכוונה ודרשה ממני באמצע נהיגה ללחוץ 'אוקיי' על המסך. זה ממש מעצבן, במיוחד בניווט צפוף בעיר שכל רגע צריך לפנות.

אחרי משחק עם ההגדרות הורדתי את רדיוס הדיווחים ל5 ק"מ מברירת מחדל של 25, זה פתר את הבעיה חלקית, ופחות הודעות קופצות לי.

בכל מקרה לדעתי הם צריכים לעשות שהדיווחים האלו (גם לגבי משטרה וכל מה שזה מדווח) יהיו בהודעה קטנה בצד שלא תגרום לעצירת הניווט כולו עד שתלחץ אישור.:arrow:

לאחרונה (כחודש) התוכנה התחילה לעשות הרבה בעיות, לוקחת לסיבובים מיותרים ובסוף כלל לא מביאה אותי אל היעד. קיימים הרבה מצבים שהקליטת לוויינים הופכת לצבע כתום במקום ירוק שזה אומר שהקליטה חלקית, התוכנה מפספסת את המיקום שלי בעשרות מטרים ומביאה למצב שעדיף לכבות אותה ולשאול כבר אנשים ברחוב.

מקווה שהבעיה תפטר בקרוב:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יכול להיות שיש תקלה בלווינים, כי לאחרונה ה-WAZE באמת מזייפת במציאתם.

לדעתי כן, אני אישית הפסקתי להשתמש בה.

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

בצעתי את העידכון תוכנה האחרון בגלל הבעיה עם ההכונה הקולית.

אחרי 4 נסיעות מבחן - עובד מצוין.

במכשיר מיילסטון.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
עד לפני כחודשיים הייתי חסיד של waze - שמשדכים את waze עם אייפון הסיפור קסום ונפלא... ואז שדרגתי לגלאקסי אס של סמסונג

מכשיר מעולה בלי ספק, אבל גירסאת האנדרויד של waze היא הדבר הכי קרוב ללא שימושי שראיתי בחיים שלי (כנ"ל גם על waze

בבלאקברי לפי מה שהבנתי מחברים). אני מאבד חיבור לשרת המרכזי לעתים תכופות ולרוב המסלולים שאני מקבל תמיד מגיעים איכשהו ליפו :lol:

בכל מקרה, אנחנו שלושה חברים עם גלקסי אס ושלושתנו עם waze בעייתי ככה שאני לא מאמין שזו בעייה נקודתית. עברתי לiGo בינתיים - ממשק מסורבל, אבל עושה את העבודה

השבוע נסעתי עם חבר לת"א. היינו צריכים להגיע לנקודה A ונתנו ל-Waze לנווט אותנו ליעד.

שמתי לב שבערך פעמיים - שלוש המכשיר (iPhone 4) איבד תקשורת עם האינטרנט.

יש מד בצדו העליון של המסך שמראה כמה ק"ב התוכנה מורידה. אני לא זוכר בדיוק מה היה רשום

אבל משהו עם איבוד תקשורת (באנגלית) או מחפש רשת... זה היה די מתסכל, אבל מה שכן תוך שניות

התקשורת חזרה ו-Waze עבד נהדר גם במצב "Offline".

אגב, היינו מחוברים דרך 3G של אורנג'.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לי יצא להשתמש בWAZE מספר פעמים, אבל הפסקתי לאחר שהתוכנה אמרה לי לפנות ימינה (לבור בנייה ענק).

היא אומנם טובה ומתעדכנת כל הזמן, אבל למי שאין חבילת גלישה. חבל!

לעומת זאת, אני משתמש בIGO כבר כמעט 4 שנים והיא נוחה מאוד, תפריט נוח אפילו לטכנופובים שבינינו (לא שאני אחד כזה).

ולפי דעתי, הקליטת לווינים שלה יותר טובה משל WAZE. (מהירה יותר הכוונה).

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

אני אישית משתמש ב WAZE יותר נוחה דרך ה אייפון אבל כמו שנכתב ה IGO לא זקוקה לאינטרנט

כך שהיא יותר מהירה מה WAZE במחשבה שנייה אולי אני אעבור ל IGO :-D

פורסם

כולם מדברים על אותם דברים אבל לא ראיתי מישהו שהוסיף דבר שהוא נורא נחמד ואפילו פלוס!

לא התנסתי באייגו אבל לטובת הווייז אני מוכרח לאמר שכל העניין של מצבי הרוח והאייקונים שיש לכל משתמש זה דבר שאולי לא שמים לב אליו אבל מועיל בצורה מאוד מרכזית!

הסימלונים החמודים האלה שיש לכל משתמש והאפשרות לשים אותך בתור מישהו שמהרהר שר מאוהב או כל דבר אחר לפחות לי נותן הרגשה ממש טובה על הכביש וכל העצבנות שיש לי על הנהיגה הישראלית מתפוגגת כשאני רואה אותם!

זה נותן לך ראיה טיפה שונה על הנהגים כאשר אתה יכול להתחבר להם לתחושות..

ואני בטוח שיש עוד שיסכימו איתי.. :)

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

בינתיים השימוש בוויז רק איכזב ובלבל לחלוטין.

לוקח לו לאחרונה הרבה זמן למצוא לווינים, רושם לי פתאום להמשיך 1.1 ק''מ ישר בתל אביב - כשממולי יש קיר בטון...

אין כמו אייגו, הרבה יותר נוח ואפקטיבי.

8)
פורסם

זה בין לבחור בתוכנת רשת חברתית חכמה לתוכנה פרופר לניווט.

ה Waze מדהימה כי היא יודעת להגיע לך תוך כמה זמן תגיע ליעד תוך לקיחת הפקקים בחשבון, דבר שה Igo עדיין לא יודע לעשות.

דיווחי המשטרה שמשתמשים מדווחים הצילו אותי לא פעם מדפיקות לב מיותרות.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

WAZE, בכנות לא התנסתי עם IGO אבל הWAZE פשוט ונוח, בנוסף יש לך דיווחים על עומסי תנועה, משטרה וכו' ...

תנסה את שניהם ותחליט מה טוב בשבילך .

• תוכן חדש...