Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מקבל רכב מהעבודה שבו מותקן איתוראן במנוע (לפני המידע שקיבלתי) ,מה שאומר שבכל שניה אפשר לראות איפה הרכב נמצא.

קניתי משבש gps שעובד מהמצת ברכב,את הgps באייפון שלי הוא בהחלט משבש ולא נותן לו להתחבר,השאלות שלי הן:

א.האם המשבש יפעל על האיתוראן ברכב?

ב.האם האיתוראן ברכב ממשיך לעבוד גם כשהאוטו מכובה? הרי זהו מכשיר חשמלי שצריך לקבל חשמל (מבחינת הגיון) או שפשוט רואים בדוח שהרכב נסע ככה וככה ,עצר,ואחכ נסע שוב מאותו מקום כעבור כמה שעות?

המשבש עובד מהמצת באותו מה שאומר כשהאוטו מכובה הוא לא פועל בתקווה שגם האיתוראן לא פועל כי אם כן זה לא עוזר לי ככ.

פורסם

אם הבנתי נכון את מה שהשתמע מהשאלה, מקום העבודה שלך התקין איתוראן לא במטרה למנוע גניבות אלא במטרה לעקוב אחר העובד. חבל שאנשים מסכימים לפגיעה האיומה הזאת בפרטיותם, עם כל הכבוד למעסיק שמספק רכב לעובד - זה לא אומר שמותר לו גם לשים עליו מצלמה ובלשים 24 שעות ביממה. העובד צריך לעבוד כמו שצריך כמובן ולמלא את ההוראות לגבי השימוש ברכב, אבל יש לו גם זכות לפרטיות מינימלית.

• תוכן חדש...