Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגליות ומציאות ב EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 786
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא קונספט, זוהי KIT CAR מעולה, אפשר לרכוש את הקיט כחדש. שימוש במנוע של שבי ותיבת הנעה של פורשה, די נפוץ.

haters will hate

פורסם

לפי דעתי זו ממש מציאה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-Mercedes-450sl-convertible-project-car-both-tops-/260931346033?pt=US_Cars_Trucks&hash=item3cc0b85e71

לצערי כבר רכשתי (לפני הרבה זמן) רכב בארה"ב שמחכה בחניה תת קרקעית שיהיה לי מספיק כסף לבוא לאסוף ולייבא אותו, אחרת הייתי קופץ על המציאה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מעניין מה יהיה גורלה של המשאית הזאת

בינתיים אין הרבה קופצים ונותא עוד יום וחצי

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1949-Ford-F5-Flatbed-Dually-Vintage-Truck-Flathead-V-8-/130627616454?pt=US_Cars_Trucks&hash=item1e6a033ec6

$(KGrHqN,!jME4orgnEJ8BOK0Nmft)Q~~_3.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לפי דעתי זו ממש מציאה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-Mercedes-450sl-convertible-project-car-both-tops-/260931346033?pt=US_Cars_Trucks&hash=item3cc0b85e71

לצערי כבר רכשתי (לפני הרבה זמן) רכב בארה"ב שמחכה בחניה תת קרקעית שיהיה לי מספיק כסף לבוא לאסוף ולייבא אותו, אחרת הייתי קופץ על המציאה.

לא כ"כ זול, נמכרה אחת במגרש של התרומות ב1200 דולרים, במצב קצת יותר נאה.

כשתגיע לבקר אקח אותך לכמה מקומות מעניינים, המגרש של התרומות זה מקום מדהים, אנשים תורמים מכוניות עבור ילדים בסיכון, הם לוקחים אותם מטפלים בהם ומעמידים אותם למכירה במחירים מאוד מפתים, הם אפילו מטפלים בניירת בשבילך, היה שם אופנוע הונדה 400 מדהים משנות ה70 שנמכר ב300 דולרים.

בני, לגבי המשאית, היא יפייפיה אך מחירה קצת גבוה (בעיני היא שווה את ההשקעה), אין להם ביקוש כמו הטנדרים הקטנים יותר, דאבל ג'נט זה חיסרון אצל הרבה רוכשים.

haters will hate

פורסם

אני מבין שאתה רוצה לפתוח חזית מול אישתי לעתיד :|

אם כבר אני צריך עזרה עם חברה שתארגן משלוח מהאיזור שלך במחיר הגיוני (לא אכפת לי אפילו RORO, הכי זול שמצאתי זה באיזור ה-2500$).

פורסם

דוגמא אופיינית כנראה לשוק האמריקאי בימים אלה:

לא הגיעה שום הצעה והמחיר מינימום של 5000 דולר לא הושג כמובן. המשאית תישאר לה בשדה...

מעניין מה יהיה גורלה של המשאית הזאת

בינתיים אין הרבה קופצים ונותא עוד יום וחצי

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1949-Ford-F5-Flatbed-Dually-Vintage-Truck-Flathead-V-8-/130627616454?pt=US_Cars_Trucks&hash=item1e6a033ec6

$(KGrHqN,!jME4orgnEJ8BOK0Nmft)Q~~_3.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לפי דעתי זו ממש מציאה:

1400 דולר אחרי 23 בידים - מעניין

פורסם
הרכב נוסע? תקין? רשיונות מסודרים?

מניו ג'רזי זה יעלה חצי, השאלה היא איך מזיזים אותו לשם?

הרכב ב"מצב נסיעה", כלומר עומד כבר כמה שנים אבל הועמד במצב נסיעה יומיומי. ברור שלרכב יש רישיונות מסודרים, אחרת לא הייתי יכול לייבא אותו.

אני מוכן להשקיע כמה גרושים כדי לעשות טיפול "חזרה לתנועה" (גם ככה אני אעשה את זה בארץ אז עדיף לי לעשות כבר בארה"ב ששם יחסית יש זמינות חלקים לעומת זמינות אפסית של חלקים פה בארץ).

הבחור המדהים ששומר לי את האוטו מוכן לסוע אתו כמה מיילים לנמל של סיאטל (הרכב נמצא בסיאטל).

אני חושב שזה חתיכת סיכון לעשות ברכב הזה קוסט טו קוסט, אתה מוכן להשתתף בניסוי?

בכל אופן, מבירורים שעשיתי העלות להעביר את הרכב על גרר לניו ג'רזי יעשה כ-1K$ שזה בערך ההפרש בין משלוח מהחוף המערבי למזרחי.

פורסם
הרכב ב"מצב נסיעה", כלומר עומד כבר כמה שנים אבל הועמד במצב נסיעה יומיומי. ברור שלרכב יש רישיונות מסודרים, אחרת לא הייתי יכול לייבא אותו.

אני מוכן להשקיע כמה גרושים כדי לעשות טיפול "חזרה לתנועה" (גם ככה אני אעשה את זה בארץ אז עדיף לי לעשות כבר בארה"ב ששם יחסית יש זמינות חלקים לעומת זמינות אפסית של חלקים פה בארץ).

הבחור המדהים ששומר לי את האוטו מוכן לסוע אתו כמה מיילים לנמל של סיאטל (הרכב נמצא בסיאטל).

אני חושב שזה חתיכת סיכון לעשות ברכב הזה קוסט טו קוסט, אתה מוכן להשתתף בניסוי?

בכל אופן, מבירורים שעשיתי העלות להעביר את הרכב על גרר לניו ג'רזי יעשה כ-1K$ שזה בערך ההפרש בין משלוח מהחוף המערבי למזרחי.

לא יודע כמה עלות הובלה יבשתית היום, לי עלה 950 דולר מאריזונה לניו ג'רזי. העלות בכל זאת נמוכה יותר כי אל תשכח שאתה משלם יותר מ 1000 דולר פחות במכס...

פורסם

כבר אין לי גישה למובילים כמו פעם, בזמנו שילמתי 600 דולר על הובלה של X6 מלוס אנג'לס לג'רזי, צריך למצוא מובילים שכבר יוצאים לדרך אבל לא בתפוסה מלאה, אז הם לוקחים רכבים בחצי מחיר רק בשביל לגרד עוד כמה דולרים.

אם תגיע לפה עד ה4 למרץ הקרוב זה מעולה, זה התאריך של המפגש הבא בפומונה, 15 מייל של סוואפינג :)

blog1.jpg

אני מאמין שנמצא גם חלקים לאופל.

טוב יש לנו זמן, חודשיים בערך, אני אבדוק מה אפשר לעשות עם ההובלה.

haters will hate

פורסם

אני בכוננות האזנה כרגיל. אמרתי לך שאני מגיע בערך ב-8/4 אז למען שלום בית ניצלתי.

פורסם

באסה, אני אפתח את העיניים במפגש הנ"ל ואנצל את הבמה הזאת עבור חברי הפורום, אם מישהו מגיע לאיזור קליפורניה בתחילת מרץ, צרו קשר אם ברצונכם להגיע למפגש הענקי הזה, אני מציג את הרכב ככה שאני מחנה בתוך המתחם.

אלעד, תעשה לי טלפון 03-7225072, אני רוצה לדעת מה הרכב שלך צריך, מצאתי GT 69 לחלקים ב$150, אבל הוא נמצא בערך 500 ק"מ ממני, אם יש משהו שאתה צריך אני אבדוק אם זה קיים ברכב ואולי אוכל לנסוע בסופ"ש.

אשמח לדעת מה מצב הריפודים והפח, את האינפיניטי הקלאסית ריפדתי במקסיקו, ממש אחרי מעבר הגבול ב250 דולרים, עור ב2 צבעים בכל הרכב, עבודה מדהימה, פחחות עלתה 200 דולר בערך, יותר קל להשיג חלקים לאופל שלך מאשר לאינפיניטי הזאת ככה שחלקי פח רקובים פשוט נבנו מחדש על ידי הפחח, 200 דולרים וארגז של בירה גרמו לבחור לעבוד 3 ימים על הרכב ולצבוע אותו בסיום.

ובני, זה בשבילך :

פאלקון 63 קבריולט

IMG_6520.jpg

haters will hate

פורסם

בנצי,

נקה את תיבת הדואר שלך :roll:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...