Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שנתקלתי בו השבוע בכביש ליד ראשל"צ .

כנראה לא נשאר מספיק כסף להתקין לוחיות זיהוי אחוריות וקדמיות לגרנד צ'ירוקי , כך שניתן להסתפק בלוחיות הפירסום של הדילר

האמריקאי.

DSC02355.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי רכב מיבוא שבדיוק היה בדרך מהנמל לקבלת רישוי ישראלי ?

חוצמזה, אתה שוטר ? מה אכפת לך אם יש לו לוחית או לא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לאלה ששאלו איך יודעים שזה לא אוטו של תייר שבא לבקר עם הרכב שלו. שימו לב שפותח השירשור רשם שבמקום מספר רישוי יש את הלוגו והפרסומת של הדילר שממנו נקנה הרכב. עם כל הכבוד זה עדיין לא לוחית זיהוי.

למה איכפת לו? בדיוק כמו שהיה איכפת לאחרים אם פותח השירשור היה נוסע ללא לוחית זיהוי.

אגב, בחלק מהמדינות בארה"ב החובה לשים את המספר היא רק מאחורה. קדימה זו אופצייה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תגידו, מה נטפלתם לפותח השרשור?

באמת קצת הזוי לראות רכב ללא לוחיות כלשהן.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני אגיד לך מה... צרות העין!!! אם היה מדובר ברכב פשוט כגון פונטו כלשהי פותח השרשור לא היה תורח אפילו להפעיל את המצלמה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לא מדובר בצרות עין .

נכון לומר שאם היה מדובר בפונטו, אז פותח השרשור לא היה מצלם אבל :

הבעיה מבחינתי היא שמי שרוכש כזה רכב, נהנה מאוד "מהמעמד" הטיפשי והנפוח, ומוסיף על כך שנוסע ללא לוחית רישוי.

אני חושב שלו אחד מבני משפחתכם היה נפגע בעודו הולך רגל, מרכב כזה, שהיה בורח ממקום התאונה ולא היה ניתן לאתרו בשל חוסר מספר רישוי, גם אתם הייתם כועסים. (למרות שבסופו של דבר הוא היה נמצא כמובן...)

אני לא רוצה לעשות הכללות אבל כאשר אנשים נוסעים בכזה רכב ללא מספר רישוי, לדעתי הדבר מבטא סוג של אי לקיחת אחריות.

כלומר : "אני לא צריך לוחית רישוי" כי אני מיוחד..

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

בארה"ב דווקא ראיתי לא מעט מכוניות שנוסעות עם לוחיות רישוי של הדילר - כנראה בהמתנה לקבלת לוחיות רישוי אמיתיות. עד כמה שידוע לי, ניתן לנסוע בארץ תקופה מסויימת עם לוחיות זרות (טרם סיום תהליך הרישוי המלא). אני לא כל כך מבין על מה ההתלהמות כאן; ראיתי כמה וכמה מכוניות עם לוחיות יצוא גרמניות (כלומר - מדובר ברכב מיובא ולא בתייר).

פורסם
בארה"ב דווקא ראיתי לא מעט מכוניות שנוסעות עם לוחיות רישוי של הדילר - כנראה בהמתנה לקבלת לוחיות רישוי אמיתיות. עד כמה שידוע לי, ניתן לנסוע בארץ תקופה מסויימת עם לוחיות זרות (טרם סיום תהליך הרישוי המלא). אני לא כל כך מבין על מה ההתלהמות כאן; ראיתי כמה וכמה מכוניות עם לוחיות יצוא גרמניות (כלומר - מדובר ברכב מיובא ולא בתייר).

נכון מאוד, אבל אם תסתכל טוב טוב על השימשה האחורית מהצד הפנימי ובדרך כלל בצד שמאל שלה ישנו מסמך רישמי של משרד הרישוי של אותה מדינה עם מספר זמני שבעצם מאשר שהרכב הוא ללא מספר ומותר לו לנוע בדרכים עם המספר הזמני שלו עד לתאריך מסויים.

אין כזה דבר אין לרכב מספר כי הוא חדש.

וצודק זה מעלי שרשם שנהיגה ברכב ללא מספר היא מין בעצם הצהרה " אני מיוחד לפיכך אני מעל כולם ועל הז*ן שלי כל העולם"....

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני אגיד לך מה... צרות העין!!! אם היה מדובר ברכב פשוט כגון פונטו כלשהי פותח השרשור לא היה תורח אפילו להפעיל את המצלמה.

+1

למי איכפת?!

פורסם

לא מבין אותכם...

נוסע בנאדם ברכב שאומר "אני מצפצף על איכות הסביבה"

נוסע בנאדם ברכב שאומר "אני מצפצף על חייהם של הנוסעים ברכב פרטי, במידה ונעשה תאונה"

נוסע בנאדם שיכול לעבור באור אדום ברמזור, ולא ישלם על כך את הדין (כי אין מספר)

ואתם מדברים על צרות עין ?

אין קשר לצרות עין, יש אנשים שחושבים שהם מעל החוק ומתנהגים בהתאם !

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מה לעזאזל הקשר למעבר באור אדום? אתה לא מכיר את הנהג ואפילו לא היית שם כדי לחזות בצורת הנהיגה שלו. אני לא מצליח להבין את הגישה הזו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...