Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין אותכם...

נוסע בנאדם ברכב שאומר "אני מצפצף על איכות הסביבה"

נוסע בנאדם ברכב שאומר "אני מצפצף על חייהם של הנוסעים ברכב פרטי, במידה ונעשה תאונה"

נוסע בנאדם שיכול לעבור באור אדום ברמזור, ולא ישלם על כך את הדין (כי אין מספר)

ואתם מדברים על צרות עין ?

אין קשר לצרות עין, יש אנשים שחושבים שהם מעל החוק ומתנהגים בהתאם !

כואב לך שיש לבן אדם כסף והוא רוצה ג'יפ חדש? זה מה שאני חושב על איכות הסביבה שלך:

http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מדובר בצרות עין .

נכון לומר שאם היה מדובר בפונטו, אז פותח השרשור לא היה מצלם אבל :

הבעיה מבחינתי היא שמי שרוכש כזה רכב, נהנה מאוד "מהמעמד" הטיפשי והנפוח, ומוסיף על כך שנוסע ללא לוחית רישוי.

אני חושב שלו אחד מבני משפחתכם היה נפגע בעודו הולך רגל, מרכב כזה, שהיה בורח ממקום התאונה ולא היה ניתן לאתרו בשל חוסר מספר רישוי, גם אתם הייתם כועסים. (למרות שבסופו של דבר הוא היה נמצא כמובן...)

אני לא רוצה לעשות הכללות אבל כאשר אנשים נוסעים בכזה רכב ללא מספר רישוי, לדעתי הדבר מבטא סוג של אי לקיחת אחריות.

כלומר : "אני לא צריך לוחית רישוי" כי אני מיוחד..

לא מבין אותכם...

נוסע בנאדם ברכב שאומר "אני מצפצף על איכות הסביבה"

נוסע בנאדם ברכב שאומר "אני מצפצף על חייהם של הנוסעים ברכב פרטי, במידה ונעשה תאונה"

נוסע בנאדם שיכול לעבור באור אדום ברמזור, ולא ישלם על כך את הדין (כי אין מספר)

ואתם מדברים על צרות עין ?

אין קשר לצרות עין, יש אנשים שחושבים שהם מעל החוק ומתנהגים בהתאם !

סליחה, פה זה פורום רכב הייברידי ? אפשר על הדרך להגיש חברות לגרינפיס ?

תסלח לי ידידי, באותה מידה זה היה יכול להיות בעל פורד פיאסטה מעשנת שנת 82 שהיתה מייצרת כל כך הרבה עשן שלא תורם לסביבה, היא כל כך לא בטיחותית שהיה ממש מצפצפת על בטיחות נוסעיה ואם אותו בעל פיאסטה היה חוצה רמזור באדום ללא לוחיות גם אותו לא היו תופסים.

אבל פה זה לא פורד פיאסטה, פה זה ג'יפ חדש ונוצץ שמוציא פה לכמה אנשים את העיניים מהמקום כל כך שהם מתחילים לדבר שטויות של איכות הסביבה ונתינת הדין על חצייה רמזור באדום בפורום של אנשים שהמכנה המשותף שלהם זה איפה אפשר להתגרזן בכביש/ איך להתגבר על איום מצלמות המהירות/איך לשפר רכבים (בין היתר על ידי הסרת ממיר קטליטי) וכו'.

ואני שואל,

אתה רציני ?

בנתיים מתוכן ההודעות שלך ושל עוד איזה אחד וחצי אנשים שבאותה דעה כמוך עולה שהבעייה העיקרית שלכם זה הרכב עצמו ולא הלוחית (שים לב לכותרת- "יש לו צ'ירוקי דנדשה-למה שישים לוחית רישוי?", שים לב כמה פעמים חזרת על צירופי לשון בסגנון "כזה רכב" או מעניין הסטטוס של הרכב בצירופי לשון כמו "מעמד טפשי ומנופח", "אני מיוחד").

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בארה"ב דווקא ראיתי לא מעט מכוניות שנוסעות עם לוחיות רישוי של הדילר - כנראה בהמתנה לקבלת לוחיות רישוי אמיתיות. עד כמה שידוע לי, ניתן לנסוע בארץ תקופה מסויימת עם לוחיות זרות (טרם סיום תהליך הרישוי המלא). אני לא כל כך מבין על מה ההתלהמות כאן; ראיתי כמה וכמה מכוניות עם לוחיות יצוא גרמניות (כלומר - מדובר ברכב מיובא ולא בתייר).

+1000000

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא רוצה לעשות הכללות אבל כאשר אנשים נוסעים בכזה רכב ללא מספר רישוי, לדעתי הדבר מבטא סוג של אי לקיחת אחריות.

כלומר : "אני לא צריך לוחית רישוי" כי אני מיוחד..

ומי שנוסע בפורשה?

ומי שנוסע בכלל ברכב, ולא בתחבורה ציבורית?

אני חושב שאתה בפורום הלא נכון, עם הגישה הצדקו-פלצנית הזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למען הסר ספק,

אני לא חושב שזה בסדר לנסוע ללא לוחית רישוי, פשוט לא מקבל את העובדה שאנשים פה נתפסו לסוג הרכב במקום לעבירה עצמה (שאמנם היא עבירה, אבל בואו נשים דברים בפרופורציות,כן ?...).

פורסם
למען הסר ספק,

אני לא חושב שזה בסדר לנסוע ללא לוחית רישוי, פשוט לא מקבל את העובדה שאנשים פה נתפסו לסוג הרכב במקום לעבירה עצמה (שאמנם היא עבירה, אבל בואו נשים דברים בפרופורציות,כן ?...).

אני צדקן ?

הרי כולנו יודעים שרכבים מסויימים מגדירים אנשים מסויימים.

כולנו יכולים להבחין ברכב מסויים ולדעת בערך מי האנשים שבתוכו...

בבחינת אמור לי איזה רכב יש לך, ואומר לך מי אתה.

לכן, הצירוף של הרכב הזה, עם העבירה הזו, מבטא משהו בעיני.

לו היינו רואים טויוטה קורולה שנת 92 מצועצעת ומוארת, עם מדבקות, אנטנת סנפיר וכנף שנגנבה מ- STI, נוסעת באזור באר שבע ללא לוחית רישוי, כולכם הרי הייתם מגיבים באותה הצורה....

ניתוק העבירה מסוג הרכב הוא ראיה צרה לדעתי

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

היי, עם כל הכבוד, אני חושב שאתה מדבר שטויות, יש אנשים שנוסעים במכוון עם אמצעי לשיבוש הלוחיות (הסתרה בשלל שיטות), בכדי לבצע עבירות תנועה ביודעין, ולא פותחים על זה שרשור בכל יום או כל פעם, אז נראה לי אישית מיותר גם כאן לפתוח שרשור, הרי זה אל שניתן לעשות משהו לבעל הרכב, וגם אם ניתן זה לא אני ולא אתה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני צדקן ?

הרי כולנו יודעים שרכבים מסויימים מגדירים אנשים מסויימים.

אני לא יודע כאלה דברים. רק אנשים עם דעות קדומות וקבעון סטיראוטיפי חושבים שהם יודעים, ושכולם מסכימים איתם.

אתה צדקן, כי אתה מתנשא תוך שימוש בטיעונים פסאדו-סוציאלים, כדי להציג את מי שקונה ג'יפ כאנטי סוציאלי. באותה מידה, מעניין מה חושב עליך מי שמתנייד רק באופניים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן, יש מכוניות "משופרות" וצעקניות שמעידות במידה רבה על האופי של בעליהן. עדיין לא הצלחתי להבין איך הגרנד צ'רוקי קשורה לעניין; מדובר באחת המכוניות הפופולריות ביותר ביבוא האישי בשנים האחרונות, בעיקר משום שמדובר בסך הכל בעסקה די משתלמת למי שמעוניין במכונית יוקרתית למדי ולא אכפת לו מצריכת הדלק.

פורסם

לפני שאני אכתוב את דעתי, רק אומר שזה לא משנה על מה נוהג הטיפוס הזה.

רק שהוא ערס קטן שמחפש שופוני.

בדיוק כמו הערסים הקטנים שמדביקים 500 דגלים של ארה"ב על השמשה הקדמית.

שופוני, אני אמריקאי. (עוזר במיוחד לתפוס פרחות בבתי הקפה כשהג'יפ על המדרכה ממול)

ואחד כזה צריך לקבל דו"ח על המקום.

למה?

כי תאורתית הוא יכול לנסוע בלי להתפס ברמזורים אדומים, להרביץ 200 קמ"ש ולחייך בצילומים והכל בשביל הפוזה?

מה זה משנה איזה סוג הרכב שלו? משנה שהנהג חושב שהשופוני מעל לכל.

פורסם

רצחתם את הבנאדם. אולי הוא סה"כ נוסע בשביל לקבל את הלוחיות האמורות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפני שאני אכתוב את דעתי, רק אומר שזה לא משנה על מה נוהג הטיפוס הזה.

רק שהוא ערס קטן שמחפש שופוני.

בדיוק כמו הערסים הקטנים שמדביקים 500 דגלים של ארה"ב על השמשה הקדמית.

שופוני, אני אמריקאי. (עוזר במיוחד לתפוס פרחות בבתי הקפה כשהג'יפ על המדרכה ממול)

ואחד כזה צריך לקבל דו"ח על המקום.

למה?

כי תאורתית הוא יכול לנסוע בלי להתפס ברמזורים אדומים, להרביץ 200 קמ"ש ולחייך בצילומים והכל בשביל הפוזה?

מה זה משנה איזה סוג הרכב שלו? משנה שהנהג חושב שהשופוני מעל לכל.

איך אתה יודע את כל זה? אתה מכיר את הנהג אישית במקרה?

פורסם

אני באמת לא מבין על סמך מה אתם קובעים שהנהג מחפש שופוני, שהוא מחפש להרשים פרחות בבתי קפה, שהוא ערס ועוד שלל תיאורים צבעוניים, וכל זה רק מהעבודה שהרכב שלו היה עם לוחית דילר מארה"ב (הרי זה לא ייתכן שעכשיו הרכב יצא מהנמל לאחר שחרור מהמכס והוא בדרכו להוצאת לוחיות רישוי כדת וכדין).

גם לא מבין את הצביעות הזאת שפתאום אכפת לכם אם הוא יחייך בצילומי מהירות ב-200 קמ"ש ולא יתפסו אותו ?

פתאום נהפכנו לפורום שומר חוקי תנועה?

הרבה זמן לא יצא לי לראות צביעות/ צרות עין כזאת על גבי הפורום.

אני שוב מזכיר שהפורום פה מאגד חובבי מוטוריקה (שזה למזלנו עדיין חוקי) ואנשים פעילים בספורט מוטורי ואנשים שמשפרים מכוניות, ואנשים שנוסעים להתגרזן בכבישי הדרום או בכל מיני כבישים פתלתלים אחרים במרכז הארץ (שזה לא חוקי בעליל במדינת ישראל).

פורסם
כן, יש מכוניות "משופרות" וצעקניות שמעידות במידה רבה על האופי של בעליהן. עדיין לא הצלחתי להבין איך הגרנד צ'רוקי קשורה לעניין; מדובר באחת המכוניות הפופולריות ביותר ביבוא האישי בשנים האחרונות, בעיקר משום שמדובר בסך הכל בעסקה די משתלמת למי שמעוניין במכונית יוקרתית למדי ולא אכפת לו מצריכת הדלק.

מה גם שבדגם החדש שמו מתלים פנאומטיים שמאפשרים שינוי מרווח גחון בין 165 מ"מ ל-270 מ"מ (סטוק - 205 מ"מ). וצ'ירוקי משדר עוצמה וגבריות, אם הייתי עשיר הייתי הולך על רכב שטח זה ללא ספק.

פורסם
נכון מאוד, אבל אם תסתכל טוב טוב על השימשה האחורית מהצד הפנימי ובדרך כלל בצד שמאל שלה ישנו מסמך רישמי של משרד הרישוי של אותה מדינה עם מספר זמני שבעצם מאשר שהרכב הוא ללא מספר ומותר לו לנוע בדרכים עם המספר הזמני שלו עד לתאריך מסויים.

אין כזה דבר אין לרכב מספר כי הוא חדש.

וצודק זה מעלי שרשם שנהיגה ברכב ללא מספר היא מין בעצם הצהרה " אני מיוחד לפיכך אני מעל כולם ועל הז*ן שלי כל העולם"....

תלוי מהיגן הגיע הרכב, כך נהוג בניו יורק לדוגמא, בקליפורניה ישנה מדבקה קטנה בשמשה הקדמית למטה בצד הנוסע.

אני נסעתי 3 חודשים עם לוחיות של דילר עד שקיבלתי דו"ח חניה של 25 דולר על לוחית לא תקנית , קפצתי לDMV ותמורת 19 דולר קיבלתי לוחיות חדשות ומסמכים חדשים.

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...