Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיג'ו 205 שנת 99 דגם FOREVER

לפני כ4 ימים שמתי לב שנקרא לי צינור המים שמתחבר ממתחת לרדיאטור לבלוק המנוע עכשיו הוצאתי אותו לפני יומיים והיום אני מסתכל ואני קולט איזה חיבור חשמל שאינו מחובר ואין לי מושג אם זה היה ככה או שזה משו שהתנתק במהלך הפירוק

img0195i.jpg

img0196n.jpg

בהתחלה חשבתי שזה הכבל של האלטרנטור אבל לא נראה לי שזה זה כי הפלוס מחובר והמינוס זה הברזל נדמה לי

בדקתי אם המאוורר מקדימה מסתובב ע"י פתיחת מזגן בלי להניע וזה עובד

יש סיבה לדאגה? או שזה סתם חיבור לא בשימוש

אגב הינה תמונה של המנוע

img0198s.jpg

אגב אם אני מחליף את הצינור שמתחבר ממתחת לרדיאטור לבלוק המנוע אני חייב לעשות ניקוז אוויר? ואיך אני עושה אם כן?

פורסם

תמיד יש לנקז אוויר ממערכת הקירור של הפיג'ו אחרי התעסקות עם מערכת הקירור .

בקשר לחיבור , אם הכל עובד ואין בעיות , אז אל תחבר אותו לשום מקום , נראה לי שזה חיבור שמתחבר בלמעלה של הבולם , יש שם שתי הארקות , חיבור בכל צד , יכול להיות שזה חיבור לאחד הצדדים , ת'אמת אין לי מושג למה שזה משמש , ובכלל אם אני מנתק אותם , לא חל שינוי בהתנהגות הרכב .

HONDA CIVIC LS

פורסם

החיבור שמתחבר במרכז בית הבולם הוא זה שגורם לכך שנורית האזהרה תידלק ברגע שרפידות הבלמים ישחקו. אם תנתק אותו התנהגות הרכב לא תיפגע, אבל במקרה של שחיקת יתר לרפידות הבלם לא תקבל אזהרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רגע איזה מנורה בדש בורד יש לי תדש הפשוט זה נורית הSTOP או משו? [****אחלה עברית, ובעברית טובה יותר, "משהו"*****]

כזה דש יש לי חוץ מההגה שהוא חדש יותר

1437280063_ec527392a2.jpg

איך אני מחבר את זה בחזרה איפה זה אמור להתחבר?

• תוכן חדש...