Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30CW vs. ford focus station

איתיש
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בין שני הדגמים לעיל, עבור משפחה בת 5 נפשות, האם יש למי מכם הארות/אבחנות מה מעדיף?

במיוחד מעניין אותי הריווח בתוך האוטו (ובעיקר בספסל האחורי...) וכן הבגז'. כמו כן נושא האמינות (משום מה האסוציאציה שלי עם היונדאי פחות טובה למרות שבזמן האחרון שמעתי פידבקים קצת יותר חיוביים)

תודה מראש!

איתי

פורסם

הפוקוס בעלת תא מטען גדול יותר. היונדאי מאד מרווחת במושב האחורי עקב בסיס גלגלים ארוך 270ממ. היונדאי הרבה יותר זריזה ולא מפגינה שום בעיות אמינות. הפוקוס יוצרת רושם של גימור יותר מכובד.

פורסם

כדאי לשקול גם קיה סיד סטיישן שזהה מיכנית ליונדאי אך עם תא מטען גדול יותר ומרווח רגליים מעט קטן יותר.

יש גם 7 שנות אחריות וסיכוי גדול יותר למצוא אחת מיד פרטית.

וכמובן יש תמיד את האופציה של סקודה אוקטביה שתא המטען שלה יותר גדול מכל הסטיישנים הללו שלא לדבר על האוקטביה סטיישן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני חושב שה-I30 עדיפה.

היא מרווחת יותר, זריזה יותר, מאובזרת יותר וגם מודרנית וחדישה יותר.

הפוקוס החדשה כבר הוצגה ותגיע בקרוב גם ארצה ונראה לי לא מאוד נחמד לקנות רכב שאוטוטו מוחלף.

בסך הכל העיסקה סיונדאי מצויינת. מניסיון עם גירסת ההאצ'בק מדובר ברכב אמין וזריז, האיבזור הטוב בדגם הבסיסי (והיחיד) רק מוסיף לאטרקטיביות וגם צריכת הדלק טובה.

בהצלחה.

פורסם

לפוקוס תא מטען הרבה יותר גדול ומרווח ישיבה יותר טוב בספסל האחורי.

היא גם יותר נוחה לעומת היונדאי הקפוצנית.

היונדאי זריזה יותר . למרות שהמצב בפוקוס שופר במעט היא עדיין עצלנית.

תא המטען של היונדאי מכיל אופציות לקשירה שאין בפוקוס.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...