Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתהפכת מאזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אותם הדגמים שיש בארץ? ה1.6 וה2.0?

וואלה יש לי מאזדה 3 ואני מתחיל לשנוא אותה ,הייטקיסטים גורמים לי לשנוא את הבובה שלי בדיוק כמו שעובדי אלביט מערכות גורמים לי שנאה עזה כלפי קורולות. זה מכעיס אותי מאוד, כי א איך שהם נוהגים ברכבים האלה גם אם תתן להם 450 כוכבי בטיחות זה עדיין מסוכן לכל הסביבה ולעצמם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

באמת מעניין אם מהבחינה הזאת הדגמים שמגיעים אלינו ואלה שמיועדים לארה"ב זהים.

אני באופן אישי לא נמנה על שונאיה של ה-3, אולי כי אני בעלים של מאזדה בעצמי. תמיד חיבבתי את הרכב הזה.

במיוחד חיבבתי את הדגם הקודם עם המנוע החזק, הגירסה הכי חביבה וסימפטית לנהג.

פורסם

הם כותבים שם שמדובר בגרסא חדשה, עם גג מחוזק. לא כתוב אם זה מה שמגיע אלינו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כן קראתי את הכתבה. ההנחה הבסיסית שלי היא שאם התבצע כזה שינוי הוא בטח כולל את כל פס היצור ולכן גם הרכבים שמגיעים אלינו חוזקו אבל עד שלא תתקבל איזה תגובה רשמית מהיבואנית בישראל (אם בכלל ימצאו לנכון לפרסם תגובה) אז נדע את האמת.

אולי למרות הרצון לשינוי זה יהיה הרכב הבא שלי?

פורסם

מאזדה - גם אמין, גם בטוח. שווה. :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מהיום שראיתי בעיניים שלי מאזדה 3 מאיצה עם נהג מסומם\שיכור חזיתית בפול גז בתוך קיר, נהג לא חגור עף מהשמשה הקדמית, והנוסע שהיה לידו פשוט פתח את החגורה ויצא מהרכב, הבנתי שמאזדה 3 זה אחד הרכבים הכי בטיחותיים שיש!!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

סתם לידע כללי-

התהפכות בתאונה זה "טוב", זה מוריד את עוצמת הפגיעה ומשחרר את האנרגיה מהרכב ולכן יש פחות נפגעים.

קובי

פורסם
סתם לידע כללי-

התהפכות בתאונה זה "טוב", זה מוריד את עוצמת הפגיעה ומשחרר את האנרגיה מהרכב ולכן יש פחות נפגעים.

חידשת לי ,לא ידעתי. תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מהיום שראיתי בעיניים שלי מאזדה 3 מאיצה עם נהג מסומם\שיכור חזיתית בפול גז בתוך קיר, נהג לא חגור עף מהשמשה הקדמית, והנוסע שהיה לידו פשוט פתח את החגורה ויצא מהרכב, הבנתי שמאזדה 3 זה אחד הרכבים הכי בטיחותיים שיש!!

איך הבנת כזה דבר, ראית רכב אחר עושה את אותו התרגיל?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...