Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתובת של זיקו הרפד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למישהו פה יש במקרה את הכתובת או הטלפון של זיקו הרפד מדרום ת"א?

אני אמרתי "זיקו" בטעות כשהתכוונתי לרפד שנמצא קרוב לצומת של פרפר - לא זוכר איך קוראים לו :oops:

אז אם מישהו מבין על מה לכל הרוחות אני מדבר, שיעדכן את תומר, בבקשה.

Fazer

פורסם

מול סטארסייקל.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
כנראה התכוונת לזנקו

לא?

הוא יושב "מאחורי פרפר".

אחרי שפונים בסלמה שמאלה (בפינה של פרפר) אל רח' העלייה, הרפד יושב בפנייה הבאה שמאלה. (20-30 מטרים מפרפר)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אם אתה או אתם רוצים רפד? בעל מקצוע אמיתי, אבל באמת בעל מקצוע רפש לכסאות אופנועים וכ'ו, יש ברחוב בר-יוחאי אם נכנסים משדרות הר-ציון ימינה לבר יוחאי, נוסעים איזה 400 מטר מצד שמאל, יש רפד גרוזיני, קשה לפספס יש כסאות של אופנועים תלויים על הדלת מבחוץ, הבן אדם גם אומן וגם זול, תאמרו לו שסיני מהרצליה שלח אתכם(לא לשכוח לאמר לו :lol: אני מקבל אחוזים) והוא יעשה לכם אחלה מחיר, ממליץ בחום.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
זיקו הוא לא רפד אלא רתך.

(פחחחח... עלק רתך....)

8)

למה אומרת ככה ?

לי נשבר איזה משהו מאלומיניום באופנוע והייתי חייב ריתוך (כי לאבניר לוקח חודש להביא את החלק מג'אפן) ובעצת חברים ריתכתי אצלו, עשה עבודה לא רעה בכלל (אני לא מקצועי מספיק להגיד עבודה טובה אבל נראה טוב).

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
אם אתה או אתם רוצים רפד? בעל מקצוע אמיתי, אבל באמת בעל מקצוע רפש לכסאות אופנועים וכ'ו, יש ברחוב בר-יוחאי אם נכנסים משדרות הר-ציון ימינה לבר יוחאי, נוסעים איזה 400 מטר מצד שמאל, יש רפד גרוזיני, קשה לפספס יש כסאות של אופנועים תלויים על הדלת מבחוץ, הבן אדם גם אומן וגם זול, תאמרו לו שסיני מהרצליה שלח אתכם(לא לשכוח לאמר לו :lol: אני מקבל אחוזים) והוא יעשה לכם אחלה מחיר, ממליץ בחום.

מסכים.

גם אחלה רפד, גם עומד בזמנים, גם מחירים טובים וגם ניתן למיקוח...

עשה לי כבר כמה עבודות.

בהחלט מומלץ.

8)

פורסם
זיקו הוא לא רפד אלא רתך.

(פחחחח... עלק רתך....)

8)

למה אומרת ככה ?

לי נשבר איזה משהו מאלומיניום באופנוע והייתי חייב ריתוך (כי לאבניר לוקח חודש להביא את החלק מג'אפן) ובעצת חברים ריתכתי אצלו, עשה עבודה לא רעה בכלל (אני לא מקצועי מספיק להגיד עבודה טובה אבל נראה טוב).

תראה, זיקו הוא דמות די שנויה במחלוקת...

לי אישית מאוד חשוב עבודה יפה ונקיה (ולא עבודה ערבית!!) ועמידה בזמנים.

זיקו לא עונה על אף אחת מהדרישות...

לדוגמא: אוזן של אגזוז נירוסטה אצלי בXR נשברה.

אחרי ריתוך (מכוער!!) שהוא ביצע לי, הייתי צריך לחזור אליו עוד פעמיים-שלוש ע"מ שירתך שוב כי הריתוך נשבר (נשבר ליד התפר).

בפעם הרביעית שנשבר, הלכתי למישהו אחר שעשה עבודה מקצועית ויפה. הריתוך מחזיק יפה עד היום.

8)

פורסם

יעשה עבודה טובה במחיר זול ואדם טוב בכללי.

• תוכן חדש...