Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי פולו 96 מנוע 1.4.

קניתי את הרכב לפני כשבוע וחצי ונערך טיפול יישור קו והכול היה תקין

לפני כמה ימים נדלקה הנורה של הנוזל קירור והתחילה להבהב שחסר נוזל קירור, הרכב לא התחמם או משהו כזה, פשוט הנורה דלקה.

הגעתי הביתה וראיתי שאכן המפלס של הנוזל ירד אל מתחת למינימום, כמובן שהוספתי מיד נוזל קירור רק שהוא היה בצבע ירוק.

ובפנים היה נוזל אדום.

לא צצו בעיות נוספות מאז,

קראתי קצת וחיפשתי בפורום והבנתי שאני צריך לשים נוזל G12++ שזה בעצם הנוזל האדום שהיה ברכב.

כרגע במיכל יש 3\4 נוזל אדום ו1\3 נוזל ירוק. האם זה לא בריא למערכת הקירור ויכול לעשות נזק?

כמובן שקניתי את הG12 היום אבל אין כרגע צורך להוסיף עוד. השאלה היא האם לרוקן את המיכל ולמלא מהתחלה כמו שצריך G12 ולמהול 50-50 במים?

אשמח לתשובות, תודה.

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם

רצוי להשתמש בנוזל קירור הייעודי לרכב (מה שציינת) ולא לבצע "עירבובים" של נוזלי קירור שונים (נוזלי קירור שונים נבדלים בתכונות שונות, ומתאימים למנועים שונים).

כ"כ רצוי בהזדמנות להחליף את כל נוזל הקירור.

alfa 156 2.5.

פורסם

אוקיי תודה על התשובות, לרוקן את מיכל נוזל הקירור זה משהו שאני יכול לעשות בעצמי או שחייב ללכת למוסך?

אם אפשר לבד, אז אשמח להסבר

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

פורסם

ברמת העיקרון אפשר לבד, זה לא הכי מסובך במיוחד אם יש לך ידע טכני קל

אתה צריך כלים בסיסיים לפתיחת צינורות המים, מיכל לאיסוף המים, מספיק נוזל קירור חדש, ואני לא ידוע לגבי אמצעי הרמה כי לא ביצעתי את זה לבד בעצמי - תשאל. תעשה חיפוש יש מספיק מדריכים (תקפיד שהמדריך יהיה לגבי הפולו מהשנים האלה)

פורסם

1. במידה וזה קורה לך שוב אתה יכול להשלים עם מי ברז.

2. אני תמיד מסתובב עם בקבוק של ליטר נוזל קירור מוכן לשימוש למקרה שאצטרך.

3. על מנת להחליף את נוזל הקירור:

יש לפתוח את הצינור רדיאטור תחתון ולרוקן את המים.

להזרים דרך הצינור העיליון מים בעזרת צינור גינה על מנת לשטוף את המערכת.

תרוקן את המים שנכנסו דרך הצינור גינה ואז תסגור את הצינורות בחזרה למקומם.

תמלא נוזל קירור מתאים, בדילול של 50:50 עם מי ברז עד לקו הMAX.

הדלק את הרכב ותן לו להגיע לטמפרטורת עבודה כאשר הפקק פתוח.

לאחר שהרכב הגיע לטמ' עבודה המתן עוד דקה שתיים בדוק שגם המאווררים נכנסים לפעולה וכבה את הרכב.

הוסף נוזל קירור כנדרש.

אם אתה לא יודע איך לבצע אז אל תיגע משום שאתה עלול לגרום ליותר נזק מאשר תועלת.

קובי

• תוכן חדש...