Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

באיביזה החדשה בשביל לסגור את החלונות בזמן נעילת הרכב צריך להחזיק את הכפתור לחוץ עד שהחלונות (והגג) נסגרים, במידה ועוזבים זה פשוט נעצר ולא נסגר..

רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות שבכל נעילה החלונות והגג יסגרו בצורה אוטומטית מבלי להחזיק את הכפתור??

תודה רבה!

וד.א לכל האנשים שקיבלו את המערכת של נקווקס ולא קיבלו אנטנת GPS מצאתי פתרון - אבל זה לא הנושא אז אני אשמח לעזור ולהפנות למי שצריך בהודעות הפרטיות!

פורסם

ברכבים מסויימים תוצרת קונצרן VAG ניתן לקודד (לתכנת) את מחשב בקרת הנוחות או הנעילה המרכזית על-מנת שבלחיצה בודדת על שלט הנוחות החלונות יעלו או יירדו.

גש למוסך המרכזי של צ'מפיון בכדי לברר את העניין.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה!

יש פה אולי מישהו שכבר עשה דבר כזה? כמה זה אמור לעלות ?

ואיזה סיבה הגיונית יש ליצרנית הרכב ליצור מערכת כזאת מטומטמת ?! אני באמת לא מצליח למצוא בה שום הגיון...

פורסם

נעלבת מזה שאמרתי שהיא מטומטמת ? אני מתנצל

הוספתי שאני לא מבין מה ההגיון בה, ותאמין לי שחיפשתי תשובות ולא מצאתי, אחרת לא הייתי פותח בכלל את הנושא.

אני עדיין לא מצליח למצוא יתרון או משהו טוב בזה שהחלונות לא נסגרים לבד בלחיצה אחת - או אתה יודע מה? מצב שבו לחיצה ארוכה של 2-3 שניות תסגור אותם ולחיצה קצרה לא תסגור כלום.

זה לא האוטו החדש הראשון שאני קונה, וזאת הפעם ראשונה שאני נתקל בעניין הזה...

בכל אופן אני אבדוק את העניין עם מוסך צ'מפיון,

ותודה רבה על התשובות.

• תוכן חדש...