Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הפונטו שלי סובלת מצריכת שמן גבוהה יחסית, המנוע עם 153 אלף קילומטר, נוסע בסדר אבל לפי מה שהבנתי הרינגים שחוקים מעט מה שגורם לעליה בצריכת שמן,

אני משתמש בשמן של LM עם הMOS-2 באריזה הכסופה, כבר כמה זמן שחשבתי להוסיף את התוסף הזה http://poladyne.stiker.co.il/?pageid=139

מקריאה גם פה בפורום וגם בגוגל הבנתי שזה תוסף לא ממש מוכר אבל שהוא באמת טוב וגם עובד ולא בולשיט.

בכול מקרה אני מעדיף להשים אותו ולנסות, לפני שאני הולך לפתיחת מנוע/רינגים/החלפת מנוע.

מה אתם אומרים? שילוב של התוסף הזה עם השמן הנ"ל לא ייגרום לכפילות וניגודיות? כי בשמן כבר יש תוסף וזה כמו להוסיף על התוספת.

מקווה שהבנתם, אשמח לעזרתכם.

פורסם

שלום לך,

קודם כל, מה צריכת השמן של הרכב? התוסף עצמו בנוי משמן מינרלי כך שבעצם "הוספת" שמן על השמן הקיים, שלא ידוע מה טיבו.

אתה צריך לבדוק האם התוסף המוזכר לא יגרום להחמרת התופעה או ייצור בעיה כלשהי עם השמן הקיים. אולי יכול להיגרם נזק משימוש בתוסף עם רינגים שחוקים, והתוסף יגרום להחמרת הבעיה?

שים לב בבקשה לכמה סעיפים בעמוד הנ"ל:

לקבלת התוצאות המרביות, יש להוסיף את ה-2000 PMF בשמן חדש, במועד החלפת שמנים.

אין להשתמש ב~ 2000 PMF בתקופת "הרצה" של המנועים ו/או המכלולים.

לדעתי כל המוסיף-גורע, והתוסף הזה מיותר. עדיף לטפל בבעיה מהשורש ולבצע את התיקון המכני הקיים ולאחר תקופת הרצה למכלולים להוסיף את התוסף הנ"ל לתחזוקה מונעת.

פורסם

שום תוסף בעולם לא פותר בעיות מכניות.

אין לך ברירה, אם יש בעייה בבוכנות אז צריך לפתוח מנוע. תוסף כזה או אחר הוא כמו כוסות רוח למת.

אגב, זמנם של התוספים לחלוף מהעולם. השמנים של היום מגיעים מתוספים והכנסת תוספים חיצוניים עלולה לפגוע ביעילותם ולגרום יותר נזק מאשר תועלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...